Aflați despre rap, filme și realitățile vieții prin aceste 150 de citate Ice Cube.
Ice Cube este numele profesional al lui O’Shea Jackson Sr. ca rapper, actor și realizator de film. Și-a început cariera la vârsta de 16 ani în 1986 și a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2016.
O’Shea a produs hip hop politic și gangster rap care l-au făcut controversat. El este, de asemenea, un actor prezentat în filme celebre de comedie, cum ar fi Three Kings și 21 Jump Street. Citiți colecția noastră completă de mai jos pentru a afla mai multe despre el și cuvintele lui iluminatoare.
Să începem.
Și nu uitați să verificați aceste citate Eminem și citate J. Cole.

Cele mai bune citate Ice Cube

1. „Cel mai rău lucru pe care îl poți face cu o situație este nimic.”
2. „Știu că există obstacole. Știu că sunt dealuri de urcat. Știu că au existat oameni înaintea mea care mi-au făcut călătoria mai ușoară și există oameni în spatele meu pentru care le-am făcut călătoria mai ușoară.”
3. „Poți s-o faci, pune-ți spatele în ea.”
4. „Adevărul este puterea supremă. Când adevărul apare, toate minciunile trebuie să fugă și să se ascundă.”
5. „Dacă iubești ceea ce faci și crezi în talentul tău, nu există nimic mai bun decât să străpungi. Nu există nici un sentiment mai bun decât străpungerea.”
6. „Eu fac ceea ce fac. Îți place, grozav. Nu, du-te să asculți pe altcineva. Eu rămân cu oamenii care au rămas cu mine.”
7. „Ice Cube este partea din mine pe care o daruiesc publicului.”
8. „Nu pot să cred că azi a fost o zi bună.”
9. „Nu vă faceți griji că sunteți vedetă. Fă-ți griji că faci o treabă bună și tot ce îți va veni.”
10. „Eram gata să ies din cutie și să joc ceva puțin diferit de ceea ce a văzut toată lumea.”
11. „Morala este că o carieră poate dispărea într-o clipă și tot ce ai în această lume sunt oamenii pe care îi iubești.”
12. „Fă-o în felul tău, fără a fi nevoie să mergi exact după carte pentru a avea succes.”
13. „Cred că, pentru mine, realitatea este mai bună decât a fi fals.”
14. „Îmi place de fiecare dată când poți să-i lamurești pe oameni să facă greșeli, așa mi-am început cariera.”
15. „Îmi place muzica. Este libertatea, o modalitate de a face față frustrării reținute.”

Citate inspiraționale pentru cuburi de gheață
16. „Creează-ți propria cale, perfecționează-ți talentul, fii gata să-ți arăți talentul și nu te îndoi de tine.”
17. „Spune puțin adevăr și oamenii își pierd mințile.”
18. „Îmbrățișează ceea ce te formează. Unele stereotipuri sunt adevărate, iubesc puiul, dar acesta este un stereotip, iubesc baschetul, dar și acesta este un stereotip. Dar cui îi pasă
Îmbrățișează-l. Fii cine ești și nu-ți fie rușine de ceea ce este asta.”
19. „Nu vă așteptați ca oamenii să vă susțină visele. Este al tau.”
20. „Am o viață foarte frumoasă acum, așa că nu există niciun motiv să fiu ostil. Sunt un soț, un tată și un bărbat care încearcă să facă ceea ce trebuie în viață și în munca mea.”
21. „Cred că tuturor le place o persoană care se dă în picioare. Nimănui nu-i place un punk sau un laș.”
22. „Uneori, trebuie să începi de undeva și este grozav, atâta timp cât locul în care începi nu este locul unde intenționezi să termini.”
23. „Dacă te gândești la lucruri care s-au întâmplat când erai tânăr, asta rămâne cu tine pentru totdeauna.”
24. „Nu vreau să mă îmbogățesc și să mor încercând.”
25. „Rămâneți creativ și doar pentru că cineva începe să vă plătească, asta nu înseamnă că toată creativitatea voastră merge la asta și nu păstrați nimic pentru dvs. pentru a putea face alte lucruri mai mari și mai bune și în continuare să vă urmați visează chiar dacă începi într-o cutie.”
26. „Dacă te-ai născut în noroi, vei fi murdar, iar oamenii nu înțeleg asta.”
27. „Când vorbești cu leii, nu poți miauna ca o pisică.”
28. „Nu mai cumpăra lucruri de care nu ai nevoie pentru a impresiona oamenii care nu-ți plac cu bani pe care nu îi ai.”
29. „Nu vrei să încurci ceea ce ai făcut. E ca și cum Jordan se întoarce. Ți-e frică să strici moștenirea.”
30. „Nu confunda un film cu viața reală. Sunt o ființă umană completă, ca toți ceilalți.”
Citește și: Citate Nas Citate

cub de gheață despre viață

31. „Ar fi bine să te verifici înainte de a te distruge.”
32. „Continuă să faci ceea ce faci. Îndrăgostiți-vă de ceea ce creați și totul va cădea la loc.”
33. „Tocmai m-am trezit dimineața, trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu.”
34. „Trebuie să reziste să te îndrăgostești de banii pe care ei vor să-ți dea. Trebuie să rezisti cu adevărat la asta și trebuie să te gândești doar la muncă și dacă este un film pe care ai vrea să-l vezi.”
35. „Cred că societatea noastră a căzut într-un sistem piramidal în care există oameni retrogradați în partea de jos a acelei piramide și sunt oameni care simt că au dreptul să ajungă în vârful acelei piramide.”
36. „Ceea ce am vrut ca oamenii să recunoască este că rasismul este în noi toți în straturi. Unele în mai multe straturi decât altele. Nu este vorba doar de tipul Klan și tipul cu pumnul negru, ci este vorba despre îndepărtarea acestor straturi.”
37. „Banii vin și pleacă, dar sentimentele tale interioare, sentimentele tale instincte, bărbăția ta, feminitatea ta, orice, care rămân cu tine. Asta nu merge nicăieri. Deci fie ești mândru de cine ești și de cum te descurci în situații, fie nu ești. Dacă gestionați greșit o situație, aceasta vă va bântui.”
38. „Tinerii mor fără niciun motiv în toată lumea care nu știu de ce. E urât peste tot.”
39. „Uneori, când vrei să râzi, realitatea intervine.”
40. „Trebuie să înveți că nu vei reacționa la toate, ci doar lasă-i pe clovni să facă ceea ce fac clovnii și să urmărești spectacolul.”
41. „Sunt doar un animator, omule. Nu-mi place să mă încasez la nimic. Îmi place să fac totul.”
42. „Succesul se rezumă într-adevăr la produs, nu la mine, la personalitatea mea sau la ce club sunt văzut intrând sau ieșind. Nimic din toate astea nu contează. Important este dacă oamenii simt sau nu că și-au pierdut timpul sau banii atunci când plătesc un film sau un CD.”
43. „A crea este cu adevărat ceea ce îmi place să fac. Cel mai bun lucru din lume este să ai o idee în spatele capului, apoi să transformi acea idee într-un film și să faci ca oamenii din întreaga lume să se bucure de ea.”
44. „Nu este nimic greșit să începi într-o cutie, dar trebuie să ai un plan pentru a ieși în acea cutie.”
45. „Dacă nu vrei să scuturi mentalitatea aia de glugă! Cum naiba presupunem că ne schimbăm realitatea

Citate cu semnificație pentru cuburi de gheață, pline de înțelepciune
46. ​​„Vrei să fii amintit pentru că ai avut un impact și ai schimbat lucrurile. Bănuiesc că pentru bine sau pentru rău, nu contează. Dar cred că vrei doar să fii amintit când totul este spus și gata.”
47. „Am oameni grozavi, oameni inteligenți care sunt în jurul meu și ne place provocarea. Bănuiesc că este ca și cum ai urca un munte sau ai construi o clădire. Este o provocare, dar îți place fiecare provocare pe care o aduce sau și-o prezintă.”
48. „Ceea ce am învățat din desenul arhitectural este că totul trebuie să aibă un plan pentru a funcționa. Pur și simplu nu poți să-l faci. Nu pot obține toate materialele de care am nevoie pentru o casă și doar să încep să construiesc, fie că este o carieră, familie, viață. Trebuie să o planificați.”
49. „Este amuzant cum oamenii care nu au fost niciodată acolo pot crede că America este atât de corectă și că ar trebui să fim în regulă. E amuzant că oamenii care au piciorul pe gâtul nostru ne spun: „Ridică-te. Ce e în neregulă cu tine

50. „Muzica a făcut mult pentru a spori emoțiile sportului. Se joacă în arene. Ori de câte ori există filmări tăiate împreună, ei folosesc întotdeauna muzică și merg împreună, știi.”
51. „Nu sunt sigur dacă muzica are un viitor. Avem toate aceste moduri electronice de a descărca, de a fura muzică și de a obține muzică, dar nu există bani pentru a face muzică.”
52. „Chestia este cu hip-hop, are valurile lui, iar valurile se lovesc de plajă și vin valuri noi. Așa că să rămânem relevante. trebuie să te rostogolești cu asta.”
53. „Cea mai mare schimbare în comportamentul guvernului a fost din cauza televizorului și a capacității sale de a arăta lumii ce s-a întâmplat în această comunitate. Asta e cea mai mare schimbare. Dar fără TV, separarea dintre guvern și popor ar fi mult mai rea decât este.”
54. „Am fost un student la artă foarte interesat, am fost mereu în acea parte a școlii și, când am intrat în liceu, m-am apucat de proiectare de arhitectură. Mi-a dat să înțeleg cum să construiesc lucrurile și chiar m-a ajutat să pun lucrurile în perspectivă. Cu muzica și filmele mele, pentru mine, totul este artă.”
55. „Încerc să scad puțin din mâncat, din sodiu, să-mi țin tensiunea arterială scăzută, ceea ce este greu pentru că ador mâncarea! Da, dar este nedrept faptul că tot ceea ce este rău pentru tine are un gust atât de bun și că toate lucrurile bune, legumele și cele verzi, nu se potrivesc.”

Citate cub de gheață care te vor face să râzi

56. „Chestia mea este că știu că copiii înjură. Ei își fac treaba, dar le spun copiilor mei: „Nu faceți asta la îndemâna niciunui adulți, sau aveți probleme.”
57. „Twerkingul trebuie să se termine. Nu pentru cei care arată bine făcând-o, ci pentru toți cei care simțiți: „Nu aveți suficient să faceți twerk acolo. Twerking-ul tău arată ca smucitură.”
58. „Tupac a fost unul dintre cei mai mari bandiți pe care îi cunosc și a purtat întotdeauna centura de siguranță.”
59. „Am o minge de baschet semnată de toți marii de la Julius Irving la Oscar Robinson. A fost la un joc de stele. I-am pus pe toți să semneze. Deci asta nu merge nicăieri. O să mor cu asta în sicriul meu.”
60. „Mă ușesc la micul dejun. Uneori este un iaurt, dar de multe ori sunt resturi de la una dintre cinele soției mele.”
61. „Humpty Dumpty s-a așezat pe perete cu un rost și a băut niște bile de opt.”
62. „Obama îmi amintește de copilul negru de la o școală albă cu care nimeni nu vrea să se joace.”
63. „Cea mai proastă mașină a mea vreodată a fost un Datsun B210 verde, pe vremea când îi spuneau „Datsun”, acum este „Nissan”. Foarte nesexy, neatractiv. Fetele urau mașina. Mi-a fost rușine chiar să fiu în el, dar era transportul meu.”
64. „Sunt o mulțime de bani acolo. Tot ce trebuie să fac este să-mi pun numele pe el.”
65. „Sunt adolescenți, omule. Sunt cu adevărat proști, așa că ar trebui să te amesteci bine.”
66. „Acum, te cred despre portofelul lipsă, dar loto, uh-uh.”
67. „Am fost prins cu pantaloni de parașuta, iar în anuarul meu de liceu au folosit poza greșită. Trebuia să folosească poza cu mine cu un costum drăguț. M-au folosit cu gulerul răsturnat într-o cămașă cu dungi albe și fucsia. Îi dau vina pe Prince și Michael Jackson în anii ’80 pentru asta.”
68. „Știu că nu fumezi iarbă, știu asta, dar o să te fac azi, pentru că este vineri. Nu ai nicio slujbă și nu ai nimic de făcut.”
69. „Prepar o ceașcă de cafea rau dacă îmi dai ingredientele potrivite.”
70. „Astăzi, nici măcar nu a trebuit să-mi folosesc AK-ul! Trebuie să spun că a fost o zi bună.”

Citate Ice Cube despre muzică

71. „Muzica este locul unde am cea mai mare libertate de creație, dar îmi place să produc. Pentru mine, cam acolo este toată acțiunea. Ai șansa de a avea mâinile în fiecare aspect al unui film. De la alegerea unui regizor, uneori alegerea unui scriitor, până la actori, garderoba, decor, montaj, muzică și marketing.”
72. „Încă îmi place să fac muzică. Nu voi înceta să o fac și să o fac așa cum simt că ar trebui făcută.”
73. „Oamenii au vrut să se distreze mai mult decât doreau să învețe din muzica lor și de aici a început schimbarea.”
74. „Rap este doar cineva care ia ceva din piept. Asta este tot.”
75. „Cred că muzica rap este adusă în discuție, rap-ul gangster în special, precum și jocurile video, orice alt lucru de care încearcă să atârne răul societății ca țap ispășitor.”
76. „Dacă ar fi fost totul despre mine, aș face o mulțime de discuri pop, aș câștiga o mulțime de bani, aș face doar grebla în aluat, dar nu a fost niciodată totul despre mine. Totul este să fii o voce pentru cei fără voce. Oamenii care nu pot vorbi de la sine, care nu au microfon, nu au un cuvânt de spus.”
77. „Sport fără muzică, nu este altceva decât un joc. Muzica adaugă emoție.”
78. „Dar cu muzica rap, nu doar cu NWA, ci și cu muzica rap în general, văzând acești artiști purtând aceste sigle de echipă tot timpul a început să aducă o sinergie și o energie pentru a-ți reprezenta orașul, echipa, peste tot și tot timpul. ”
79. „Pentru mine, raperii și dansatorii sunt poeți și artiști și de multe ori cele mai interesante spectacole sunt oferite de ei.”
80. „Nu este ca și cum aș fi primul bărbat care a făcut asta vreodată, știi că
trebuie să te întorci la Nat King Cole, Bing Crosby și Sammy Davis Jr. Aceștia sunt oameni care au făcut bine muzică și filme bine, si tu sti. Frank Sinatra și Elvis și toți acești tipi au făcut tranziția. Nu știu despre Elvis, despre cum să le faci bine, știi
că nu e nimic nou.”
81. „Rap-ul evoluează mereu. Este ușor pentru școala veche să urască școala nouă, dar este o muzică care a fost puțin înăbușită, cred, de internet.”
82. „Discurile noastre, dacă ai simțul negru al umorului, erau amuzante, dar discurile noastre nu erau despre comedie. Erau despre proteste, fantezie, confruntare și toate astea.”
83. „Indiferent din ce parte a țării veniți, puteți oricând să veniți împreună pentru a crea hip-hop inovator.”
84. „Am o mulțime de repere de care sunt mândru când vine vorba de muzică, „Amerikkka’s Most Wanted”, sunt extrem de mândru de asta. Doar din cauza a ceea ce a trebuit să trec pentru a produce acea muzică, pentru a produce acel album.”
85. „Cel mai bun lucru de făcut este să scrii despre ceea ce știi, iar dacă scrii despre ceea ce știi, poți oricând să tragi acele mici informații drăguțe care atrag oamenii, care arată că știi despre această lume și îi pot aduce pe oameni în o lume despre care s-ar putea să nu știe nimic.”

Citate cub de gheață care arată dragostea lui pentru familia lui

86. „Apreciez foarte mult familia. Chiar nu îmi pot imagina viața fără ei!”
87. „Nu e nimic în neregulă în a fi din capotă, dar aș prefera ca copiii mei să fie vizitatori decât rezidenți.”
88. „Fiul meu, O’Shea. Seamănă cu mine și poate rima.”
89. „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut cu banii mei a fost să cumpăr o casă pentru familia mea. Te trezești într-o casă pe care o iubești și te simți ca cineva.”
90. „Mi-a dat numele fratele meu când aveam vreo 11 sau 12 ani. El era mai în vârstă decât mine și, pe la acea vârstă, începusem să intru în fete, iar când chemau el la casă, iar când nu era acolo, încercam să vorbesc cu ele. Încercam să fiu bărbatul și încercam să-i fac să vină să mă vadă, fără să-mi fac griji pentru el. Când a aflat, a început să-mi spună Ice Cube în glumă pentru că a spus că încercam să fiu prea cool. Mi-a plăcut și am început să spun tuturor celor din capotă: „Numele meu este Ice Cube.”
91. „Am făcut „Are We There Yet
” pentru că am vrut să fac un film pentru copiii fanilor mei. Copiii de culoare nu prea văd filme cu acest buget pentru ei, cu ei în rolurile principale, și sunt atât de mulți copii albi care iubesc acel film.”
92. „Deși am o casă drăguță, o familie drăguță, restul generației mele este încă în South Central LA Verii mei, frații, surorile mele, nu vor să se mute. Ei nu vor și nu au mijloacele să o susțină. Acolo este inima mea și la asta mă gândesc tot timpul.”
93. „Toți cei care provin din viața de gangster își doresc ceea ce vrea omul ăla din suburbii. Familie frumoasă, casă frumoasă, mașini frumoase, facturi plătite, copii la școală, mâncare pe masă. Nimic mai mult.”
94. „Nu sunt de fapt din Compton. Sunt din South Central Los Angeles, iar tatăl meu încă locuiește în aceeași casă în care am crescut, așa că sunt acolo tot timpul.”
95. „Mă trezesc la 5:30, 6 dimineața, dar nu intra imediat la birou. Îmi place să stau cu soția mea, să vorbesc despre lucruri, să iau o cafea, știi.”

Citate cub de gheață care se concentrează pe filme și actorie

96. „Întotdeauna spun că filmul a ieșit bine dacă vor altul. Asta îmi spune întotdeauna că oamenilor le-a plăcut foarte mult filmul.”
97. „Vreau să fac mai multă dramă. Comedia este calea de cea mai mică rezistență pentru compania mea. Oamenii știu că le putem face. Oamenii știu că primesc un răspuns bun. Oamenii vor să le facă. Cine sunt eu ca să mă împotrivesc la asta

98. „Suntem în această afacere de divertisment pentru a oferi publicului ceea ce își dorește.”
99. „Când am făcut „Boyz N The Hood”, nu m-am gândit niciodată că modul în care am crescut în South Central este destul de interesant pentru un film.”
100. „Nu îmbătrânește niciodată. Lucrul cu cineva ca Kevin Hart este întinerire în multe feluri. El este un profesionist. El este atât de bun.”
101. „Cea mai grea perioadă pentru un scriitor este perioada dintre scris. Atunci poți înnebuni dacă nu lași sucuri creative să curgă.”
102. „Puteți măsura filmele în funcție de succesul de box office sau de oamenii care iubesc filmul ori de câte ori îl văd. Pe asta îmi măsor filmele. Cât de mult iubesc oamenii aceste filme după ce au ocazia să le vadă, indiferent cum au ocazia să le vadă.”
103. „Cred că modul în care măsori un film bun este de câte ori îl poți vedea. În ceea ce privește comediile, îmi place să fiu producător, deoarece comediile pot deveni ciudate și pot devia foarte repede. Sunt întotdeauna tipul „mai puțin este mai mult” când vine vorba de o scenă. Deci eu sunt cel care o va menține pe pământ.”
104. „Nu sunt cu adevărat în jocul politic în ceea ce privește plata politicienilor și chestii de genul ăsta. Nu sunt în asta. Tu faci treaba ta, iar eu o voi face pe a mea.”
105. „Nu a existat niciodată cu adevărat un film de Crăciun cu glugă.”
106. „Odată ce îți dai seama care este treaba ta, totul este să încerci să dezvolți emisiuni, programe care pot, cred, să îmbunătățească ceea ce ai deja și ce poți adăuga la Hollywood.”
107. „Majoritatea actorilor trebuie să stea lângă telefon și să aștepte ca cineva să-i cheme la audiție și altele. Nu cred că pot exista la Hollywood doar pentru asta. Cred că trebuie să fiu proactiv și să mă asigur că lucrurile pe care vreau să le fac sunt dezvoltate până la punctul în care cineva vrea să le facă.”
108. „Am făcut filme din anumite motive. Am făcut „Anaconda” pentru că Negrul trăiește, simplu. Omul negru nu este mort în primele trei pagini, ca Jurassic Park. E ca și cum: „Bărbatul negru ucide șarpele cu o fată latină
La naiba! Trebuie să fac asta.”
109. „Cu filmul, trebuie să fiu un jucător de echipă. Este cu totul altceva. Nu pot fi doar un one-man show. Trebuie să învăț cum să folosesc oamenii cât mai bine și să îi motivez să fie la fel de pasionați de proiect ca și mine.”
110. „Dacă dai cuiva șansa, poate întotdeauna să facă din ei înșiși o ființă umană decentă. Oamenii care nu au nicio șansă să îi privim de sus ca niște monștri, sau animale sau că vor ceva diferit de noi ceilalți.”

Cele mai tari citate Ice Cube

111. „Cred că sunt unic în joc datorită versatilității mele.”
112. „Am doar 33 de ani. Am multe de făcut. Aceasta este prima jumătate a carierei mele. Aștept cu nerăbdare viitorul și sunt mândru de trecut.”
113. „Cred că fiecare creion trebuie să fie ascuțit din când în când pentru a rămâne ascuțit, altfel te stingi. Așa că înregistrările mele, am ales să vorbesc despre ce fac oamenii de culoare, ce fac oamenii albi, ce fac femeile, ce fac bărbații.”
114. „Bea niște cafea, pune niște gangsta rap și descurcă-te.”
115. „Mi-aș dori ca lumea să devină ceea ce a vrut Dumnezeu să fie, înainte ca noi să o modificăm.”
116. „Nu m-am luat niciodată prea în serios. Sunt toți ceilalți, care ascultă muzică sau orice altceva. Întotdeauna am spus ceea ce am simțit, am spus ceea ce am crezut că este corect, dar întotdeauna am avut un os de comedie.”
117. „Nu primesc altceva decât dragoste în fiecare ghetou din întreaga lume, nimic altceva decât iubire. Ei respectă faptul că am ieșit de acolo și o fac cum trebuie. Nu poți face altceva decât să respecți asta.”
118. „La începutul carierei mele, oamenii au vrut să audă muzică despre proteste, despre încercarea de a schimba lucrurile.”
119. „Banii sunt rădăcina tuturor relelor. Da, banii sunt rădăcina. Nu este rasism și „acest-ism” și „acest-ism”. Este setea și foamea noastră de bani și acolo sunt îngropate toate cadavrele.”
120. „M-am luptat toată cariera mea pentru a arăta o latură diferită și a dovedi contrarii. Nu le dovediți că greșesc pentru că nu cred că ar trebui să vă obțineți energia de la oameni negativi.”
121. „Uneori, când ești retrogradat în cartierul tău, uiți că în lume se întâmplă lucruri mai importante decât cartierul tău.”
122. „Sunt lucruri pe care oamenii le spun în frizerie pe care nici măcar nu le vor spune în propria lor sufragerie, pentru că este doar una dintre acele zone în care nimeni nu te va judeca prea mult cu privire la părerea ta proastă.”
123. „Când aveam șase ani, Dumnezeu era un om alb cu o barbă mare călare pe un nor alb. Acestea sunt pompele de televiziune cu imagini.”
124. „Este întotdeauna grozav când poți să oferi fanilor ceea ce se așteaptă și chiar puțin mai mult.”
125. „Fie nu știu, nu arată sau nu le pasă de ce se întâmplă în capotă.”

Citate cub de gheață pentru a vă extinde mentalitatea

126. „Oamenii asociază hainele cu comportamentul real și este un fel de nebunie. Dacă ești împușcat în niște Levi’s, nu te duci după Levi’s. Nu sunt hainele. Sunt întotdeauna oamenii.”
127. „Oricand există rasism undeva în sport, ar trebui să-l scoatem de acolo, deoarece sportul este un loc în care totul ar trebui să fie corect.”
128. „Toată lumea crede că iarba este mai verde de cealaltă parte. Dacă vorbești cu majoritatea artiștilor, ei cred că pot cânta ceva, știi. „Dacă aș fi rămas să joc fotbal în liceu, dacă aș fi făcut baschet”. Toată lumea are fanteziile lor și crede că iarba este mai verde. Nu este. Nu este.”
129. „Obișnuiam să desenez. Nu am vrut să merg la cursuri de artă pentru că am simțit că ar fi prea ciudat când eram tânăr, dar desenul arhitectural era lucrul tare de făcut pentru că era mai multă precizie. M-a învățat multe despre construcții, structuri, uși, cadre și pervazuri.”
130. „Întotdeauna am spus: „Mă, sunt aici, aș putea la fel de bine să obțin ceea ce aș putea lua.””
131. „Mulți oameni au o concepție greșită despre ce înseamnă ghetou. Știi, doar un mic procent din oameni sunt răi. Toți ceilalți sunt buni.”
132. „De obicei, oamenii care atacă rap-ul sunt oameni care nici măcar nu sunt fani.”
133. „Orice are de-a face cu un porc, nu mănânc.”
134. „Cred că oamenii, dacă vrei cu adevărat să fii fericiți, trebuie să-L găsești singur pe Dumnezeu și va trebui să ai o relație personală, unu-la-unu și să nu încerci să treci peste aceste tradiții sau aceste ritualuri. și toate aceste lucruri nebunești când puteai să vorbești cu el chiar aici, chiar acum, oricând, oriunde, oriunde, din orice poziție. Și acesta este genul de relație pe care ți-l dorești, nu un standard.”
135. „Am fost în toată lumea și nu am găsit un oraș din care aș prefera să fiu sau în care aș prefera să mă întorc decât Los Angeles.”

Citate cub de gheață care abordează cariera și experiențele sale în industrie

136. „Când eram în NWA și nu am fost plătit cu toți banii care mi se datorau, atunci m-a lovit partea de afaceri a showbiz-ului.”
137. „Nu mă săturam niciodată de referințele „A fost o zi bună”, de glume sau de ceva de genul acesta. Este doar, știi, să-mi mențin cel mai mare hit în viață. Nimic în neregulă cu asta.”
138. „Argintiii și negrii pot avea o altă casă, dar Raiders vor aparține întotdeauna oamenilor din Los Angeles.”
139. „Nu încerc să mă transform în Eddie Murphy și să fac doar filme pentru copii tot restul carierei mele. Voi face în continuare o mare varietate de filme, precum și rap hardcore.”
140. „Nu te transforma doar într-un producător de prăjituri, ci într-un producător pe care oamenii îl spun „wow” când fac ceva, este grozav, sau pur și simplu unic, sau orice altceva.”
141. „Știu că nu sunt prea bătrân. Mă gândesc mereu la fanii mei cu aproximativ 10 ani mai în vârstă și cu 10 ani mai tineri decât mine.”
142. „Toți cei care doresc să aibă succes ar trebui să fie întotdeauna atenți la ceea ce îți dorești. Mulți artiști și animatori doresc să pună geniul înapoi în sticlă și își doresc să poată reveni la ceea ce au fost.”
143. „Poți face orice în lume dacă spui: „Hei, omule, nu mă învinovăți, diavolul m-a pus să fac asta”. Este o modalitate ușoară de a scăpa de responsabilitate.”
144. „Există mult potențial care rămâne nefolosit în locuri precum South Central LA O mulțime de oameni geniali și inteligenți care pur și simplu nu au șansa aceea de a-l arăta.”
145. „Gangsta pentru noi nu a avut nimic de-a face cu Al Capone și chestii de genul ăsta. Este vorba doar de a-ți trăi viața așa cum vrei s-o trăiești și nu vei lăsa nimic să te oprească.”
146. „Ar trebui să ne placă faptul că nu primim doar un punct de vedere. Că avem această diversitate în divertisment, iar oamenilor nu le este frică să fie ei înșiși și că oamenii nu se tem să îi facă pe oameni să se simtă inconfortabil și asta face parte din asta. Toate acestea fac parte din a fi liber.”
147. „Cred că lectura este importantă sub orice formă. Cred că o persoană care încearcă să învețe să-i placă să citească ar trebui să înceapă să citească despre un subiect de care este interesat sau despre o persoană de care este interesat.”
148. „De fapt, „Boyz-n-the-Hood” trebuia să fie scris pentru grupul lui Eazy. Avea un grup în New York numit „Home Boys Only”, numit HBO. Unul dintre ei arăta ca LL Cool J. Eazy a vrut să scrie o melodie pentru ei, o melodie de stradă, ca ceea ce făceam noi pe mixtape. Așa că, când am scris-o, a fost prea West Coast pentru ei.”
149. „Nu am fost niciodată în Națiunea Islamului. Adică, ceea ce mă numesc este un musulman natural, pentru că suntem doar eu și Dumnezeu. Știi, mergând la moschee, la ritual și la tradiție, pur și simplu nu e în mine să o fac, așa că nu o fac.”
150. „Sustin cu siguranță actoria polițistă mai mult decât polițiștii, dar nu toți sunt rele, doar unii dintre ei.”

Ești gata să lucrezi pentru o viață mai bună

O’Shea Jackson Sr. a crescut într-un mediu în care violența și drogurile ilegale sunt pretutindeni. A fost modelat într-o comunitate transgresivă, dar hotărârea lui pentru muzică și a avea o viață mai bună l-au adus în carieră.
Oamenii pot fi ușor descurajați atunci când pasiunile lor nu sunt susținute. Cubul de gheață arată cât de greu de mers pe drumul tău poate fi foarte greu, dar este plin de satisfacții să-ți atingi visele.
Mai mult, bunătatea și respectul lui față de oamenii cu care a crescut nu l-au făcut decât să fie o icoană a muzicii și a Hollywood-ului. Este inspirant și motivant să asistăm la munca oamenilor pentru a fi oameni mai buni și pentru a avea o viață mai bună.
Ați învățat multe din această colecție
Care citat cub de gheață este preferatul tău
Comentează-ți gândurile mai jos.