S-ar putea să luați câteva lecții filozofice importante din această colecție de citate Kendrick Lamar care vă pot ajuta să vă extindeți viziunea asupra lumii și opiniile.
Fiind unul dintre rapperii, compozitorii și producătorii de discuri premiați, cel mai bine cunoscut pentru interpretarea sa inovatoare asupra vieții, aceste 150 dintre cele mai bune citate ale sale vă vor conduce cu siguranță să reflectați profund despre modul dvs. de viață.
Nu există nicio îndoială că Kendrick Lamar a fost considerat unul dintre cei mai influenți artiști ai secolului 21 care a obținut succese critice și comerciale cu albumele Good Boy, MAAD City și To Pimp a Butterfly.
Fiind un model uriaș în industria hip-hop, înțelepciunea lui Lamar se extinde dincolo de microfon.
Vezi mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că citiți și aceste citate Lil Wayne și citate YoungBoy.

Cele mai bune citate Kendrick Lamar

1. „Uită-te în sufletul meu și poți găsi aur, poate să te îmbogățești. Privește în interiorul umărului tău și poți descoperi că nu există niciodată.”
2. „Mama îmi spunea mereu: „Cât timp vei juca victima
”. Pot să spun că sunt supărată și urăsc totul, dar nimic nu se schimbă cu adevărat până nu mă schimb.”
3. „Cred că viciul meu m-ar întrece pe mine însumi.”
4. „Toți suntem distrași, întrebarea este, ai sări înapoi sau ai sări înapoi

5. „A fi capabil să spui unul de la început până la sfârșit și ai face puzzle-ul să vină împreună la sfârșit. Asta este artă pentru mine.”
6. „Poate pentru că sunt un visător și somnul este vărul morții.”
7. „Este o experiență grozavă, grozavă să obții în sfârșit primirea pe care știi că o meriți pe bună dreptate.”
8. „Toți suntem oameni la sfârșitul zilei, facem greșeli. Dar învățarea de la ei este cheia.”
9. „A ierta este ușor. Încredere din nou, nu atât de mult.”
Citește și: Citate Jhene Aiko, Citate J. Cole Citate

Kendrick Lamar despre dragoste

10. „Rănim oamenii care ne iubesc, iubim oamenii care ne rănesc.”
11. „Dar ce legătură are dragostea cu ea când nu te iubești pe tine însuți

12. „Nu aștepta până este prea târziu, s-ar putea să nu mai ai o șansă.”
13. „Opusul iubirii
Viciu. Ispită. Influențele negative pe care le avem. Energia proastă care vine în jurul nostru și ne face să facem anumite lucruri. Pentru mine, este întotdeauna un război între cei doi.”
14. „Copiii nu văd ura în ochii lor. Ei văd lumea și trăiesc în ea după cum pot. Și de aici vine dragostea pentru mine.”
15. „Am o poveste extra-specifică despre Dr. Dre. L-am văzut când aveam 9 ani în Compton cu el și Tupac. Filmau al doilea videoclip „California Love”. Pacii mei l-au văzut și au fugit înapoi în casă și m-au luat, m-au pus pe gâtul lui și am stat acolo, uitându-ne pe Dre și Pac într-un Bentley.
16. „Când intri pe Twitter sau te uiți în cronologia ta și totul este o mare pozitivitate, îmi place asta. Dar, în același timp, te poate abate cu adevărat de la scopul tău sau de la ceea ce încerci să faci. Și am văzut artiști prinși în asta.”
17. „Iubirea nu este doar un verb. Ești tu care te uiți în oglindă.”
18. „Dumnezeu pentru mine este dragoste. Este stăpânul tuturor lucrurilor, fie că este cu o persoană sau cu muzică sau cu televizorul tău. Simt că e această energie. Dumnezeu este energie, iubirea este energie.”
19. „Este frumusețea din ea, dar când apare machiajul, nu îl văd, tot ce văd este o neclaritate.”
Citește și: Citate Mac Miller, Citate Joyner Lucas Citate

Kendrick Lamar despre credința lui în Dumnezeu

20. „Sunt un păcătos care probabil va păcătui din nou. Doamne iartă-mă!”
21. „Toți suntem puși pe acest pământ să umblăm după chipul Său, Stăpânul”.
22. „Am furat o Biblie, acesta este un păcat

23. „Așadar, data viitoare când simți că lumea se va sfârși, sper că ai studiat, pentru că el îți testează din nou credința.”
24. „Energia Universului nu minte.”
25. „Oamenii trebuie să treacă prin încercări și necazuri pentru a ajunge acolo unde sunt. Fă-ți treaba, continuă să le zguduiești, pentru că, evident, Dumnezeu te vrea aici.”
26. „Aș prefera să nu trăiesc ca și cum nu ar fi un Dumnezeu, apoi să mor și să aflu că există cu adevărat. Gandeste-te la asta.”
27. „Am un scop mai mare. Dumnezeu mi-a pus ceva în inimă pe care să-l transmit și pe asta mă voi concentra, folosind vocea mea ca instrument și făcând ceea ce trebuie făcut.”
28. „Cuvântul Meu nu va fi niciodată la fel de puternic ca Cuvântul lui Dumnezeu. Tot ceea ce sunt este doar un vas, care fac lucrarea Lui.”
29. „Drepturile mele, greșelile mele, scriu până când am dreptate cu Dumnezeu.”
Citește și: Wale Citate

Kendrick Lamar Citate despre familia și prietenii lui

30. „Când vorbesc cu copiii, ascult cu adevărat. Când fac asta, avem o legătură puțin mai mare decât mine fiind Kendrick Lamar și tu student. E aproape ca și cum am fi prieteni. Pentru că un prieten ascultă.”
31. „Lasa-ma doar sa fiu eu. Doar așa știu cum să-l țin apăsat.”
32. „Grupurile se despart pentru că nu au înțeles niciodată ceea ce au vrut să facă personal și au diferențe creative, iar ego-urile încep să se ciocnească.”
33. „Ai mei nu au absolvit liceul sau nimic de genul ăsta, așa că a trebuit mereu să ne luptăm în familie și eu provin dintr-o familie mare.”
34. „Ceea ce m-a separat de toți băieții mei de acasă este faptul că nu am fost prins în realitate. Mereu visam să fac altceva sau să merg în altă parte.”
35. „Nu mi-aș putea îndrepta niciodată greșelile decât dacă le scriu cu adevărat.”
36. „Mândria neagră și maro a fost predată în casa mea de mult timp.”
37. „Cred că am ajuns în sfârșit la culme. Mă regăsesc ca individ.”
38. „Am un autobuz plin de târfe, îl numesc Jerome Bettis.”
39. „Un milionar de 24 de ani. Nu citi contractul „mai puțin o moară acolo”.

Citate Kendrick Lamar despre viață
40. „Cel din fața armei trăiește pentru totdeauna.”
41. „În cele din urmă, ajungi în acest punct în care înțelegi ce vrei să faci.”
42. „Viața va pune multe lumini roșii în fața ta, dar, uneori, trebuie să dăm pe gaz și să avem încredere în Dumnezeu.”
43. „Trăiește-ți viața, trăiește-o corect. Fii diferit, fă lucruri diferite.”
44. „Trăiesc această viață într-un ritm pe care oricine îl poate merge. Cunoaște-ți locul și dedică-ți rolul credinței că vei muri singur.”
45. „Vorbește despre asta. Fă-mă să vorbesc despre asta. Viața pentru mine este monedă, prosperitate. Am înțeles.”
46. ​​„Orice presiune simt, totul vine din mine din interior. Întotdeauna am fost acea persoană care a fost dură cu mine însumi și m-a provocat indiferent de ceea ce făceam, fie că treceam de clasa a treia sau jucam baschet.”
47. „Sunt copii acolo care au atât de multă viață de trăit. Este un lucru frumos.”
48. „Trebuia să vin din ceva care a fost negativ și pozitiv, dar majoritatea este un loc negativ.”
49. „Profita. Fă tot ce poți. Nu te stresa. Ți s-a acordat totul în interiorul acestei planete. Orice îți imaginezi, deții.”

Citate Kendrick Lamar despre bani și binecuvântări

50. „Întotdeauna am crezut că banii sunt ceva care să mă facă fericit. Dar am învățat că mă simt mai bine că pot să-mi ajut oamenii, pentru că nu am avut niciodată nimic. Așa că doar să-i văd entuziasmați de cariera mea este mai mult o binecuvântare decât să o am de fapt pentru mine.”
51. „Unul pentru bani, doi pentru spectacol, trei pentru No Limit și restul pentru Def Row.”
52. „Nu știi că imperfecțiunile tale sunt o binecuvântare minunată

53. „Înainte de a găsi muzică, nu aveam prea multe aspirații. Am vrut să petrec timp, să câștig puțini bani din orice aveam de făcut.”
54. „Gătesc într-un laborator, în speranța că pot spune o poveste în care întreaga lume se poate simți ca cei care au venit înaintea mea, știind că sunt greșit înțeles.”
55. „Vreau să recunoști că sunt o maimuță mândră.”
56. „Nu vreau să fiu ceva care pur și simplu vine și pleacă.”
57. „Știam că am fost binecuvântat cu darul de a avea ambii părinți.”
58. „Eu merg singur cu o cruce și o piatră de diamant. Sunt un diamant în interiorul brut, asta e prea puternic pentru mariconi.”
59. „Dacă spun binele în existență, în acel moment visele mele se vor debloca, banii vor curge ca apa, voi aștepta doar la doc.”

Perspicac Kendrick Lamar Citate

60. „Încerc să învăț ceva nou. Încerc să mă înconjur de oameni care mă inspiră sau măcar să mă întreb despre dorințe similare.”
61. „Spune-mi cum rămân pozitiv când nu văd niciodată binele din mine.”
62. „Totul meu este să inspir, pe oameni mai buni, să mă îmbunătățesc pentru totdeauna în acest lucru pe care îl numim rap, acest lucru pe care îl numim hip hop.”
63. „Toți se uită nebun la tine, ce vei face
Ridică-ți capul și continuă să te miști sau lasă paranoia să te bântuie

64. „Oamenii vor fi propriile lor persoane și vor avea propriile lor lumi, iar eu nu pot bate-l.”
65. „Nu poți schimba de unde ești. Nu poți să scoți o persoană din zona lor și să te aștepți să fie altcineva acum că se află în industria discurilor. Va dura ani de zile. Ani de călătorii. Ani de întâlnire cu oameni. Ani în care am văzut lumea.”
66. „Tupac, Biggie, Jay. Suspecții tăi obișnuiți. Aceștia au fost oamenii care au jucat în casa mea.”
67. „Cel mai bun lucru este să ții mereu oameni cinstiți în preajmă, pentru că atunci când ai o grămadă de bărbați da în preajmă care știu că faci o greșeală, dar te las să mergi mai departe, atunci îți distrug starea minții ca un artist.”
68. „Nu poți lăsa oamenii să te asculte dacă nu vii în lumea lor și apoi îi aduci în a ta.”
69. „Vremurile grele nu durează, dar oamenii duri durează.”

Citate imparțial Kendrick Lamar
70. „Nu vorbesc despre aceste lucruri dacă nu le-am trăit și am rănit oameni în viața mea. Este ceva la care încă trebuie să mă gândesc când dorm noaptea. Mesajul pe care mi-l trimit mie însumi — nu pot schimba lumea până nu mă schimb mai întâi pe mine.”
71. „Tentația este doar sentimentul că ești cea mai independentă persoană de pe planeta pământ. Este ceva prin care trecem cu toții în copilărie. Acum, acest stil de viață în care sunt, același lucru există! Dar e de zece ori mai rău, pentru că totul îmi stă la dispoziție. Când ești în lumina reflectoarelor, poți obține orice vrei.”
72. „Majoritatea interacțiunilor mele cu poliția nu au fost bune. Au fost câțiva buni care protejează de fapt comunitatea. Nu m-au întâlnit în viața lor, dar de când sunt copil în pantaloni scurți de baschet și un tricou alb, vor să mă trântească de capota mașinii.”
73. „A fi recunoscut pentru munca ta este întotdeauna o mare realizare, fie că este vorba de oameni din orașul meu, de copii de pe stradă, până la premiile Grammy.”
74. „Modul în care oamenii mă privesc în zilele noastre, este același mod în care l-am privit pe președintele Obama înainte de a-l întâlni. Tindem să uităm că oamenii care au atins o anumită poziție sunt oameni.”
75. „Mi-am tăiat urechile înainte să aud sfatul tău și invers.”
76. „Sunt o persoană cu propriile mele opinii, așa am fost crescută. vorbesc ceea ce simt. Mulți oameni simt la fel, dar le este frică să vorbească. Le este foarte frică de adevăr; vor doar jumătate din adevăr. Trăiesc așa pentru totdeauna cu frică, dar știu ce să spun și cum să spun acum. Nu mi-e frică de mine.”
77. „Cel mai greu lucru de făcut, nu numai unui artist, ci și pentru oricine, este să se uite în oglindă și să-și recunoască, știi, propriile defecte, temeri și imperfecțiuni și să le expună în mod deschis pentru ca oamenii să se relaționeze. aceasta.”
78. „La început, mi-a fost frică să arăt frică, pentru că nu poți fi niciodată sigur cum te vor percepe oamenii. Dar m-am îndrăznit să fac asta, să ies în evidență. Acum voi vorbi despre a fi bătut sau jefuit sau a lua o decizie stupidă din cauza unei fete sau orice altceva.”
79. „Suntem în ultimele zile, omule. Cu adevărat, în inima mea, cred asta. Este scris. Aș putea continua cu situații biblice și lucruri pe care mi le-a spus bunica. Dar este să fiu în pace cu mine și să mă fac bine cu oamenii din jurul meu.”

Citate Kendrick Lamar despre încredere și încredere în sine

80. „Am învățat, când mă privesc în oglindă și îmi spun povestea, că ar trebui să fiu eu însumi și să nu privesc orice fac toată lumea.”
81. „Odată ce m-am uitat în oglindă și am decis că ăsta sunt cine sunt și nu mi-e frică de cine sunt și nu mi-e frică că nu pot fi ca tine și mă simt bine doar cu făcându-mă, atunci m-am regăsit, ca bărbat.”
82. „Nu pot lăsa guvernul să-mi spună cum arată viitorul meu.”
83. „Oh, mă uit la oglindă, apoi îmi dau seama că sunt adevărate minciuni în mine.”
84. „Dacă voi spune o poveste adevărată, voi începe cu numele meu.”
85. „Uită-te la mine. Sunt un învins, sunt un învingător, sunt bun, sunt rău, sunt un păcătos, sunt un ucigaș. Ceea ce fac, spun că sunt om.”
86. „Cerul cade, vântul cheamă. Stai pentru ceva sau mori dimineața.”
87. „Nici nu mă gândesc la asta acum. Acest album trebuie să trăiască și să învețe. Acest album trebuie să învețe nu numai în aceste vremuri, ci și pentru viitor. Să înțelegem toată istoria și prin ce treceam.”
88. „Mă simt destul de încrezător ca persoană, dar vei avea acea îndoială în fundul capului pentru că suntem oameni. Toți o avem. Doar că îmi place să o abordez și să nu o țin îmbuteliată, pentru că nu știu în ce s-ar putea transforma.”
89. „Uneori, trebuie doar să te distanțezi de oameni. Dacă le pasă, vor observa. Dacă nu o fac, știi unde stai.”

Citate Kendrick Lamar despre muzica sa

90. „Cred că de aceea îmi pun energia în a face muzică. Așa îmi scot gândurile, în loc să fiu nebun tot timpul.”
91. „Sunt singurul care măsoară timpul folosind cântece
Oh, mi-au trebuit doar 4 cântece să ajung aici! nu e prea lung!”
92. „Versurile mele spun că am morală, am încredere, am puncte slabe, am puncte tari, că sunt o ființă umană.”
93. „Nu fac muzică neagră, nu fac muzică albă. Fac muzică de zi cu zi.”
94. „Poți avea un album de platină. Dar, știi, când încă simți că nu ți-ai găsit locul în lume, dă un fel de compensare nebună.”
95. „Sonnymoon și Quadrants sunt câteva trupe care mă inspiră cu adevărat în ceea ce privește melodia lucrurilor și anumite tonuri și doar ceea ce se simte bine. Mă duce înapoi la tipul de muzică pe care am crescut în casa mea. Am cântat mult gangsta rap, dar am cântat și o mulțime de vechi și cred că acel mix face parte din ceea ce îmi inspiră sunetul.”
96. „Obișnuiam să mă gândesc la ascultător. Dar acum sunt într-un spațiu în care, dacă nu sunt inspirat, nu prea pot să fac muzica. Nu pot să simt.”
97. „Acesta este chestia cu muzica hip-hop și unde oamenii o interpretează cel mai greșit – este tot hip-hop. Nu poți spune că doar ceea ce fac eu este hip-hop, pentru că hip-hop-ul este toată energie. James Brown poate intra pe pistă și poate bolborosi toată ziua. Dar ghici ce
i-ai simțit sufletul pe acele discuri.”
98. „Întotdeauna am simțit că există un anumit standard de muzică pe care a trebuit să-l fac încă de la început, chiar și atunci când nu am avut recunoașterea pe care o am acum.”
99. „Atâta timp cât muzica mea este reală, nu există limită pentru câte urechi pot să apuc.”

Citate Kendrick Lamar despre Stăpânirea meșteșugului său

100. „Cred că una dintre cele mai mari bătălii ale mele în mine însumi este îmbrățișarea conducerii. Este imposibil să lupți pentru titlul de model de urmat. Mai ales când tipul de muzică pe care îl fac este atât de personal. Aflu că ei își trăiesc viața după muzica mea.”
101. „Din momentul în care am început să scriu rap-uri, am fost mereu conștient de presiune. Întotdeauna mi-am dorit să fiu la înălțimea cât de mare a devenit Snoop, cât de mare a devenit Dre, cât de mare a ajuns Pac. Am fost mereu conștient.”
102. „Să te expui și mai mult, să ai acea conexiune mai strânsă cu un alt om și să-i pui în legătură cu el. Știi că nu este ușor să-ți spui adevărul și lucrurile de care te temi. Dar știu, la sfârșitul zilei, muzica nu este pentru mine. Este pentru altcineva care trece printr-o zi nenorocită să asculte și să progreseze în viața lor.”
103. „Oamenii sunt obișnuiți cu muzica care justifică cultura străzii, dar ceva la care nu este atins este motivul pentru care acești copii se comportă așa cum se comportă, trăiesc așa cum trăiesc.”
104. „De câte ori fac muzică, reflectă punctul în care mă aflu mental.”
105. „Nu cred cu adevărat în tipul de presiune pe care oamenii doresc să o pună pe tipul de muzică pe care îl fac eu.”
106. „Nu vreau doar să fiu o persoană populară, vreau ca muzica mea să trăiască mereu pentru că asta va conduce moștenirea ta.”
107. „Chiar nu poți clasifica muzica mea, este muzică umană.”
108. „Ofer această muzică gratuită, o scot în mod constant.”
109. „Doar scriu, scriu, scriu. Țin aceste tablete pe mine până când sunt inspirat să mă întorc și să fac muzică. Nu iau niciodată o pauză din stilou, pentru că mă mândresc cu asta.”

Citate Kendrick Lamar care vor înălța și vor inspira

110. „În fiecare zi încerc să scap de realitățile acestei lumi.”
111. „Nu spune un lucru, apoi fă altul.”
112. „Am fost numit un reclus. Cu siguranță există adevăr în asta. Îmi place să petrec timp singură.”
113. „Eu nu votez. Nu votez.”
114. „Deși fluturele și omida sunt complet diferiți, ei sunt unul și același.”
115. „Nu o să vrei să câștig. Încerc să urmez vise, vrei să urmez tendințele.”
116. „Dacă ți-aș spune că o floare a înflorit într-o cameră întunecată, ai avea încredere în ea

117. „Ne uităm atât de mult la culoare, încât uităm de suflet.”
118. „Consecințele răului vă vor face ca trecutul să vă bântuie.”
119. „Este ușor să uiți cine ești.”

Mai multe citate Kendrick Lamar care te vor stimula și te vor lumina

120. „Cel mai bun mod de a mă descrie ar fi imprevizibil.”
121. „Construiește-ți propriile piramide, scrie-ți propriile hieroglife.”
122. „Cred că cea mai mare problemă a mea este de fapt să trăiesc momentul și să înțeleg tot ce se întâmplă. Simt că sunt în propria mea bulă.”
123. „Un dolar s-ar putea transforma într-un milion și suntem cu toții bogați, așa simt eu.”
124. „M-am trezit țipând într-o cameră de hotel. Nu am vrut să mă autodistrug.”
125. „Mă gândesc constant.”
126. „Eram o oaie neagră, dar acum sunt doar o capră.”
127. „Cerul poate cădea, vântul poate plânge acum. Cel puternic din mine, încă zâmbesc.”
128. „Nu sunt un băutor. Sunt un gânditor, spune-i cum vrei.”
129. „Pasiunea mea este să aduc povești și să construiesc un corp complet de lucrări, mai degrabă decât doar un vers de 16 bare.”

Citate Kendrick Lamar pentru a inspira succesul și măreția
130. „Mă uit la locul în care sunt astăzi și îmi dau seama că cea mai mare parte a succesului meu se datorează mentorilor care au fost în viața mea.”
131. „Mintea mea trăiește pe norul 9 și acest 9 nu este niciodată în vacanță.”
132. „Cea mai proastă parte a succesului este, pentru mine, să mă adaptez la el. E înfricoșător.”
133. „Dacă tăișul meu este plictisitor, sabia mea este tocită și nu vreau să mă lupt cu un alt tip a cărui sabie este tocită. Dacă ai două săbii de oțel care merg înainte și înapoi care se lovesc una pe cealaltă, ce se va întâmpla
Ambele vor deveni mai ascuțite. Toți cei care fac parte din industrie și-au pierdut avantajul.”
134. „Este fascinant pentru mine cât de departe poate ajunge o idee.”
135. „Eu, ca persoană, cresc. Sunt ca un cameleon, știi
că este un dar și un blestem pentru mine. Dar mai mult un cadou, pentru că nu mă pune niciodată într-o cutie.”
136. „Sunt la fel de bun ca ultimul meu cuvânt, ultimul meu cârlig, ultimul meu pod. „
137. „Din prima zi, de când am atins pentru prima dată stiloul, am vrut să fiu cel mai bun în ceea ce fac.”
138. „Se pare că toți ne împiedicăm, ne planificăm propria dispariție, obținem imaginea de ansamblu și o facem de mărimea unui portofel.”
139. „Când renunți, înseamnă că nu ți-ai dorit niciodată.”

Citate Kendrick Lamar din „to Pimp a Butterfly”

140. „Consumi fiecare mesaj. În timp ce conduc această armată, fă loc greșelilor și depresiei.”
141. „Stau pe un câmp plin de mine, făcând o plimbare pe lună, în speranța că voi exploda la timp.”
142. „În calitate de copil din Compton, poți obține tot succesul din lume și încă îți poți pune la îndoială valoarea.”
143. „Uneori, ai tendințe care nu sunt atât de cool. S-ar putea să aveți anumiți artiști care portretizează aceste tendințe și nu au cu adevărat acel stil de viață, iar apoi emite un lucru greșit.”
144. „Frumusețea este ceea ce o faci. Obișnuiam să mă înșelam atât de mult după diferite nuanțe de fețe.”
145. „Genunchii îmi slăbesc și s-ar putea să-mi explodeze arma, dar o să fim bine.”
146. „Urmează-mi cuvântul, îmi pun amprenta, chiar și atunci când încep legea lor marțială. Chiar și atunci când acești marțieni se înstrăinează, starea mea mentală este încă la inimă.”
147. „Nu este nimic nou, ci o gripă a noilor Demo-Crips și Re-Blood-licans. Stat roșu versus stat albastru, pe care îl guvernezi

148. „Dărâmă zidurile, asta este religia mea.”
149. „Cărțile de istorie trec cu vederea cuvântul și îl ascund. America a încercat să facă din ea o casă împărțită.”
150. „Acum rulez jocul și pun toată lumea să vorbească.”

Te-au inspirat aceste citate de Kendrick Lamar să începi să-ți faci propriile ideologii și stil de viață

Fiind pasionat atât de mult timp, Kendrick Lamar își echilibrează viața dându-și cât mai mult posibil, în speranța de a trece la generația următoare, sau oricate generații
este să plece, cunoștințele pe care le are acum. Având în vedere situația dificilă în care ne aflăm, totul ține de evoluția omului.
Lamar crede că oamenii văd acest lucru ca fiind greu sau complicat, deoarece credem că este forma fizică și cum ne gândim la procesul de rezolvare a oricăror probleme care apar.
Totuși, pentru el, este evoluția minții. Așadar, atâta timp cât se dedică pe deplin potențialului său și acestui dar, nu e la nimic altceva la care să te gândești. Va merge să doarmă liniștit și va verifica cu o conștiință liniștită.
El vrea să credem că totul este la îndemâna ta, orice ne dorim, orice avem nevoie. Dar cine suntem cu adevărat este atunci când luminile se sting. Totul ține de câtă disciplină avem. Așadar, haideți să ne construim propriile ideologii și stilul de viață inovator pentru a ne extinde viziunea și opinia care vă va face să vă remarcați în ochii celor mulți.
Sunteți un fan al lui Kendrick Lamar
Care sunt lucrurile pe care le-ați învățat din această colecție.
Există și alte citate emblematice Kendrick Lamar pe care ați dori să le includem în listă
Ne-ar plăcea să auzim părerile dvs. despre modul în care această colecție v-a ajutat cu viziunea asupra lumii și percepția asupra vieții.