Dacă ești un pasionat de film, această colecție de 160 de citate Denzel Washington este perfectă pentru tine.
Denzel Hayes Washington Jr. este un actor și regizor american celebru.
Fiind actor de teatru și film, a primit o mulțime de premii de la cele mai prestigioase organisme care acordă premii din industrie.
El a fost descris, de asemenea, drept cel mai excepțional actor al secolului 21 de către New York Times.
Devotamentul, disciplina și credința sa în Creator sunt ceea ce l-a adus la celebritate.
Așa că stați pe loc și relaxați-vă în timp ce vă arătăm secretele sale pentru succes.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Robin Williams și Matthew McConaughey.

Cele mai bune citate Denzel Washington
1. „Spun că norocul este atunci când apare o oportunitate și ești pregătit pentru ea.”
2. „Fă ceea ce trebuie să faci, să faci ceea ce vrei să faci.”
3. „Nu aspira să-ți câștigi existența, aspiră să faci o diferență.”
4. „Șansele pe care le ai, oamenii pe care îi întâlnești, oamenii pe care îi iubești, credința pe care o ai. Asta te va defini.”
5. „Cred că un model este un mentor – cineva pe care îl vezi zilnic și înveți de la ei.”
6. „Ai grijă ce ceri pentru că atunci când te rogi pentru ploaie, trebuie să faci față și noroiului.”
7. „Dacă ai un dușman, atunci învață și cunoaște-ți dușmanul, nu te doar supăra pe el sau ea.”
8. „Timpul să-ți faci griji în legătură cu zborul este atunci când ești la sol. Când ești sus în aer, e prea târziu. Nu are rost să-ți faci griji atunci.”
9. „De ce închidem ochii când ne rugăm, plângem, ne sărutăm sau visăm
Pentru că cele mai frumoase lucruri din viață nu sunt văzute, ci simțite de inimă.”
lucrurile frumoase din viață nu se văd, ci se simt cu inima.”
10. „Dacă sunt un producător de pahare, sunt interesat să fac cea mai bună ceașcă posibil. Efortul meu merge în acea cupă, nu în ceea ce cred oamenii despre ea.”
11. „Credința mea mă ajută să înțeleg că circumstanțele nu îmi dictează fericirea, pacea interioară.”
12. „Omul îți dă premiul, dar Dumnezeu îți dă răsplata.”
13. „Mi-aș fi mai speriat dacă nu folosesc abilitățile care mi-au fost oferite. M-aș speria mai mult de tergiversare și lene.”
14. „Ceea ce m-a învățat a fost iertarea. M-a învățat că atunci când oamenii se prezintă într-un anumit fel, probabil că există o poveste din spate, o problemă sau un motiv pentru felul în care sunt. Nu ești tu, sunt ei. Și de multe ori, este vorba despre ceva care este complet în afara controlului lor.”

Citate motivaționale Denzel Washington

15. „Succes
, nu știu ce înseamnă acest cuvânt. Sunt fericit. Dar succesul, asta se întoarce la ceea ce înseamnă succesul în ochii cuiva. Pentru mine, succesul este pacea interioară. Este o zi bună pentru mine.”
16. „Bătrânul trebuie să fie bătrânul, peștele trebuie să fie peștele. Trebuie să fii cine ești în această lume, indiferent de ce.
17. „Nu vă fie teamă să gândiți în afara cutiei. Nu-ți fie teamă să eșuezi mare, să visezi mare.”
18. „Trăiești o singură dată, așa că fă ceea ce te pasionează.”
19. „Există multă bucurie de găsit în a reflecta asupra experiențelor tale în timp ce lucrezi la visele tale. Învață să râzi de eșecurile tale, să zâmbești la victoriile tale și să nu-ți fie frică să râzi de tine.”
20. „Dă opiniilor altora semnificația lor corectă. Luați un sfat dacă este constructiv și învățați din el. Dar nu-ți construi viața bazată pe opiniile altora. Ai încredere în tine și în alegerile tale.”
21. „Singurul lucru care te împiedică să-ți împlinești visurile sunt poveștile pe care ți le spui și că nu poți. Nu aștepta, acționează acum. Nu regret nimic.”
22. „Nu face niciodată compromisuri cu privire la cine ești. Te-ai născut cu capacitatea de a atinge măreția, dacă așa îți dorești. A învăța să spui nu este un element critic pentru a avea acces la această măreție. Alegerile tale te vor defini – așa că fă-le cele potrivite.”
23. „Pentru a-ți schimba viața, trebuie să-ți schimbi gândurile.”
24. „Viața este un amestec de cunoștințe și experiență, atât ale tale, cât și ale tuturor celor din jurul tău. Nu vă fie teamă să învățați din greșelile altora și luați informații sau idei utile care vă ajută să vă îmbunătățiți ceea ce faceți. Înțelepciunea este la îndemâna ta, folosește-o.”
25. „Nimic în viață nu merită decât dacă îți asumi riscuri. Cădeți înainte. Fiecare experiment eșuat este cu un pas mai aproape de succes.”
26. „Trăim într-o perioadă în care oamenii renunță prea ușor.”
27. „Un bărbat mi-a spus odată că ieși pe ușă dimineața și ai deja probleme. Singura întrebare este: ești sau nu în vârful acelui necaz

28. „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o în viață este: „Cine știe ce-i bine sau rău

” Apar lucruri pe care le dorești cu adevărat și se dovedesc a fi fi cel mai rău lucru din lume. Și unele dintre cele mai grave tragedii pe care le poți concepe se dovedesc a fi cele mai bune lucruri, exact medicamentul de care ai nevoie în acel moment.”
29. „Nu este ceea ce știi, este ceea ce poți dovedi.”

Citate Denzel Washington care vă pot face credința mai puternică

30. „Nu am avut niciodată lupta clasică. Am avut credință.”
31. „Citesc Biblia în fiecare zi.”
32. „Talentul vine de la Dumnezeu. Dacă ți s-a dat ceva, atunci prețuiește-l, cultivă-l, lucrează și dezvoltă-l.”
33. „Credința este încrederea, asigurarea, adevărul care impune, cunoașterea.”
34. „Pune-L pe Dumnezeu pe primul loc în tot ceea ce faci. Tot ce am este prin harul lui Dumnezeu, înțeleg asta. Este un cadou. Nu am rămas mereu cu El, dar El a rămas cu mine.”
35. „Ma rog ca toți să vă puneți pantofii sub pat noaptea, astfel încât să vă puneți în genunchi dimineața pentru a-i găsi. Și cât timp ești acolo jos, mulțumește-i lui Dumnezeu pentru har, milă și înțelegere. Cu toții nu ajungem la glorie, toți avem o mulțime.”
36. „Cred în Dumnezeu. Nu mă tem de om, mă tem de Dumnezeu.”
37. „M-am simțit întotdeauna protejat. Acesta este adevărul sincer al lui Dumnezeu.”
38. „Umbl prin credință, nu prin vedere”.
39. „Am luptat lupta bună, am terminat cursa, am păstrat credința.”
40. „Lecțiile pe care le-am învățat la școala de duminică m-au ținut pe drumul cel bun.”
41. „M-am pus în genunchi și am comunicat într-un fel cu spiritele. Când am ieșit, eram la conducere. Nu aș fi putut să fac asta, nu aș fi putut să scriu asta.”
42. „Pentru mine, religia este atunci când omul ajunge la spiritualitate – „Dumnezeul meu are dreptate, al tău este greșit”. Religia, pentru mine, este condiția umană: „Dacă ești musulman, nu poți fi creștin”. Asta, pentru mine, este religie.”
43. „Cu toții am primit partea noastră de noroc, așa că aceasta este definiția mea pentru mult. O singură binecuvântare este toată recompensă din lume și, dacă ai fost binecuvântat deloc, ești menit să dai o parte din asta mai departe. Ești menit să dai un exemplu pozitiv. Aceasta este responsabilitatea noastră.”
44. „Dacă nu ai încredere în pilot, nu pleca.”

Citate Denzel Washington despre perseverență

45. „Am lucrat într-o fabrică. Eram un gunoier. Am lucrat într-un oficiu poștal. Nu e atât de mult în urmă. Îmi place să cred că sunt doar un tip obișnuit.”
46. ​​„În orice profesie, devine o șansă.”
47. „Acolo unde cred că trebuie făcută cel mai mult lucru este în spatele camerei, nu în fața acesteia.”
48. „Nu am fost șomer de 20 de ani. Sunt o excepție de la regulă.”
49. „Dacă vrei să fii un războinic, trebuie să te antrenezi.”
50. „Doar pentru că faci mult mai mult nu înseamnă că faci multe. Nu confunda mișcarea cu progresul!”
51. „Obiectivele, pe drumul spre realizare, nu pot fi atinse fără disciplină și consecvență.”
52. „Credința te va duce la un punct. Norocul te va duce la un punct. Dar pentru a obține genul de succes la care visezi, trebuie să muncești. Nu există scurtături, nu poți înșela viața, doar apucă-te de treabă și nu te oprești până nu atingi potențialul tău cel mai înalt.”
53. „Pentru a proteja oaia, trebuie să prinzi lupul. Și este nevoie de un lup pentru a prinde un lup, înțelegi
.”
54. „Biblia spune, „credința fără fapte nu este nimic”, așa că destinul este mare, soarta este mare, credința este mare, dar tot trebuie să lucrezi la asta. Nu stau doar acasă și aștept ca totul să se dezvolte.”
55. „Ce mai faci în plus
Asta contează. Atunci muncești din greu, când treci peste ceea ce se așteaptă de la tine.”
56. „Dacă nu reușești, nici măcar nu încerci.”
57. „Mi-am luat angajamentul de a renunța complet la băutură și orice ar putea să mă împiedice să-mi reunesc mintea și corpul. Iar porțile bunătății s-au deschis asupra mea – spiritual și financiar.”
58. „Visele sunt grozave. De fapt, visele sunt necesare în viață, altfel nimeni nu s-ar duce vreodată nicăieri! Dar un vis fără scop și fără acțiune nu are ocazia să devină realitate.”
59. „Există două feluri de durere în această lume – durerea care doare, durerea care se modifică.”

Denzel Washington Citate despre actorie

60. „Am jucat rolul lui Othello, dar nu m-am gândit cum a făcut Laurence Olivier când a jucat-o. Asta nu mi-ar ajuta la nimic.”
61. „Când am făcut Povestea unui soldat, eram foarte tânăr și verde și credeam că știu totul – acum știu că știu totul!”
62. „Îmi place să vorbesc. Îmi place actoria.”
63. „Un lucru bun despre actoria în film este că este o terapie bună.”
64. „Rolul meu de acum 14 ani în Richard al III-lea – a fost prima dată când am jucat rolul unui tip rău și am învățat multe despre el – ei se distrează!”
65. „Încerc doar să fiu sincer și fidel personajului și să joc rolul.”
66. „Am fost norocos. Nu aleg scenarii, scenariile mă aleg pe mine.”
67. „Îmi place cercetarea și să fiu educat. Este o treabă grozavă, să poți păși în tot felul de profesii și în locul altora.”
68. „Ne vom retrage cu toții din viață la un moment dat. Lucrul grozav la actorie este că nu trebuie neapărat să te pensionezi.”
69. „Uneori, când ești tipul bun, ești oarecum prins în capcană. — Oh, nu poate spune asta. Și chiar și atunci când joci o persoană reală, cum ar fi un Steven Biko, ești oarecum blocat în acele limite. Deci da, băieții răi se distrează mai mult.”
70. „Ca actor în teatru, ești învățat că nu interpretezi niciodată un tip rău. Trebuie să iubești cine ești. Nu poți spune: „Oh, sunt un tip rău”. Cum joci asta

71. „Am citit o mulțime de scenarii. Am citit o mulțime de scenarii. Și ai citit una și, în primul rând, ai simțit că ai citit-o în 14 minute, pentru că întorci paginile atât de repede, că abia aștepți să vezi ce se va întâmpla.”
72. „Actoria este ca muzica și improvizezi. Este ca jazz-ul, nu are rima sau motiv pentru asta. Nu este un plan. Exersezi muzică și doar o cânți.”
73. „Asta le spun tinerilor actori: „Nu trebuie să faceți compromisuri. Du-te, fă teatru și așteaptă un rol potrivit.”
74. „În fiecare zi, sincer și fără falsitate, Lou a demonstrat prin acțiunile sale cât de vital este – mai mult decât orice altceva – să înțelegi și să apreciezi oamenii care lucrează cu tine. Fă-ți bine treaba, învață-ți bine treaba, dar amintește-ți întotdeauna că oamenii cu care lucrezi sunt cel mai valoros bun al tău. Îmbrățișează-i. Onorează-i. Respectă-i.”

Denzel Washington Citate despre regie

75. „În ultimii ani, am spus că sunt gata să renunț. Nu a fost chiar atât de interesant pentru mine. Acum că regiz, totul este din nou nou.”
76. „Nu mă interesează să fiu o celebritate; Sunt interesat să fiu un actor mai bun și un regizor mai bun.”
77. „Am un nou respect pentru cineaști, asta e sigur, pentru că nu este ușor. Dacă mi se permite, voi regiza pentru tot restul vieții. Îmi place procesul.”
78. „Ca actor, ești o culoare de vopsea pe paleta altcuiva. Dar, ca regizor, este pânza ta și tu faci pictura pe care vrei să o faci.”
79. „Singurul motiv pentru care acționez în filme, regizor, este să obțin bani pentru a le face. Sincer, nu este ceea ce mă interesează să fac.”

Denzel Washington Citate care vă vor atinge inima

80. „Deci, nu știți niciodată pe cine atingeți. Nu știi niciodată cum sau când vei avea un impact sau cât de important poate fi exemplul tău pentru altcineva.”
81. „La sfârșitul zilei, nu este vorba despre ceea ce ai sau chiar despre ceea ce ai realizat. Este vorba despre ceea ce ai făcut cu acele realizări. Este vorba despre cine ai înălțat, pe cine ai făcut mai bun. Este vorba despre ceea ce ai dat înapoi.”
82. „Adevărata dorință din inimă pentru orice lucru bun este dovada lui Dumnezeu pentru tine, trimisă în prealabil, pentru a indica că este deja al tău.”
83. „Nu există nimic bun sau rău, decât prin comparație.”
84. „Când faci bine, devii bine! Împlinirea vine din a-i servi pe ceilalți, nu doar din a te sluji pe tine însuți. Pe calea succesului, va exista întotdeauna o oportunitate de a ajuta pe altcineva să aibă succes. Profitați de această oportunitate și fiți genul de persoană care face diferența în viața altora.”
85. „Nu vei vedea niciodată un U-Haul în spatele unui car funicular. Acum, am fost binecuvântat să câștig sute de milioane de dolari în viața mea. Nu o pot lua cu mine și nici tu. Nu contează cât de mult ai, ci ce faci cu ceea ce ai.”
86. „Ura – ura pentru tine însuți, pentru alți oameni – te va îngrădi, dar dragostea te poate elibera.”
87. „O parte din mine încă spune: „Poate, Denzel, ar trebui să predici. Poate că încă faci compromisuri. Am avut ocazia să interpretez oameni mari și, prin cuvintele lor, să predic. Iau în serios talentul care mi s-a oferit și vreau să-l folosesc pentru totdeauna.”
88. „Din orice motiv, Dumnezeu m-a binecuvântat cu capacitatea, m-a pus în situația de a face aceste salturi și limite. Îmi îndeplinesc partea mea din târg, care este să dau înapoi și să fiu o influență pozitivă asupra celorlalți.”
89. „Și băieții răi au nevoie de dragoste.”

Citate Denzel Washington despre importanța familiei

90. „Actoria este doar un mod de a-ți câștiga existența, familia este viață.”
91. „Proiectul meu suprem de vis în viață sunt copiii mei – familia mea.”
92. „O femeie înțeleaptă cunoaște importanța de a spune viața în bărbatul ei. Dacă îl iubești, crede în el, încurajează-l și fii pacea lui.”
93. „În căsătorie, dacă ești bărbat, învață două fraze – una este „da, dragă”, iar cealaltă este „dragă, ai dreptate”. Fii răbdător. Fiți mai întâi prieteni buni și rămâneți împreună. Trebuie să lucrezi la asta. Nu totul este o lună de miere, nu este doar flori și trandafiri, dar dacă sunteți prieteni, parteneri și dedicați, veți fi bine. Și toată lumea are sfaturi pentru tine — nu asculta.”
94. „Rămâneți doar cu copiii voștri. Nu există un set de reguli despre cum să fii părinte – nici un manual. Doar stai în jurul copiilor tăi și pune-le o mulțime de întrebări. Trebuie să rămâi implicat în viața copiilor tăi și să monitorizezi tot ceea ce fac ei indiferent dacă le place sau nu. Nu ești în treaba să le faci să-i placă. Ești acolo pentru a-i proteja într-o lume care poate fi tulburătoare.”
95. „Secretul unei căsnicii fericite
Fă orice îți spune soția ta. „Da, dragă” și respiră.”
96. „Nu am de gând să-mi îngrop fiul! Fiul meu o să mă îngroape!”
97. „Când băiatul meu cel mai mare avea vreo 14 ani, am început să vorbesc cu el despre unele dintre greșelile pe care le-am făcut în viață, doar pentru a pune câteva lovituri în armura aceea strălucitoare.”
98. „Sunt părinte. Cred că suntem responsabili pentru problemele pe care le au tinerii. Eu cred că. Nu-i învinovățesc pentru nimic. Ne învinovățesc pentru ceea ce nu am făcut ca mame și tați, că nu am rămas împreună ca unitate.”
99. „Mama îmi spunea: „Trebuie să zâmbești mai mult, pentru că, dacă nu zâmbești, în felul în care te uiți la oameni, ei vor crede că ești supărat pe ei.””

Denzel Washington Citate despre film Industry

100. „Nu sunt un pasionat de film. Nu mă uit la multe filme.”
101. „Este simplu – primești un rol, joci un rol, îl joci bine. Îți faci treaba și pleci acasă. Și ceea ce este minunat la filme este că, odată ce s-au terminat, aparțin oamenilor. Odată ce reușiți, este ceea ce văd ei. Acolo e capul meu.”
102. „Când oamenii protestează și sunt supărați de un film, acesta devine un mare succes. Au urât Patimile lui Hristos, a mers destul de bine pentru box office. Așa că hai să pornim asta.”
103. „În principiu, cel mai important lucru este să fac filmul pentru mine și să fac să-l vadă cât mai mulți oameni. Și dacă ajut asta, atunci știu că ajut asta, haideți să spunem așa. Știu că ajut asta. Se numește show business.”
104. „Când oamenii spun: „Ce vrei să obțină oamenii din acest film
” Eu spun: „Ei bine, depinde ce aduc ei la el”. Nu încerc să decid ce ar trebui să obțină oamenii din asta sau de ce. Nu fac o parte din astfel de motive.”
105. „În copilărie, nu m-am uitat la filme.”
106. „Oamenii mi-au spus de multă vreme: „Omule, ești amuzant”. Eu spun: „Ei bine, sunt rapid”, dar fiind amuzant intenționat, luare după luare, de aceea am spus pentru mine că este un teritoriu nou, și astfel, improvizând, ar putea ieși ceva care ar putea fi bun. Și este un film, așa că îl pot tăia dacă nu este.”
107. „Întotdeauna am văzut că este un privilegiu să fac filme. Este un mediu creativ cu adevărat scump.”
108. „Nu mă uit înapoi, nu. Poate când voi fi mai mare. Oamenii spun: „Care este filmul tău preferat

” Eu spun „Următorul meu”. Nu mă interesează să stau în jur. Pur și simplu nu am, niciodată nu am.”
109. „Sunt lucruri pe care le pot face ca actor pe care nu le-aș putea face în nicio altă formă de viață și am o personalitate ciudată. Dar filmul necesită oameni ciudați, așa că am o casă drăguță și confortabilă.”
110. „Un film este exact ca o brioșă. Tu reușești. Îl pui pe masă. O persoană ar putea spune: „Oh, nu-mi place”. S-ar putea spune că este cea mai bună brioșă făcută vreodată. S-ar putea spune că este o brioșă îngrozitoare. Îmi este greu să spun. Este pentru mine să fac brioșa.”
111. „Devin nervos când o fotografie depășește două ore.”
112. „Sunt filme care nu-mi plac, apoi cineva va veni la mine și va spune că este filmul lor preferat. Filmele sunt ale oamenilor. Le faci și le scoți. Pentru mine, îmi place procesul de a face filme. Pentru mine, filmul meu preferat este întotdeauna următorul meu.”
113. „Când faci un film, este întotdeauna interesant, pentru că ajungi în locuri pe care nu le-ai face niciodată ca un vizitator sau turist normal.”
114. „Nu aveam voie să merg la filme când eram copil – tatăl meu era ministru. 101 dalmați și regele regilor, asta a fost întinderea.”

Citate Denzel Washington despre viața lui personală

115. „Am avut mult succes de la început. Nu am fost niciodată testat pentru perioade lungi de timp. Prima slujbă profesională mi-am luat când eram la facultate. Am semnat cu agenția William Morris înainte de a absolvi.”
116. „Când eram copil credeam că văd un înger. Avea aripi și semăna cu sora mea. Am deschis ușa ca să poată intra puțină lumină în cameră și a dispărut. Mama a spus că probabil a fost îngerul meu păzitor.”
117. „Mama nu a renunțat niciodată la mine. Am încurcat atât de mult la școală că mă trimiteau acasă, dar mama m-a trimis imediat înapoi.”
118. „De fapt, nu ies cu nicio celebritate. Prietenii mei cei mai apropiați sunt prieteni vechi. Și prietenii mei adevărați apropiați, niciunul dintre ei nu este actor.”
119. „Sunt din jurul Tennessee. Am fugit când aveam 12 ani și nu m-am uitat niciodată înapoi.”

Citate Denzel Washington despre showbiz

120. „În Los Angeles, toată lumea este o vedetă.”
121. „Nu știi când ești urmărit. Acesta este unul dintre lucrurile ciudate despre celebrități. Este partea mea cea mai favorită din actorie – celebritatea.”
122. „Nu mă preocupă premiile. Am fost la petrecere de destule ori ca să știu că chiar nu contează.”
123. „Muncesc din greu pentru public. Este divertisment. Nu am nevoie de validare.”
124. „Oricum, ce este o celebritate
Paris Hilton este o celebritate. Sunt doar un actor care lucrează.”

Citate Denzel Washington despre a fi negru

125. „Părțile bune albe sau negre sunt greu de găsit. Un actor bun cu o oportunitate bună are o șansă – fără oportunitate, nu contează cât de bun ești.”
126. „Cred că partea de jos a totemului este femeile afro-americane sau femeile de culoare. Cred că au cele mai puține oportunități la Hollywood.”
127. „Sunt foarte mândru că sunt negru, dar negru nu este tot ce sunt. Acesta este istoricul meu cultural, structura mea genetică, dar nu este tot ceea ce sunt și nici baza de la care răspund la fiecare întrebare.”
128. „Există rasism peste tot.”
129. „Nu alegi actori de culoare sau regizori de culoare pentru că sunt negri, îi alegi pentru că sunt buni. Dacă împrumuți cuiva 50 de milioane de dolari, vrei banii înapoi. Nu-ți pasă dacă sunt asupriți. Vrei doar banii înapoi.”

Citate Denzel Washington despre alți actori

130. „Michelle Pfeiffer nu și-a găsit prea mult de lucru recent pentru că nu-i place ceea ce i se oferă unei femei de vârsta ei. Acesta este un adevărat standard dublu. Îl ai pe Sean Connery, care îmbătrânește din ce în ce mai mult, jucând în continuare alături de domnișoare, dar nu funcționează invers.”
131. „Nu sunt la curent – ​​nu cunosc niciun actor, de fapt, doar cei cu care lucrez.”
132. „Dakota Fanning este un copil, dar este un actor minunat. Nu știu ce este un copil actor. Este un actor care este un copil.”
133. „Meryl și Katharine Hepburn sunt probabil cele mai mari două actrițe din acest secol și din ultimul secol.”
134. „Toată viața mea am lucrat cu copii.”

Citate Denzel Washington și opinii politice

135. „Unii au spus că America a făcut un pas înainte în alegerea unui președinte de culoare. Având în vedere extinderea neconstituțională a puterilor, lipsa de transparență și aprinderea focurilor tulburărilor în mod clar nu a fost cazul. Votați pe baza meritelor, nu pentru a umple o cotă rasială.”
136. „Întotdeauna trebuie să existe loc pentru ceea ce ai putea numi corupție benignă. Nimeni nu dă vina pe un om care fură mâncare pentru a-și hrăni copiii înfometați, dar, pe de altă parte, pe cineva care ia o insignă și depune jurământul că va sluji și protejează – ne așteptăm la un anumit nivel de onestitate esențială.”
137. „Scopul războiului este de a servi unui scop politic, dar adevărata natură a războiului este de a se servi pe sine.”
138. „După umila mea părere, în lumea nucleară, adevăratul dușman este războiul însuși.”
139. „Toată lumea are o treabă de făcut. Există oameni în Irak, de ambele părți ale acestui război, care fac ceea ce fac din motive religioase și se simt cu Dumnezeu de partea lor. Unii oameni sunt buni la anihilarea oamenilor. Poate că acesta este darul lor.”

Citate Denzel Washington și replici de film

140. „Nu mă poți rupe, pentru că nu m-ai făcut.”
141. „Nu-mi spune ce au spus despre mine, spune-mi de ce le-a fost atât de confortabil să ți-o spună.”
142. „Poți să mă bati sau să mă închizi în închisoare sau chiar să mă omori, dar nu voi fi ceea ce vrei tu să fiu!”
143. „Răzbunarea este o masă care se servește cel mai bine rece.”
144. „Fiecare pumn care este aruncat este al meu. Fiecare lovitură prinsă, o prind.”

Mai multe Citate Denzel Washington

145. „Trebuie să profiti de momentele când se întâmplă. Îmi place să improvizez și să improvizez.”
146. „Cei mai săraci oameni sunt cei mai dulci oameni.”
147. „Orice material bun precum Shakespeare ar trebui să fie deschis pentru reinterpretare.”
148. „Când nu înțelegi ceva, îl etichetezi și îl condamni.”
149. „Nu te simți cu totul sentimental cu mine, mă face să cred că o să mor.”
150. „Scrisul este o armă și este mai puternic decât ar putea fi vreodată un pumn.”
151. „Există o carte numită Sociopatul de alături. Credeam că majoritatea sociopaților sunt violenți. De fapt, nu sunt. Dar aproape toți sociopații vor să câștige, indiferent de situație.”
152. „Sunt un monstru logic, dacă lucrurile nu au sens, trebuie să le dau sens.”
153. „Este foarte important să transcendem locurile care ne țin.”
154. „Banii nu cumpără fericirea. Unii oameni spun că este un avans grozav, totuși.”
155. „Întotdeauna cred că nu ceea ce știm este terifiant, ci ceea ce nu știm. Este un fel de omniprezent în tot ceea ce este în viață.”
156. „Cred că suntem fascinați de gangsteri și de întregul stil de viață și de trecerea liniei. Ne blochăm într-un fel în viețile noastre normale, dacă vrei, și vrei să fii mai mare decât viața, și cred că oamenii trăiesc cumva prin astfel de personaje.”
157. „Dacă nu-ți iubești semenii, femeile, persoana, atunci nu ai nimic. Dacă nu-ți tratezi aproapele așa cum ai vrea să fii tratat, acesta este, pentru mine, mesajul fundamental.”
158. „Exersezi orice mult timp, te pricepi la asta. Spui o sută de minciuni pe zi, sună ca adevărul. Toată lumea trădează pe toată lumea.”
159. „Cred că dacă poate fi considerat rasism, este de-a face cu lipsa de oportunități pentru scriitori și producători și oamenii din spatele camerei de filmat.”
160. „Dacă îți iei timp și faci efort pentru a-ți scrie propriul material și refuzi absolut să ți se refuze dreptul de a-ți face filmul, este dificil, indiferent de culoarea ai fi.”

Ați fost mișcat de aceste citate
Ca majoritatea dintre noi, Denzel Washington a venit de la începuturi foarte umile. Din cauza dificultăților vieții sale, a lucrat ca gunoier, muncitor în fabrică și ca poștaș. Mai târziu, a intrat la o universitate unde s-a realizat dragostea lui pentru actorie și regie.
Chiar și după ce a realizat atât de multe în cariera sa, el nu uită niciodată să-i mulțumească și să-L slăvească pe Domnul și nu încetează să vorbească despre credința și dragostea sa față de Creatorul nostru. Dragostea lui debordantă pentru familia sa a fost evidentă și în majoritatea declarațiilor sale. Acestea sunt principiile cheie în atingerea succesului real în viață.
Denzel Washington ne educă că, indiferent unde ne aflăm în viață, ar trebui să avem întotdeauna pe Dumnezeu în inimile noastre. Atâta timp cât vom urma învățăturile Sale, vom ajunge la destinație.
Cunoașteți vreunul dintre filmele lui Denzel Washington
Care este filmul tău preferat
Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.