Am adunat aceste citate de David Foster Wallace pentru a vă inspira să obțineți libertatea pe care o doriți și să înțelegeți cum gândiți.
David Foster Wallace a fost considerat a fi unul dintre cei mai influenți scriitori ai timpului său.
Cu subiecte care se adâncesc în societate, tristețe, viață și multe altele, nu există nicio îndoială că subiectele lui vă vor interesa să descoperiți și să vă gândiți mai mult la viață.
Dacă doriți să înțelegeți perspectiva lui, citiți această colecție de citate pe care v-am pregătit-o.
Poate că prin aceste citate, vei descoperi și lucruri noi despre lumea în care trăiești.
Începeți aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Molly Ivins și citate Franz Kafka.

Cele mai bune citate de David Foster Wallace
1. „Totul este foarte confuz. Cred că sunt foarte cinstit și sincer, dar sunt, de asemenea, mândru de cât de sincer și sincer sunt – deci unde mă pune asta

2. „Există o bună conștiință de sine și apoi există toxice, paralizante, violate -psihic-conștiința de sine a beduinilor.”
3. „Tipul de libertate cu adevărat important implică atenție și conștientizare, și disciplină și efort și a fi capabil să-ți pese cu adevărat de ceilalți oameni și să te sacrifici pentru ei, iar și iar, în nenumărate moduri meschine, nesexy, în fiecare zi. ”
4. „Ceea ce se întâmplă în interior este pur și simplu prea rapid și uriaș și totul este interconectat pentru ca cuvintele să facă mai mult decât să schițeze conturul cel mult unei părți minuscule din ea la un moment dat.”
5. „Dacă fidelitatea ta față de perfecționism este prea mare, nu faci niciodată nimic.”
6. „Este ciudat să simți că ți-e dor de cineva pe care nici măcar nu ești sigur că îl cunoști.”
7. „Adevăratul eroism sunt minute, ore, săptămâni, an după an ale exercițiului liniștit, precis și judicios al probității și al grijii – fără nimeni care să vadă sau să înveselească. Aceasta este lumea.”
8. „Unii oameni, din câte am văzut, „Boo”, când mint. Devin foarte nemișcați și centrați, iar privirea lor foarte concentrată și intensă.”
9. „Toți suntem singuri pentru ceva pentru care nu știm că suntem singuri. Cum să explicăm altfel sentimentul curios care se întâlnește prin senzația că i-ar fi dor de cineva pe care nici măcar nu l-am întâlnit niciodată

10. „Toată lumea este identică în credința lor secretă și nespusă că în adâncul lor sunt diferiți de toți ceilalți.”
11. „Este nevoie de un mare curaj personal pentru a te lăsa să pari slab.”
12. „Veți deveni mult mai puțin preocupat de ceea ce cred alții despre tine când îți dai seama cât de rar o fac.”
13. „Trăim astăzi într-o lume în care majoritatea dezvoltărilor cu adevărat importante în orice, de la matematică și fizică și astronomie până la politici publice și psihologie și muzică clasică sunt atât de abstracte și complexe din punct de vedere tehnic și dependente de context, încât este aproape imposibil pentru cetățean obișnuit să simtă că „evoluțiile” au o mare relevanță pentru viața ei actuală.”
14. „Adevărul te va elibera. Dar nu până nu se termină cu tine.”
Înrudit: Citate James Joyce Citate

celebre David Foster Wallace

15. „Fac lucruri precum să mă urc într-un taxi și să spun: „Bibliotecă și călc pe ea”.
16. „Oamenii singuratici tind, mai degrabă, să fie singuri pentru că refuză să suporte costurile psihice de a fi în preajma altor oameni. Sunt alergici la oameni. Oamenii îi afectează prea puternic.”
17. „Treba primelor opt pagini este să nu-l pună pe cititor să vrea să arunce cartea în perete, în primele opt pagini.”
18. „A fi, într-un cuvânt, unborabil, este cheia vieții moderne. Dacă ești imun la plictiseală, nu există practic nimic pe care să nu poți realiza.”
19. „Nu trebuie să te gândești foarte mult pentru a realiza că teama noastră atât față de relații, cât și de singurătate are de-a face cu neliniștea legată de moarte, cu recunoașterea că voi muri și voi muri foarte mult singur și restul lumea va merge veselă fără mine.”
20. „Ei te pot ucide, dar legalitățile de a te mânca sunt destul de dificile.”
21. „Majoritatea oamenilor dependenți de substanțe sunt, de asemenea, dependenți de gândire, ceea ce înseamnă că au o relație compulsivă și nesănătoasă cu propria gândire.”
22. „În tranșeele de zi cu zi ale vieții adulte, nu există de fapt ateismul. Nu există așa ceva ca să nu te închini. Toată lumea se închină. Singura alegere pe care o avem este la ce să ne închinăm. Și motivul convingător pentru a alege, poate, un fel de zeu sau un lucru de tip spiritual pentru a te închina.”
23. „Ești ceea ce iubești. Nu
, ești, complet și numai, pentru ce ai muri fără, așa cum spui, să te gândești de două ori.”
24. „Tot ceea ce am renunțat vreodată are urme de gheare pe el.”
25. „Fantomele ne vorbesc tot timpul, dar credem că vocile lor sunt propriile noastre gânduri.”
26. „Nouăzeci și cinci la sută din comentariile politice, fie ele vorbite sau scrise, sunt acum poluate de politica despre care ar trebui să fie vorba.”
27. „Există un sfârșit al glumei infinite, în ceea ce mă privește.”
28. „Încearcă să înveți să lași ceea ce este nedrept să te învețe.”
29. „Sunt o persoană bună
în adâncul sufletului, chiar vreau să fiu o persoană bună sau vreau doar să par o persoană bună, astfel încât oamenii „inclusiv pe mine” să mă aprobe.
Există vreo diferență
Cum fac
Știu vreodată dacă mă prostie, moral vorbind
.”

David Foster Wallace Citate care îți vor stârni interesul
30. „Așa-numita persoană „deprimată psihotic” care încearcă să se sinucidă nu face acest lucru din „nesperanță” sau din orice convingere abstractă că activele și debitele vieții nu se potrivesc. Și cu siguranță nu pentru că moartea pare brusc atrăgătoare. Persoana în care agonia Sa invizibilă atinge un anumit nivel insuportabil se va sinucide în același mod în care o persoană prinsă în capcană va sări în cele din urmă de pe fereastra unui grăd în flăcări.”
31. „Oamenii într-adevăr se judecă unii pe alții în funcție de utilizarea limbajului. În mod constant.”
32. „Știu că nu lucrez niciodată în ceea ce se numește birou – de exemplu, un birou de școală pe care îl folosesc doar pentru întâlniri cu studenți și pentru a stoca cărți pe care știu că nu le voi citi prea curând.”
33. „Nu este faptul că studenții nu înțeleg umorul lui Kafka, ci că i-am învățat să vadă umorul ca pe ceva pe care îl obții – în același mod în care i-am învățat că un sine este ceva pe care doar îl ai.”
34. „Există ceea ce aș putea numi mincinoșii tăi în stil Kamikaze. Acestea vă vor spune o minciună suprarealistă și fundamental incredibilă, apoi pretind o criză de conștiință și retrage minciuna inițială, apoi vă vor oferi ceea ce doresc cu adevărat să cumpărați, astfel încât adevărata minciună va apărea ca un fel de concesiune, o înțelegere cu adevăr.”
35. „Viața mea este de necontrolat și aș vrea să o împărtășesc cu tine.”
36. „Orice poveste de dragoste este o poveste cu fantome.”
37. „Dacă unii oameni îmi citesc ficțiunea și o consideră fundamental despre idei filosofice, ceea ce înseamnă probabil este că acestea sunt piese în care personajele nu sunt atât de vii și interesante pe cât am vrut să fie.”
38. „Mi-e atât de frică să mor fără să fiu văzut cu adevărat. Poți să înțelegi

39. „Totul necesită timp. Albinele trebuie să se miște foarte repede pentru a rămâne nemișcate.”
40. „Are ceva de-a face cu dragostea. Având disciplina de a vorbi despre partea din tine care poate iubi în loc de partea care vrea doar să fie iubită.”
41. „Poți fi modelat, sau poți fi rupt. Nu este mare lucru la mijloc. Încearcă să înveți. Fii antrenabil. Încercați să învățați de la toată lumea, în special de la cei care eșuează.”
42. „Războiul nesfârșit al vieții împotriva sinelui fără de care nu poți trăi.”
43. „Mi-ar plăcea să fiu genul de persoană care se poate bucura de lucruri în acel moment, în loc să trebuiască să mă întorc în capul meu și să se bucure de ele.”
44. „Am fost pregătit în principal ca scriitor de nuvele și așa am început să scriu, dar am devenit foarte interesat și de non-ficțiune, doar pentru că am primit câteva slujbe în reviste când eram foarte sărac și aveam nevoie de bani. și s-a dovedit că non-ficțiunea a fost mult mai interesantă decât am crezut că este.”

David Foster Wallace Citate despre singurătate și depresie

45. „Adevărul este că suntem cu toții singuri, desigur. Toată lumea știe asta, este aproape un clișeu. Așa că încă un alt strat al fraudulei mele esențiale este că m-am prefăcut că singurătatea mea este specială, că a fost vina mea unică, pentru că eram într-un fel deosebit de frauduloasă și goală.”
46. ​​„Te-ai decis că te sperii este cauzat mai ales de gândire.”
47. „Acea singurătate nu este o funcție a singurătății.”
48. „Ce ciudat pot avea toate astea în mine și pentru tine sunt doar cuvinte.”
49. „Intrăm într-o pubertate spirituală în care ne resimtem la faptul că marea groază transcendentă este singurătatea, îngrădirea exclusă în sine. Odată ce am ajuns la această vârstă, acum vom da sau vom lua orice, vom purta orice mască, să ne potrivim, să facem parte, să nu fim singuri, suntem tineri.”
50. „Lucru interesant este de ce suntem atât de disperați după acest anestezic împotriva singurătății.”
51. „Căutați să învingeți și să transcendeți sinele limitat ale cărui limite fac jocul posibil în primul rând. Este tragic, trist, haotic și încântător. Toată viața este aceeași, ca cetățeni ai statului uman – limitele animatoare sunt în interior, pentru a fi ucise și plânse, iar și iar.”
52. „Era îngrozită de tot și era îngrozită să arate asta.”
53. „Ceea ce se numește transcendență cinică a sentimentului este într-adevăr un fel de frică de a fi cu adevărat uman, deoarece a fi cu adevărat uman înseamnă probabil a fi inevitabil sentimental și naiv și predispus la prostie și în general patetic.”
54. „Și iată că pământul era gol de formă și gol. Și întunericul era peste toată fața adâncului. Și am spus: „Uită-te la dansul ăla nenorocit.”
55. „Părțile din mine care obișnuiau să cred că sunt diferită sau mai inteligentă sau orice altceva, aproape că m-au făcut să mor.”
56. „A făcut ceea ce toate reclamele ar trebui să facă – a creat o anxietate care poate fi atenuată prin cumpărare.”
57. „Că uneori ființele umane trebuie să stea într-un singur loc și, de exemplu, să doară.”
58. „Nu realizează că ceva este întotdeauna în neregulă cu toată lumea. Adesea mai mult de un lucru. Nu știe că toată lumea se plimbă mereu cu ceva în neregulă și cred că exercită o mare putere de voință și control pentru a-i împiedica pe alți oameni, pentru care cred că nimic nu este în neregulă, să nu vadă asta.”
59. „Persoana deprimată suferea de dureri teribile și neîncetate, iar imposibilitatea de a împărtăși sau de a exprima această durere a fost în sine o componentă a durerii și un factor care contribuie la oroarea ei esențială.”

David Foster Wallace Citate despre adevăr și realitate

60. „Validitatea logică nu este o garanție a adevărului.”
61. „În realitate, nu există așa ceva ca să nu votați – fie votați votând, fie votați stând acasă și dublând în mod tacit valoarea votului unora dintre stăruitori.”
62. „Că nu trebuie să-ți placă o persoană pentru a învăța de la el – ea – asta.”
63. „Quentin Tarantino este interesat să vadă cum se tăie urechea cuiva — David Lynch este interesat de ureche.”
64. „A nu avea un pașaport mă face foarte supărat de ceea ce apare în periodice străine, deoarece știu că nu îl voi vedea niciodată.”
65. „Dacă te închini banilor și lucrurilor – dacă ele sunt acolo unde atingi sensul real al vieții – atunci nu vei avea niciodată suficient. Niciodată să nu simți că ai suficient.”
66. „Închina-ți propriul corp, frumusețea și alura sexuală și te vei simți mereu urât, iar când timpul și vârsta vor începe să se arate, vei muri cu un milion de morți înainte ca în sfârșit să te planteze.”
67. „Orice lucru pentru care ești atent nu este niciodată ceea ce crezi că este cel mai important despre tine.”
68. „Sarcasmul și glumele au fost adesea sticla în care depresivii clinici își expediau țipetele cele mai înțelese pentru ca cineva să-i pese și să-i ajute.”
69. „Acceptarea este de obicei mai mult o chestiune de oboseală decât orice altceva.”
70. „Ca toate clișeele publicitare bune, reușește să sugereze totul și să nu însemne nimic.”
71. „De ce nu de
ce nu
de ce nu, atunci nu, dacă cel mai bun raționament pe care îl poți inventa este de ce nu

72. „Presumarea că toți ceilalți sunt ca tine. Că tu ești lumea. Boala capitalismului de consum. Solipsismul mulțumit.”
73. „Dacă faci ceva drăguț pentru cineva în secret, în mod anonim, fără să-i lași pe cel pentru care ai făcut-o să știe că ești tu sau altcineva să știe ce ai făcut tu sau în orice fel sau formă încercând să obții credit pentru asta, este întotdeauna propria sa formă de zumzet îmbătător.”
74. „Talentul este un fel de dar întunecat, acel talent este propria lui așteptare – este acolo de la început și fie a fost la înălțimea, fie a pierdut.”

Citate puternice de David Foster Wallace
75. „Ignorăm ceea ce este evident, că cea mai mare parte a acestei tensiuni este o farsă. Este o farsă pentru că realitățile atletismului de nivel înalt de astăzi necesită un angajament precoce și total într-un domeniu de excelență. Un focus ascetic. O subsumare a aproape tuturor celorlalte trăsături ale vieții umane la un singur talent și urmărire alese. Un consimțământ de a trăi într-o lume care, ca lumea unui copil, este foarte mică.”
76. „Dimineața este noaptea sufletului.”
77. „Dacă sunteți plictisit și dezgustat de politică și nu vă obosiți să votați, de fapt votați pentru instituțiile înrădăcinate ale celor două partide majore, care vă rog să fiți siguri că nu sunt proști și care sunt foarte conștienți că este în interesul lor, să vă țină dezgustat, plictisit și cinic și să vă ofere toate motivele posibile pentru a rămâne acasă, făcând un hit și urmărind MTV în ziua primară.”
78. „Nu există alegeri fără libertate personală, Buckeroo. Nu noi suntem morți înăuntru. Aceste lucruri pe care le găsești atât de slabe și disprețuitoare în noi – acestea sunt doar pericolele de a fi liber.”
79. „Chestia cu oamenii care sunt nebuni cu adevărat și malign – adevăratul lor geniu este de a-i face pe cei din jurul lor să creadă că ei înșiși sunt nebuni. În știința militară, asta se numește Psy-Ops, pentru informațiile tale.”
80. „Arzi de foame după mâncare care nu există.”
81. „Nu sunt ceea ce vezi și auziți.”
82. „Cele mai evidente, omniprezente și importante realități sunt adesea cele care sunt cel mai greu de văzut și de vorbit.”
83. „Aproape nimic important din ceea ce ți se întâmplă vreodată nu se întâmplă pentru că tu îl proiectezi.”
84. „De fiecare dată când o persoană pe care o cunosc decide să întrerupă o sarcină, mi se cere să cred simultan că face un lucru greșit și că are tot dreptul să o facă.”

Citate David Foster Wallace despre scrierile și operele sale

85. „Am umplut trei caiete cu hidromel încercând să-mi dau seama dacă sunt ei sau doar eu.”
86. „Ceea ce fac artiștii cu adevărat mari este că sunt în întregime ei înșiși. Ei sunt în întregime ei înșiși, au propria lor viziune, au propriul lor mod de a fractura realitatea și, dacă este autentic și adevărat, o vei simți în terminațiile tale nervoase.”
87. „Dacă petreci suficient timp citind sau scriind, găsești o voce, dar găsești și anumite gusturi.”
88. „Cuvinte și o carte și o credință că lumea este cuvinte.”
89. „Dacă ceea ce distinge întotdeauna scrierea proastă – personajele plate, o lume narativă care este clișeală și nu poate fi recunoscută umană etc. – este, de asemenea, o descriere a lumii de astăzi, atunci scrierea proastă devine o mimesis ingenioasă a unei lumi rele.”
90. „Există foarte puține propoziții nevinovate în scris.”
91. „Cred că singurul lucru pentru mine, cel mai complicat cu notele de subsol, este că sunt iritante și necesită puțină muncă suplimentară, așa că fie trebuie să fie cu adevărat atenți, fie trebuie să fie distractive. a citi.”
92. „Nu cred că scriitorii sunt mai deștepți decât alți oameni. Cred că pot fi mai convingătoare în prostia lor sau în confuzia lor.”
93. „Găsești anumiți scriitori care, atunci când scriu, îți face vocea creierului ca un diapazon și tu doar rezonezi cu ei și uneori îmi este greu să înțeleg cum reușesc oamenii care nu au asta în viața lor. in timpul zilei.”
94. „Îmi place sunetul fanilor noaptea. E ca
și cum cineva mare departe merge ca, e în regulă, e în regulă, e în regulă, e în regulă — iar și iar. De foarte departe.”
Citate David Foster Wallace Despre Ficțiune
95. „Ficțiunea devine o modalitate ciudată de a te accepta și de a spune adevărul, în loc să fie o modalitate de a scăpa de tine sau de a te prezenta într-un mod în care crezi că vei fi la maximum plăcut.”
96. „Ficțiunea este despre ce înseamnă să fii o ființă umană.”
97. „Slujba ficțiunii bune este să mângâie pe cel deranjat și să-l deranjeze pe cel confortabil.”
98. „Tind să cred că ficțiunea este în principal despre personaje și ființe umane și experiență interioară, în timp ce eseurile pot fi mult mai expozitive și didactice și mai mult despre subiecte sau idei.”
99. „Ficțiunea este una dintre puținele experiențe în care singurătatea poate fi atât înfruntată, cât și ușurată.”

David Foster Wallace Citate pline de lecții de viață

100. „Există limite la ceea ce chiar și persoanele interesate își pot cere unul altuia.”
101. „Modul în care gândesc și experimentez lucrurile nu este deosebit de liniar, nu este ordonat, nu este piramidal și există o mulțime de bucle.”
102. „Că niciun moment individual, individual nu este în sine de nesuportat.”
103. „Este atât de american, omule – fie fă ceva zeul și cosmosul tău și apoi închină-l, fie omorâți-l.”
104. „Psihoticii—spune ce vrei despre ei— tind să facă prima mișcare.”
105. „Oamenii cu adevărat decenți și nevinovați pot fi dificil să fie prin preajmă.”
106. „Acolo unde statul nu este o echipă sau un cod, ci un fel de intersecție neglijentă de dorințe și temeri, unde singurul consens public căruia trebuie să se predea un băiat este primatul recunoscut al dreptei în urmărirea acestui plat și miop. ideea de fericire personală.”
107. „Soarele este ca o vedere ascunsă a iadului.”
108. „Că totul este în flăcări, foc lent și suntem cu toții la mai puțin de un milion de respirații departe de o uitare, mai mult decât ne putem decide chiar să ne imaginăm.”
109. „Niciodată, nici măcar o clipă, nu m-am îndoit de ceea ce mi-au spus ei. Acesta este motivul pentru care adulții și chiar părinții pot, fără să vrea, să fie cruzi – nu își pot imagina absența completă a îndoielii. Au uitat.”
110. „Uite. Asculta. Folosește urechi pe care aș fi mândru să le numesc ale noastre. Ascultă tăcerea din spatele zgomotului motoarelor. Iisuse, dulci, ascultă. Ascultă.
Este un cântec de dragoste. Pentru care
ești iubit.”
111. „Experiența americană pare să sugereze că oamenii sunt practic nelimitați în nevoia lor de a se dărui, la diferite niveluri. Unii preferă doar să o facă în secret.”
112. „Că alți oameni pot vedea adesea lucruri despre tine pe care tu nu le poți vedea, chiar dacă acei oameni sunt proști.”
113. „Spune-le că nu există găuri pentru degetele tale în măștile bărbaților. Spune-le cum ai putea vreodată să speri să iubești ceea ce nu te poți apuca.”
114. „Gândurile adevărate care au loc în interiorul nostru sunt pur și simplu prea rapide și uriașe și toate interconectate pentru ca cuvintele să facă mai mult decât să schițeze contururile, cel mult, a unei părți minuscule din noi la un moment dat.”

David Foster Wallace citează You Don’t Wanna Miss

115. „Dumnezeu pare să aibă un fel de stil de management relaxat după care nu sunt înnebunit.”
116. „Mediocritatea este contextuală”.
117. „A face pe cineva o icoană înseamnă a face din el o abstracție, iar abstracțiile sunt incapabile de comunicare vitală cu oamenii vii.”
118. „Aveți pe cineva care stă treaz toată noaptea, chinuindu-se mental pentru întrebarea dacă există sau nu un câine.”
119. „Nu a simțit brusc nimic, sau mai degrabă nimic, o liniște pre-tornadică de senzație zero, de parcă el ar fi chiar spațiul pe care îl ocupa.”
120. „Este în regulă să fierbi o creatură simțitoare în viață doar pentru plăcerea noastră gustativă

121. „Există secrete în secrete, totuși — întotdeauna.”
122. „Îți doresc mult mai mult decât noroc.”
123. „Se numește „Web” din motive întemeiate.”
124. „A experimenta angajamentul ca pierderea opțiunilor, un tip de moarte, moartea posibilității nelimitate a copilăriei, a lingușirii alegerii fără constrângere — asta se va întâmpla, marchează-mă. Sfârșitul copilăriei.”
125. „Vă rugăm să învățați pragmatica exprimării fricii – uneori cuvintele care par să exprime cu adevărat invocă. Acest lucru poate fi complicat.”
126. „Când moare un solipsist, totul merge cu el.”
127. „Că ceea ce pare a fi egoism atât de des nu este.”
128. „Adevărata deschidere patologică este la fel de seducătoare ca și sindromul Tourette.”
129. „Întreruperea unei conexiuni stabilite este exponențial mai dureroasă decât respingerea unei încercări de conexiune.”

Citate David Foster Wallace despre auto-introspecție și personalitatea lui
130. „Și, deși m-am jucat cu el o vreme, ca să nu-i înțepe bula, înăuntru mă simțeam într-adevăr destul de sumbru, pentru că acum știam că va fi la fel de flexibil și credul ca toți ceilalți, a făcut-o. Nu par să am nimic apropiat de puterea de foc de care aș avea nevoie pentru a-mi oferi orice speranță de a fi ajutat din capcana fraudulei și a nefericirii pe care mi-am construit-o pentru mine.”
131. „Am avut un fel de criză la mijlocul vârstei la 20 de ani, ceea ce, probabil, nu prefigurează bine pentru longevitatea mea.”
132. „Ți-aș spune tot ce vrei și mai mult, dacă sunetele pe care le-am scos ar putea fi ceea ce auzi.”
133. „Integritatea somnului meu a fost compromisă pentru totdeauna, domnule.”
134. „Oasele îmi sună așa cum uneori oamenii spun că le sună urechile, sunt atât de obosit.”
135. „Panica familiară de a mă simți perceput greșit crește, iar pieptul îmi lovește și bubuiește. Cheltuiesc energie pentru a rămâne complet tăcut pe scaunul meu, gol, ochii mei doi zerouri palide. Oamenii au promis că mă vor face să trec peste asta.”
136. „Nu există ură în dragostea mea pentru tine, ci doar tristețe. Simt cu atât mai puternic incapacitatea mea de a explica sau descrie.”
137. „Nu vreau să mă rănesc. Vreau să nu mai rănesc.”
138. „Totul din propria mea experiență imediată susține credința mea profundă că sunt centrul absolut al universului, cea mai reală, mai vie și mai importantă persoană din existență.”
139. „Trig după ajutor și toată lumea se comportă ca și cum aș cânta cover-uri pentru Ethel Merman.”
140. „Îmi concentrez docilitatea asupra întrebării de ce toaletele americane ni se par întotdeauna ca infirmerie pentru suferința publică, locul în care să recâștigăm controlul.”
141. „Convingerea mea personală este că, deoarece tehnologia și logica economică au devenit atât de sofisticate, cruzimile pot fi comise acum, care ar fi fost de neimaginat acum două sau trei sute de ani.”
142. „Da, sunt paranoic, dar sunt destul de paranoic

143. „Am înțeles treptat că clișeul artelor liberale despre a te învăța cum să gândești este de fapt prescurtarea unei idei mult mai profunde și mai serioase.”
144. „Și îmi place cum guru al distribuitorului de prosoape nu râde de ei și nici măcar nu dă din cap cu înțelepciune pe gâtul ei mare, maro. El doar zâmbește, ascunzându-și limba. E ca un bebeluș. Tot ce vede îl lovește și se scufundă fără bule. El doar stă acolo. Vreau să fiu așa. Pot să stau liniștit și să trag viața spre mine, câte o frunte pe rând.”

Mai multe Citate David Foster Wallace

145. „El a spus că a mers cu sentimentele ei în fața ei, cu un braț în jurul traheei sentimentelor și un glock de 9 mm până la tâmpla sentimentelor, ca un terorist cu un ostatic, îndrăznindu-te să împuști. ”
146. „Aproape întotdeauna primite din impuls, tatuajele sunt vii, înfiorător de permanente.”
147. „Iadul nu are furie ca un postmodernist primit cu răceală.”
148. „Și își dorește, în liniștea rece a inimii sale de arcaș, ca el însuși să poată simți intensitatea împăcării lor la fel de puternic precum o simte pe aceea a bătăliilor lor.”
149. „Că este statistic mai ușor pentru persoanele cu IQ scăzut să renunțe la o dependență decât pentru persoanele cu IQ ridicat. Că activitățile plictisitoare devin, în mod pervers, mult mai puțin plictisitoare dacă te concentrezi atent asupra lor.”
150. „Nu că aceste lucruri mistice sunt neapărat adevărate. Singurul lucru care este capital – T, adevărat, este că tu poți decide cum vei încerca să-l vezi.”
151. „Mi-e teamă să nu am o piatră funerară care scrie aici un bătrân promițător.”
152. „Certitudinea sufletului că ziua nu va trebui străbătută, ci oarecum urcat, pe verticală, iar apoi că a dormi din nou la sfârșitul ei va fi ca și cum ai cădea, din nou, de pe ceva înalt și pur.”
153. „Ea s-a sinucis punându-și extremitățile în coșul de gunoi – mai întâi un braț și apoi, ca prin minune, dacă te gândești bine, celălalt braț.”
154. „Aceasta este apă”.
155. „Cel mai mare defect al meu de caracter de care sunt conștient este că tind să mă gândesc în cercuri în loc să rezolv ceva. Este paralizant și plictisitor pentru oamenii din jurul meu.”
156. „Ea era un fel de mândrie abjectă în nemilosirea ei față de ea însăși.”
157. „Majoritatea fetelor cu adevărat drăguțe au picioare destul de urâte, la fel și Mindy Metalman, observă Lenore, dintr-o dată.”
158. „Liniștea are un fel de amenințare. Întreaga clădire cubuloasă i se pare lui Hal că ține amenințarea tensionată a unei ființe vii care a fost aleasă să stea nemișcată.”
159. „Sunt un american tipic, jumătate din mine mor de nerăbdare, iar cealaltă jumătate se răzvrătește continuu.”
160. „Destinul nu are semnal sonor – destinul se înclină întotdeauna în șanțul unei alee cu un fel de „psst” pe care de obicei nici măcar nu-l auzi, pentru că ești atât de grăbit către sau de la ceva important pe care ai încercat să-l construiești. .”

Ți-ai găsit libertatea după ce ai citit aceste citate

de David Foster Wallace David Foster Wallace a fost dedicat seriozității scrisului său. El credea că literatura și ficțiunea au un anumit fel de magie care permite cititorului să gândească mai profund.
A fost diagnosticat cu depresie și s-a sinucis mai târziu la vârsta de 46 de ani. Înainte de moarte, a publicat romane și eseuri pe care mulți cititori le-au admirat și din care s-au inspirat.
Sperăm că această colecție te-a ajutat să te gândești puțin mai mult la viața ta de zi cu zi. Să ne amintim că creștem cu greșeli și provocări.
Indiferent de luptele pe care le ai acum, le poți depăși atâta timp cât ești optimist. Pune-ți mintea să privești lucrurile pozitiv și obține suficient curaj și putere de la oamenii apropiați.
Care dintre aceste citate de David Foster Wallace sunt preferatele
dvs. Împărtășiți-vă gândurile mai jos.