Nu mai este nevoie să cercetezi lumea după cea mai bună colecție de citate Ben Carson, deoarece am adunat deja primele 150 de linii pentru tine!
De la citate despre a avea credință, stabilirea obiectivelor clare și alegerea drumului corect, această listă acoperă totul.
Acordat de Biblioteca Congresului cu premiul „Living Legend”, nu există într-adevăr nicio limită la lecțiile pe care le puteți lua de la unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume.
Continuați cu lista completă de mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Florence Nightingale și citate Nikola Tesla.

Cele mai bune citate Ben Carson

1. „Ești ceea ce crezi.”
2. „Eu slujesc lui Dumnezeu și scopul meu este să-I plac; și dacă Dumnezeu este pentru tine, cine poate fi împotriva ta

3. „Oamenii de succes nu au mai puține probleme. Ei au hotărât că nimic nu îi va împiedica să meargă înainte.”
4. „Dacă dezvoltăm cunoștințe aprofundate, ne va permite să dăm tot ce ne este mai bun altora și să contribuim la crearea unei lumi mai bune.”
5. „Nu contează de unde venim sau cum arătăm. Dacă ne recunoaștem abilitățile, suntem dispuși să învățăm și să folosim ceea ce știm pentru a-i ajuta pe alții, vom avea întotdeauna un loc în lume.”
6. „Mi-am dat seama că dacă oamenii m-ar putea enerva, m-ar putea controla. De ce ar trebui să dau altcuiva o asemenea putere asupra vieții mele

7. „Succesul este determinat nu de dacă te confrunți sau nu cu obstacole, ci de reacția ta la acestea. Și dacă privești aceste obstacole ca pe un gard de contenție, ele devin scuza ta pentru eșec. Dacă le privești ca pe un obstacol, fiecare te întărește pentru următorul.”
8. „Ieșim din viață ceea ce punem în ea. Modul în care îi tratăm pe ceilalți este modul în care suntem tratați noi înșine.”
9. „Fă tot posibilul și lasă-L pe Dumnezeu să facă restul.”
10. „Prin muncă asiduă, perseverență și credință în Dumnezeu, îți poți trăi visele.”
11. „Cunoașterea este cheia care descuie toate ușile. Poți să ai pielea verde, cu buline galbene și să vii de pe Marte, dar dacă știi că oamenii au nevoie în loc să te bată, ei vor deschide calea către ușa ta.”
12. „Dacă ne recunoaștem talentele și le folosim în mod corespunzător și alegem un domeniu care folosește acele talente, ne vom ridica în vârful domeniului nostru.”
13. „Spune adevărul. Dacă spui adevărul tot timpul, nu trebuie să-ți faci griji la trei luni mai târziu pentru ceea ce ai spus cu trei luni mai devreme.”
14. „Sunt convins că cunoașterea înseamnă putere – să depășim trecutul, să ne schimbăm propriile situații, să luptăm cu noi obstacole, să luăm decizii mai bune.”
15. „Toată lumea din lume merită să fie drăguță, pentru că Dumnezeu nu creează niciodată ființe umane inferioare. Fiecare persoană merită respect și demnitate.”
16. „Adevărul este întotdeauna adevărul. Nu va trebui să-ți complici viața încercând să te acoperi.”
17. „Fericirea nu rezultă din ceea ce primim, ci din ceea ce dăm.”
18. „Ne creăm propriul destin prin felul în care facem lucrurile. Trebuie să profităm de oportunități și să fim responsabili pentru alegerile noastre.”
19. „Ușile lumii sunt deschise oamenilor care știu să citească.”

Citate Ben Carson despre credință și încredere

20. „Dacă ne recunoaștem nevoia de Dumnezeu, El ne va ajuta.”
21. „Dumnezeu îi pasă de fiecare domeniu al vieții noastre și Dumnezeu vrea să cerem ajutor.”
22. „Am soare în inima mea, indiferent de condițiile din jurul meu.”
23. „Vom fi întotdeauna în siguranță în Isus Hristos dacă ne punem credința în Domnul.”
24. „Întotdeauna mă rog pentru călăuzirea lui Dumnezeu în viața mea și El o oferă întotdeauna. El deschide ușile potrivite, El închide ușile potrivite și eu am o credință extraordinară în El. Mi-a ghidat cariera într-un mod uimitor.”
25. „Nu există o ființă umană obișnuită. Dacă ai un creier normal, ești superior.”
26. „Mama mi-a spus că dacă am muncit din greu și am crezut cu adevărat în principiile americane și am crezut în Dumnezeu, orice este posibil. De aceea, nu sunt nerăbdător să ofer valorile și principiile americane de dragul corectitudinii politice.”
27. „Dumnezeu ne-a dat peste paisprezece miliarde de celule și conexiuni în creierul nostru. De ce ne-ar da Dumnezeu un sistem de organe atât de complex, dacă nu se așteaptă ca noi să-l folosim

28. „Fiecare persoană este înzestrată cu abilități date de Dumnezeu și trebuie să cultivăm fiecare gram de talent pe care îl avem pentru a ne menține poziția de vârf în lume.”
29. „În viața mea personală, Dumnezeu joacă un rol important în risc, pentru că mă rog înainte de a intra în sala de operație pentru fiecare caz și Îl rog să-mi dea înțelepciune, să mă ajute să știu ce să fac— și nu numai pentru operare, ci pentru orice.”
30. „Cu cât învăț mai mult despre corpul uman, mediul nostru și univers, cu atât mai mult îmi crește credința.”
31. „Dacă ne angajăm să citim sporind astfel cunoștințele noastre, numai Dumnezeu limitează cât de departe putem merge în această lume.”
32. „De-a lungul anilor, credința neclintită a mamei mele în Dumnezeu m-a inspirat, mai ales atunci când a trebuit să efectuez proceduri chirurgicale extrem de dificile sau când m-am trezit confruntat cu propria mea sperie medicală.”
33. „Noi nu cunoaștem sfârșitul de la început așa cum o face Dumnezeu. Așa că atunci când un copil moare, sigur, este incredibil de dificil, iar când ești părintele, aproape că nu îți poate spune nimeni care să aibă sens.”
34. „Evoluția și creaționismul necesită atât credință. Este doar o chestiune de unde alegi să plasezi acea credință.”
35. „Te rogi pentru tine și îi ceri lui Dumnezeu să-ți dea putere.”
36. „Convingerea mea puternică este că Dumnezeu a creat ființele umane și, prin urmare, El știe despre fiecare aspect al corpului uman. Deci, dacă vreau să o repar, trebuie doar să rămân în armonie cu El.”
37. „Poți înțelege de ce sunt credincios. Am văzut minuni.”
38. „Tu ai promis că dacă venim la Tine și cerem ceva cu credință, vei face asta.”
39. „Dumnezeu ne va da tuturor înțelepciune, calm și pace, ca prezența Lui să fie în sala de operație și ca voia Lui să se facă.”
40. „Desigur, nu există niciun test religios pentru președinție – fiecare credință adaugă caracterului nostru național.”
41. „Nu există nicio îndoială că, pe măsură ce știința, cunoștințele și tehnologia avansează, vom încerca să facem lucruri mai semnificative. Și nu există nicio îndoială că va trebui întotdeauna să temperăm aceste lucruri cu etică.”
42. „Căsătoria este o instituție foarte sacră și nu ar trebui degradată permițând ca orice alt tip de relație să fie echivalent cu ea.”
43. „Rezistați la acest război împotriva lui Dumnezeu, a libertății de religie și a libertății de exprimare.”
44. „Prietenii noștri nu mai pot avea încredere în noi. Știți, Ucraina a fost un stat cu arme nucleare. Și-au dat armele nucleare înțelegând că îi vom proteja. Nici măcar nu le vom da arme ofensive.”
45. „Trebuie să le distrugem califatul pentru că asta le dă legitimitate pentru a merge mai departe cu Jihadul global. Trebuie să le luăm energia pentru că ISIS este cea mai bogată organizație teroristă care există.”
46. ​​„Suntem mai mult decât carne și oase. Există o anumită natură spirituală și ceva a minții pe care nu le putem măsura. Nu-l găsim. Cu toate echipamentele noastre sofisticate, nu-l putem monitoriza sau defini, și totuși este acolo.”
47. „Creativitatea înseamnă doar să înveți să faci ceva dintr-o perspectivă diferită.”
48. „Sunt de acord cu faptul că avem nevoie de un sistem de impozitare schimbat semnificativ. Iar cel pe care l-am susținut se bazează pe zeciuială, pentru că cred că Dumnezeu este un tip destul de corect.”
49. „Spuneți rugăciunile voastre și eu o voi spune pe ale mele, pentru că chiar cred că ajută.”

Citate Ben Carson despre Efort și Acțiune

50. „Dă-ți întotdeauna tot ce ai mai bun și încearcă să-ți dai seama cum să faci o treabă și mai bună.”
51. „Dacă nu accepți scuze, atunci oamenii nu le vor mai oferi și vor începe să caute soluții.”
52. „Oricât de bun ești la planificare, presiunea nu dispare niciodată. Deci nu mă lupt. Mă hrănesc cu ea. Transform presiunea în motivație pentru a face tot ce pot.”
53. „Nu contează felul de muncă. Durata de timp nu contează. Dacă muncești din greu și faci tot ce poți, vei fi recunoscut și vei merge mai departe.”
54. „Iată cufărul de comori al lumii — biblioteca publică sau o librărie.”
55. „Mulți oameni pur și simplu nu își dau seama de potențialul lor pentru că sunt atât de aversiți la riscuri. Pur și simplu nu vor să-și asume riscul.”
56. „Ai tu însuți de vină.”
57. „Oricine are un creier normal poate face aproape orice.”
58. „Ca neurochirurg pediatru, m-am confruntat frecvent cu situații de viață și de moarte și a trebuit să vin cu diagnosticul corect, cu planul potrivit și să execut acel plan frecvent împreună cu alți colegi.”
59. „Când mă uit la creierul uman, încă sunt uluit de el.”
60. „Prin folosirea cărților, aveam întreaga lume la picioarele mele – puteam călători oriunde, să întâlnesc pe oricine și să fac orice.”
61. „Fă ceea ce trebuie să faci pentru a putea fi ceea ce vrei să fii.”
62. „Ceea ce este important, ceea ce consider succes, este că aducem o contribuție la lumea noastră.”
63. „Trebuie să fim pe picior de război. Trebuie să înțelegem că națiunea noastră este în mare pericol”.
64. „Am fost poate cel mai prost student pe care l-ai văzut vreodată. Știi, eu am crezut că sunt prost, toți colegii mei au crezut că sunt prost, așa că a existat un acord general.”
65. „Trebuie să fim dispuși să ne ridicăm și să vorbim pentru ceea ce credem.”
66. „Nu prea vorbesc. Fac multe lucruri. Și într-adevăr, spune mai mult despre o persoană decât cât de mult vorbește.”
67. „Dacă facem orice încercare de a ne spori cunoștințele pentru a le folosi pentru binele uman, va face o diferență în noi și în lumea noastră.”
68. „Sunt convins că toți culegem roadele muncii noastre.”
69. „Acțiunea militară nu este niciodată primul lucru la care sari. Te uiți mereu la alte posibilități, inclusiv la sancțiuni economice, strângerea șuruburilor.”

Citate Ben Carson despre obiective și schimbare

70. „Gândind mare, ne putem transforma lumea.”
71. „Dacă ne permitem să ne oprim asupra negativelor, a rănilor, a maltratărilor, vom fi gânditori negativi. Așa că fii deschis către gândirea pozitivă. Gandeste maret!”
72. „Un chirurg bun nu se concentrează doar pe abilitățile tehnice, ci și pe adecvarea a ceea ce faci.”
73. „Nu există slujbă mai importantă decât parenting. Asta cred.”
74. „Nu te mai gândi la eșec.”
75. „Ai un creier
Atunci poți să te gândești la o cale de a ieși din el. Motivul pentru care avem creier este ca să ne dăm seama cum să facem lucrurile.”
76. „Cred că una dintre cheile conducerii este recunoașterea faptului că toată lumea are daruri și talente. Un lider bun va învăța cum să valorifice acele daruri pentru același scop.”
77. „Este un eșec doar dacă nu scoți nimic din asta. Thomas Edison a spus că știe 999 de moduri în care un bec nu funcționează; totuși avem lumini astăzi.”
78. „Dacă am cheltui pentru educație jumătate din suma de bani pe care o dăruim în prezent pentru sport și divertisment, am putea oferi educație completă și gratuită pentru fiecare student din această țară.”
79. „Când ne confruntăm cu eșecuri și greșeli, putem să le lăsăm în urmă și să ne continuăm viața.”
80. „Atenție la abuzul de putere atât de către cei cu care nu suntem de acord, cât și de cei cu care putem fi de acord.”
81. „Nu vreau ca copiii mei să crească fără tată ca mine. Am ajuns la concluzia cu ceva timp în urmă că poți lucra până la miezul nopții și să nu fii terminat sau poți să lucrezi până la 6 sau 7 și să nu fii terminat. M-am hotărât că prefer să lucrez până la 6 sau 7.”
82. „Copiii au ceea ce eu numesc o antenă de ipocrizie încorporată care apare și blochează ceea ce spui când ești ipocrit.”
83. „Când aveam 14 ani, am încercat să înjunghi pe cineva.”
84. „Oficienții legii își pun viața în pericol în fiecare zi pentru noi și cred că le datorăm și un grad de respect.”
85. „Nu ceea ce faci, dar ce fel de muncă faci, face diferența.”
86. „Trebuie să reorientăm oamenii în ceea ce privește succesul real.”
87. „Dacă ne stabilim ca prioritate „înlăturarea tuturor riscurilor”, vom avea în curând medii de învățare sterile, stagnante și nestimulatoare.”
88. „Nu cred că a-ți exprima opinia, indiferent de cine este acolo, este nepoliticos. Și este păcat că am ajuns la un nivel în țara noastră în care credem că nu aveți dreptul să vă exprimați părerea.”
89. „Nu planificăm viitorul. Dacă vom continua să ne petrecem în uitare, vom distruge această națiune.”

Citate Ben Carson despre unitate și societate
90. „Puterea noastră ca națiune vine în unitatea noastră. Suntem Statele Unite ale Americii, nu statele divizate. Iar cei care vor să ne despartă încearcă să ne despartă și nu ar trebui să-i lăsăm să o facă”.
91. „Oamenii neinformați pot fi ușor manipulați.”
92. „Nu cred cu adevărat conservator sau liberal; Cred că ceea ce are sens.”
93. „Nu subestima importanța de a te simți special.”
94. „Unii oameni spun că ești slab pentru că, știi, nu ești zgomotos și nu ești zgomotos și nu ești nepoliticos. Dar adevărul este că uite și vezi ce am făcut. Și asta spune multe despre putere.”
95. „Imperiul Roman semăna foarte, foarte mult cu noi. Și-au pierdut miezul moral, simțul valorilor în ceea ce privește cine erau. Și după ce toate aceste lucruri au converjat împreună, pur și simplu au mers pe tuburi foarte repede.”
96. „Nu vreau să scap de plasa de siguranță. Vreau să scap de dependență.”
97. „Gânditorii ilogici aruncă nume și insulte pentru că nu au argumente cu care să-și respingă adversarii. Oamenii raționali trebuie să continue să-și bată punctele acasă.”
98. „Și mereu am spus: „Dacă doi oameni gândesc același lucru despre toate, unul dintre ei nu este necesar”. Trebuie să fim capabili să înțelegem asta dacă vom face progrese reale.”
99. „O operație grozavă pe pacientul greșit este la fel de rea ca o operație oribilă la pacientul potrivit. Deci, trebuie să aveți toate astea împreună.”
100. „Sper că noi, poporul american, putem ajunge la înțelegerea că nu suntem dușmani unul celuilalt. Dușmanii sunt cei care alimentează flăcările diviziunii, încercând să ne împartă în fiecare categorie.”
101. „Există o narațiune falsă conform căreia doar clasa politică are înțelepciunea și capacitatea de a fi comandant șef. Dar dacă te întorci și studiezi designul țării noastre, acesta a fost într-adevăr conceput pentru cetățeanul de stat.”
102. „Vine o vreme când oamenii cu valori trebuie pur și simplu să se ridice. Gândiți-vă la naziști, Germania. Majoritatea acestor oameni nu credeau în ceea ce făcea Hitler”.
103. „Cheia este să eliminați intermediarul și să dați putere atât medicului, cât și pacientului cu informații despre cât costă lucrurile.”
104. „Mulți oameni care intră în închisoare intră direct în închisoare și, când ies, sunt gay.”
105. „Medicul remarcabil a subliniat constant aspectul umanitar al îngrijirii medicale.”
106. „Cultura în care trăim pune accentul pe căutarea numărului unu. Fără să adoptăm un astfel de sistem de valori centrat pe sine, putem cere tot ce este mai bun de la noi înșine în timp ce ne întindem mâinile pentru a-i ajuta pe alții.”
107. „Corporațiile nu sunt în afaceri pentru a fi organizații de asistență socială; sunt acolo pentru a face bani.”
108. „Ar trebui să ne preocupe nu numai sănătatea pacienților individuali, ci și sănătatea întregii noastre societăți.”
109. „Pentru a avea o îngrijire medicală bună, ai nevoie de un pacient și ai nevoie de un furnizor de asistență medicală.”
110. „În acest moment, Statele Unite ale Americii sunt pacientul. Iar pacientul este în stare critică și nu se va vindeca prin corectitudine politică și nu se va vindeca prin timiditate.”
111. „Nimeni nu moare de foame pe străzi. Întotdeauna am avut grijă de ei. Avem grija de al nostru; avem mereu. Nu este responsabilitatea guvernului.”
112. „Dacă nu primim armata, nu contează nimic altceva.”
113. „Oamenii mor de foame pentru asta care iese din Washington. Și nu este o chestie democrată sau republicană. Cred că este o chestie de politicieni.”
114. „Avem mult mai multe în comun cu alți oameni decât avem în afară.”
115. „Există atât de mult potențial la tineri și ei nu primesc informațiile potrivite sau nu sunt încurajați în modurile corecte. Aceasta este datoria noastră ca societate.”
116. „Este ridicol că sistemul nostru solar, ca să nu mai vorbim de universul în afara acestuia, este extraordinar de bine organizat până la punctul în care putem prezice la 70 de ani când va veni o cometă.”
117. „Liberalii albi sunt cei mai rasiști ​​oameni care există, pentru că pun negrii într-o cutie și insistă să gândească într-un fel – iar dacă nu o fac, îi atacă ca fiind ilegitimi, neagând în același timp că politicile lor îi distrug pe negrii. .”
118. „Economia nu este o operație pe creier.”
119. „Trebuie să începem să ne gândim la nevoile poporului american înainte de a merge să rezolvăm problemele celorlalți.”

Citate Ben Carson despre viață și puterea alegerii

120. „Aveți capacitatea de a alege în ce direcție doriți să mergeți.”
121. „Trebuie să crezi că se vor întâmpla lucruri mari în viața ta. Fă tot ce poți – pregătiți-vă, rugați-vă și realizați – pentru ca acest lucru să se întâmple.”
122. „Nu există cunoaștere inutilă. Nu știi niciodată ce uși ți se va deschide.”
123. „Când tratez alți oameni cu bunătate și dragoste, este o parte a modului meu de a-mi plăti datoria față de Dumnezeu și față de lume pentru privilegiul de a trăi pe această planetă.”
124. „Nu lăsa pe nimeni să te transforme într-un sclav. Ești un sclav dacă lași mass-media să-ți spună că sportul și divertismentul sunt mai importante decât dezvoltarea creierului.”
125. „Avem creier
Apoi folosește-l. Este tot ce ai nevoie pentru a depăși o problemă. Acesta este secretul. Aceasta este rețeta mea simplă, dar puternică, pentru viață, dragoste și succes într-o lume periculoasă.”
126. „Citirea este calea de ieșire din ignoranță și drumul către realizare.”
127. „Utilizați PMA: atitudine mentală pozitivă.”
128. „Citind atât de mult, vocabularul meu s-a îmbunătățit automat odată cu înțelegerea mea.”
129. „Cred că succesul înseamnă a ajunge dincolo de noi înșine și a ajuta alții în moduri specifice.”
130. „Nimeni nu te poate împiedica să faci ceea ce vrei, dacă asta ți-ai propus. Puteți găsi întotdeauna un cârlig de care să agățați scuze, dar acestea sunt doar scuze.”
131. „Nimeni altcineva nu te face să eșuezi.”
132. „Ce-ar fi dacă cineva ne-ar lovi cu un EMP, un atac cibernetic și o bombă murdară deodată
Ar fi destul de rău.”
133. „Dacă auzi cât de minunat ești destul de des, începi să crezi asta, indiferent cum ai încerca să-i rezisti.”
134. „Subiectul meu preferat a fost recrea. Din fericire pentru mine, am avut o mamă care credea că sunt deșteaptă.”
135. „Am spus că Ted Cruz a mințit pentru că dacă spui ceva care nu este adevărat și îl spui iar și iar și știi că nu este adevărat, nu există alt cuvânt pentru asta.”
136. „Copiii noștri trebuie să vadă și să audă despre mai multe modele negre în multe domenii, astfel încât să poată face alegeri mai bune.”
137. „Oamenii inteligenți tind să vorbească despre fapte. Ei nu stau în jur și își spun nume unul altuia. Asta poți găsi pe un loc de joacă de clasa a treia.”
138. „Educația nu face neapărat înțelept.”
139. „Am vrut mai întâi să fiu psihiatru. M-am decis împotriva acestui lucru la facultatea de medicină când am descoperit că psihiatrii nu făceau, în realitate, ceea ce făceau la televizor.”
140. „Nu am avut niciodată bani pentru nimic. Dar vă voi spune ce funcționează cu adevărat: cărțile.”
141. „Trebuie să încerci, trebuie să încerci tot ce poți.”
142. „Oamenii pur și simplu nu sunt dispuși să-și privească problemele cu onestitate și să admită că au probleme.”
143. „Eu cred că lucrurile se vor rezolva întotdeauna, chiar dacă la început nu pare că se rezolvă. Știu că pe termen lung se vor antrena și va fi bine.”
144. „Doar pentru că cineva se întâmplă să nu fie de acord cu tine în legătură cu ceva, nu înseamnă că devin dușmanul tău de moarte și că ar trebui să încerci să-i distrugi, să-i distrugi viața și să-i distrugi familia.”
145. „Ideea este că putem condamna pericolele cu care ne confruntăm sau le putem ignora sau chiar să ne lăsăm paralizați de frică.”
146. „Educația este un principiu fundamental al ceea ce a făcut America un succes. Nu ne putem permite să aruncăm niciun tânăr”.
147. „Oamenii din întreaga națiune sunt înfometați după onestitate și bun simț.”
148. „În cultura noastră, securitatea a devenit o obsesie.”
149. „Probabil cel mai important lucru este să ai un creier și să fii capabil să-ți dai seama și să înveți lucruri foarte rapid.”
150. „Aș fi putut cu ușurință să decid că viața este crudă – că a fi negru însemna că totul era stivuit împotriva mea.”

Ce te împiedică să fii cea mai bună versiune a ta

Ben Carson este un neurochirurg pensionat, care este considerat primul care a separat cu succes gemenii uniți la cap. El a mai fost numit anterior de Donald Trump ca secretar al locuințelor și dezvoltării urbane al Statelor Unite. Privind-o acum, pare că Ben Carson a atins cu adevărat vârful carierei sale.
Cu toate acestea, nu au fost întotdeauna curcubee și soare. A ajunge acolo unde este acum nu a fost o briză, dar asta nu l-a împiedicat să facă ceea ce trebuia să facă pentru a avea succes. El este o dovadă vie și o reamintire că oricine – oricât de handicapat și de sărac – poate atinge culmea succesului. Singurul lucru care i se cere este să creadă că poate și întotdeauna – indiferent de situație – să facă pași activi și conștienți spre obținerea victoriei.
Te-au inspirat aceste citate Ben Carson să muncești mai mult pentru a-ți atinge obiectivele
Care este următorul tău pas pentru a merge mai departe
Distribuie care citate au avut cel mai mare impact asupra ta în comentariile de mai jos.