Dacă sunteți în căutarea celor mai bune citate Jhene Aiko despre iubirea de sine care să vă schimbe perspectiva în viață, atunci această listă este pentru tine!
Jhene Aiko Efuru Chilombo este o cântăreață și compozitoare americană talentată.
Cariera ei muzicală a început ca colaborator frecvent cu trupa de băieți, B2K.
În martie 2011, ea și-a făcut debutul oficial cu lansarea unui mixtape intitulat Sailing Souls.
Viața este plină de obstacole care ne conduc pe diferite drumuri.
De aceea, am întocmit o listă cu cele mai bune citate ale ei pentru a vă ghida pe calea corectă și pentru a vă motiva să vă urmați pasiunile.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Kendrick Lamar și citate J. Cole.

Cele mai bune citate Jhene Aiko
1. „Schimbarea este inevitabilă. De ce să te ții de ceea ce trebuie să renunți

2. „Să-ți fie rușine că rămâi la fel.”
3. „În fiecare zi este un joc diferit pe care pur și simplu nu poți câștiga.”
4. „Îmi place pur și simplu să am mintea limpede.”
5. „Viața devine doar mai grea, dar trebuie să devii mai puternic.”
6. „Cred că dacă o femeie se simte agresivă, ar trebui să fie agresivă și să nu se abțină.”
7. „Nu sunt perfectă. Nu te-aș lăsa niciodată să crezi că sunt mai mult decât asta.”
8. „Îmi place să fiu o persoană obișnuită.”
9. „Trebuie să-ți pierzi mințile, doar pentru a-ți găsi liniștea sufletească.”
10. „Scopul meu principal în viață este să fiu fericit. Nu-mi compromit fericirea pentru nimic. Dacă găsesc ceea ce mă face fericit, o voi face. Asta chiar merge cu fluxul vieții.”
11. „Ceea ce creezi pentru tine, nimeni nu ți-l poate lua.”
12. „Trebuie să realizezi că ești totul și mai mult pe cont propriu.”
13. „Sunt un suflet navigator, un spirit liber. Nu cred că aș putea fi vreodată legat.”
14. „Am fost liberi să fim tot ce am visat.”
15. „Dacă nu înveți, nu vei ști niciodată un lucru bun.”
Înrudit : Citate Paris Hilton Citate

celebre Jhene Aiko

16. „Felul în care te simți nu este problema mea.”
17. „Trebuie să ai încredere în semne. Totul va iesi bine.”
18. „Mă iubesc suficient pentru amândoi.”
19. „Nu sunt dificil, doar văd lucrurile altfel.”
20. „Sunt cool cu ​​nimic, pentru că nici măcar nimic este ceva.”
21. „Sunt un homebody cu siguranță. Îmi place să stau acasă.”
22. „Am un simț al umorului nebun, așa că dacă cineva încearcă doar să fie nepoliticos cu mine sau dacă poți să-ți dai seama că cineva este supărat fără motiv, îmi place să-l distrez.”
23. „Femele din morala generației noastre sunt doar pe fereastră. Lucrurile materialiste nu sunt viață. Prefer să merg în ploaie cu un bărbat care mă tratează ca pe o regină decât să merg într-un Benz cu un bărbat care mă tratează ca o porcărie.”
24. „Eu aparțin lumii. Sunt într-o relație cu lumea.”
25. „Toți suntem sclavi ai dorinței, controlați de lucrurile de care credem că avem nevoie.”
26. „Întotdeauna am fost o persoană care împărtășește prea mult până la punctul în care voi întâlni pe cineva și voi începe să vorbesc și să-i spun totul despre viața mea.”
27. „Nu există loc ca aici, nu există timp mai bun decât acum. .”
28. „Scrisul a fost întotdeauna forma mea de exprimare preferată. De câte ori treceam prin ceva când eram copil, îl notam și îl transformam într-o poezie.”
29. „Suferința este opțională. O să ai ceva durere, dar nu trebuie să te facă să suferi.”
30. „Am decis că ceea ce dai este ceea ce ți se dă.”
Citește și: Citate Summer Walker, Citate SZA Citate

motivaționale Jhene Aiko
31. „Îmi devine o nebunie în mintea mea uneori, dar motivul pentru care îmi place să exprim atât de multă pozitivitate pe Twitter este pentru că cred că toți ne luptăm cu gândurile rele. Cred că este important să nu le ignorăm, ci să încercăm să înțelegi de unde vin și să treci peste ele în loc să le suprimi.”
32. „Nu există nicio încetinire pe măsură ce globul se învârte și se învârte. Trebuie să continui.”
33. „Am încetat să mă uit la opiniile oamenilor. Este ușor să fii prins în ceea ce cred alții.”
34. „Uitarea este un fel ca nirvana, unde devii nimic și nu trebuie să suferi din nou și din nou. Ești liber să nu fii nimic.”
35. „Într-un fel, sunt ca un vulcan și acest album este o erupție.”
36. „Cu siguranță cred că oamenii își confundă ego-ul cu spiritul. Ego-ul tău este mereu acolo spunându-ți să „fii mai bun și să muncești mai mult”, nu îți spune că ești deja suficient. Trebuie să-ți taci ego-ul pentru a-ți auzi spiritul și asta a trebuit să fac.”
37. „Sunt probabil cel mai mare critic al meu. Nimic nu poate să-mi ceară cineva pe care să nu mi l-am întrebat deja.”
38. „Nu este perfect, dar totul este frumos acum.”
39. „‘Chilombo’ este un cuvânt care înseamnă „fiară sălbatică”. Sunt puternici, încrezători și grațioși. Fiarele sunt și ele frumoase.”
40. „De multe ori, vorbim despre ceea ce trecem și problemele noastre, dar acum trebuie să ne concentrăm pe rezolvarea problemelor și cum ne putem ajuta unii pe alții să treacă prin această viață.”
41. „Pentru că nimic nu este cu adevărat și totul cu adevărat nu este.”
42. „Uneori, trebuie să treci prin întuneric pentru a ajunge la lumină.”
43. „Sunt negru. Sunt prins de magie, frate. Nu sunt nimic din ce ai mai avut înainte.”
44. „Încerc să-i învăț pe oameni să nu fie egoiști. Asta e chestia. Dacă aveți un lucru bun, împărtășiți-l. Bineînțeles, nu suntem într-o relație sexuală.”
45. „Nu simt că trebuie să folosesc cuvinte mari sau teorii pentru a-mi exprima punctul de vedere. Oamenii spun: „Uau. E o nebunie, și transformă-l în acest lucru nebun.”
Citește și: Citate Kehlani Citate

înțeleaptă Jhene Aiko despre iubirea de sine

46. „Nu depind de nimic sau de nimeni.”
47. „Fii tu însuți și poartă deodorant.”
48. „Partea dragostei, partea ură – niciodată între ele.”
49. „Dacă nu te stăpânești, atunci vei ajunge fără sine.”
50. „Mi s-au oferit lucruri de la o mulțime de etichete diferite și chestii de genul acesta, dar trebuie să fie perfect. Nu îmi voi semna viața.”
51. „În copilărie, am fost mereu conștient de mine și m-am ocupat de multe probleme legate de stima de sine. Nu știu, pur și simplu nu mi-a plăcut niciodată fața mea. Acesta a fost unul dintre lucrurile cu care m-am ocupat când eram mai tânăr. Nu m-am putut uita la poze cu mine.”

Citate Jhene Aiko care vorbesc despre dragoste

52. „De unde sunt eu, trăim din iubire, murim din iubire.”
53. „Când am devenit adolescent, am început să citesc despre lucruri precum budismul, care m-au făcut să găsesc pacea interioară. John Lennon a fost ca un purtător de cuvânt al păcii mondiale, așa că m-am îndrăgostit de relația lui și a lui Yoko. Erau mereu în poze împreună și simțeai dragostea. A fost ceva pe care l-am admirat cu adevărat pentru că oamenilor le este atât de frică să recunoască atunci când sunt îndrăgostiți de cineva.”
54. „A te iubi a fost frumos, dar este o nouă zi, un nou sezon.”
55. „Nu știi că există o linie pentru iubirea mea
și tu stai aici întins pe noi.”
56. „Sunt un gust dobândit – nu pentru toată lumea, ci pentru cei care mă captează – vă voi oferi tot din mine, tot timpul.”
57. „Nu sunt genul care ar cere un număr sau l-ar cere la o întâlnire, dar am abordat un tip. Probabil că aș spune o glumă sau aș spune: „Ești cu adevărat drăguț.”
58. „Fără muzică în timp ce faci dragoste – sunetul dragostei care se face este mai bun decât muzica.”
59. „Am făcut dragoste așa cum ar face lumea. s-au încheiat.”
60. „Sunt prieten cu foști și ei aud cântecele. Pot spune sincer că nu am niciun fost pe care să-i urăsc. Sunt artiști într-un fel, așa că înțeleg.”
61. „Nu este dragoste, dar este destul de aproape.”
62. „Tot ceea ce fac este pentru tine și chiar te ador.”

Citate Jhene Aiko pentru a descrie muzica
63. „Deoarece oamenii iubesc muzica, simt că este responsabilitatea mea să produc mai multă muzică și să o transmit mai multor oameni, așa că așa cum am spus, dacă calea mainstream face asta fără a compromite că sunt fericit ca persoană, atunci asta este ceva Voi face.”
64. „Eu fac muzică în scopuri de vindecare, pentru mine. Este ca un jurnal sau când oamenii pictează. Este un fel de evadare. Se transformă durerea sau frustrarea în ceva; în art. Împărtășirea ei este, de asemenea, terapeutică, deoarece atunci când oamenii îți exprimă că se raportează la asta, îți spui: „Oh, nu sunt singur prin ceea ce trec.”
65. „Întotdeauna spun persoana care m-a învățat cum să cânt indirect pentru că am ascultat-o ​​tot timpul era Brandy. M-am îndrăgostit de vocea ei când aveam șase ani. Întotdeauna am iubit Brandy.”
66. „Cânt cântece pentru a mă exprima, așa că, dacă sunt cuvintele altcuiva, atunci nu îmi spun cu adevărat povestea. În acel moment, sunt la fel ca o actriță și nu sunt o actriță.”
67. „Apreciez toți oamenii care îmi pot respecta și aprecia muzica.”
68. „Întotdeauna am fost foarte spiritual, de când eram un copil foarte, foarte mic. Cu cât îmbătrânesc, citesc mai mult, experimentez mai mult și asta se reflectă în toată muzica mea. Toți fanii mei sunt destul de familiarizați cu mine și cu convingerile mele. Totul este să te conectezi la tine însuți și să te rămâi de propria ta spiritualitate.”
69. „Apreciez când oamenii ascultă cântece triste, pentru că este aproape ca și cum ai spune cuiva problemele tale și îi vei asculta cu o ureche plină de compasiune.”
70. „Sunt cel mai tânăr dintre cinci și când a crescut, tatăl meu a avut întotdeauna un interes să fie muzician – cânta la chitară și scria cântece. Așa că ne-a transformat garajul într-o garsonieră. El ne-a insuflat acel interes muzical când eram foarte tineri.”
71. „Știi cum mulți oameni spun: „Mă pierd în muzică” sau „Îmi place să evadez”, dar vreau ca muzica mea să fie mai mult o trezire. Îmi doresc să îi facă pe oameni să fie conștienți de viață; Nu vreau ca muzica mea să fie o distragere a atenției. Vreau să luminez o cale.”
72. „De multe ori, când creez melodii, acestea sunt în timp real. Când scriu piesa, simt ceea ce simt pentru întregul său potențial. De îndată ce cântecul se termină, îmi spun: „Am creat artă”.
73. „Știu ca Wiz Khalifah, m-a încântat pentru că îmi place muzica lui și aproape că știi că pot să mă relaționez cu muzica lui, așa că îmi vine să-mi asculte lucrurile și s-a gândit că e bine atunci. poate sunt la fel de bun ca el, știi ce vreau să spun

74. ” Este umilitor pentru că de multe ori oamenii cred că, pentru că sunt artistul sau celebritatea sau cum vor să se numească, sunt mai presus de a fi fan . Dacă îți place ceva, poți să-ți placă. Nu trebuie să-ți fie frică să spui asta, așa că apreciez foarte mult și știi, pentru mine, oamenii sunt oameni.”
75. „Înainte de a avea fiica mea, chiar voiam să fac ceva pe care să-l pot scoate gratuit, cum ar fi un mixtape, dar nu avea să fie cu adevărat un mixtape, urmau să fie doar melodii pe care le-am scris și eliberat gratuit.”
76. „Când eram mai tânăr, nu prea aveam șansa de a mă exprima, pentru că doar cântam melodiile altora și le cântam poveștile. Pe vremea aceea – pe la 20, 21 de ani – trecusem prin atât de multe încât aveam deja toate aceste lucruri despre care să cânt. Acum, suntem aici și viața devine din ce în ce mai nebună. Am mai multe lucruri de exprimat.”
77. „Mi-am născut copilul pe la 20 de ani și lucram mereu la muzică, dar lucram mereu la muzică, dar făceam și alte lucruri.”

Citate Jhene Aiko despre viața și personalitatea ei

78. „Nu sunt un animal de petrecere. Sunt o persoană rece. Îmi place să mă uit la filme și să ies să mănânc. Asta e ideea mea despre un timp bun. Cu siguranță pot fi social.”
79. „Nu cred că am o viață tristă. Vorbesc doar despre toate sentimentele și emoțiile mele.”
80. „Este ciudat pentru mine să spun că dacă aș muri astăzi, nu există nimic pe care l-aș schimba
, că am trăit bine. Poate că am făcut greșeli și am trecut printr-o parte echitabilă de durere, dar una peste alta, a fost în regulă. Am trăit bine.”
81. „Viața poate deveni sălbatică când ești prins în vârtej.”
82. „Cred că călătoria este recompensa, cred că este vorba de a fi pe calea cea bună, calea pentru tine. La asta am simțit că trebuie să mă întorc pentru că am fost ghiontat aici și, prin urmare, nu mă ascultam cu adevărat și nu eram în ton.”
83. „Vreau doar să întâlnesc cât mai mulți oameni pot și să vorbesc cu cât mai mulți oameni pot, dar orice îmi permite să fac asta, atunci acesta este scopul meu principal. Este doar să înțeleg cât de mult pot despre viață și cum se întâmplă.”

Citate Jhene Aiko despre pace și relaxare

84. „Du-te cu vântul, știi, ca o barcă cu pânze. Cred că asta este foarte important când vine vorba de pacea interioară, mai ales. Nu poți ajuta pe nimeni altcineva dacă nu o ai împreună pentru tine.”
85. „Mulți oameni mă întreabă dacă meditez, iar pentru mine, meditația nu înseamnă să ia cinci minute din zi pentru a sta singur în singurătate. Am descoperit că este într-adevăr o stare de a fi. Este mai mult despre o viață atentă și să te asiguri că verifici în mod constant respirația și respiri profund.”
86. „Îmi place să stau afară în tăcere, să respir, să mă concentrez pe o floare sau să privesc cerul. Acestea sunt lucruri pe care le-am făcut încă de când eram copil pentru că am fost școlarizat acasă și am avut mult timp să stau și să mă gândesc înainte de a-mi da seama că era o formă de meditație.”
87. „Totuși, în fiecare zi, caut doar ca—Întotdeauna îi întreb pe oameni: Ce asculți
Ce sunete sunt bune pentru tine
. Mulți oameni sunt în mașina lor, în club sau pe internet și caută și Doar că nu fac nimic din toate astea. De obicei, dacă sunt în afara ei, este pentru că am ceva de făcut pentru că sunt ca un homebody foarte mare. Dacă sunt acasă, mă uit la desene animate Nickelodeon, așa că uneori sunt în afara buclei cu muzica cool, dar cu siguranță prevăd că J.Cole va fi bun.”

Citate Jhene Aiko despre arte și interesele ei

88. „Ce este atât de frumos la artă este că poți doar să arunci vopsea pe o pânză goală și să faci ceva nebunesc și asta e eliberarea ta. Nu ai rănit pe nimeni, știi

89. „Când găsesc ceva bun, mă țin de el cam o lună. De obicei, am întârziat cu alte chestii. Kendrick Lamar, pot să joc așa des.”
90. „Bănuiesc că am dezvoltat un interes mai mare pentru a fi de fapt o parte din design, alegând materialul și pur și simplu fiind mai implicat. Nu m-am considerat niciodată o persoană din modă, dar apoi mi-am dat seama că moda este doar un alt mod de exprimare și cam de asta mă pasionează cel mai mult.”

Citate Jhene Aiko despre scrierea cântecelor și citirea cărților

91. „Pe măsură ce am îmbătrânit, am intrat într-adevăr în poezia lui Tupac, cărțile lui și am aflat doar despre viața lui și despre ce era el.”
92. „De fapt, am o serie de cititori tineri pe care vreau să o fac, cam pe aceeași bandă cu Harry Potter, sau Narnia sau Twilight. Vreau să scriu astfel de lucruri.”
93. „Când scriu, nu încerc să salvez lumea. Încerc doar să mă ajut singur, dar este un plus faptul că oamenii se pot relaționa cu asta.”
94. „Vreau să scriu niște cărți. Cărți care nu au nimic de-a face cu muzica, doar niște cărți de ficțiune pentru un public complet diferit de oameni.”
95. „Creez cântece. O fac de cele mai multe ori – în mașină sau în casă.”
96. „Cred că am fani răbdători care doresc calitate mai degrabă decât cantitate. Pentru mine este mai important ca proiectul să fie cel mai bun posibil și cel mai real poate fi, decât să grăbesc o grămadă de cântece generice pentru că aș putea face asta. Aș putea să pun împreună câteva melodii foarte repede care îmi plac foarte mult. Scriu doar și cânt doar cu un scop, așa că dacă nu este, atunci nu se va grăbi.”

Citate perspicace Jhene Aiko despre social media

97. „Împărtășesc aproximativ un procent din întreaga mea ființă cu internetul.”
98. „Sfatul meu pentru femeile care se simt nesigure este să părăsești rețelele sociale și să nu te compari. Acesta este singurul lucru care îi afectează cu siguranță pe toată lumea. Ne comparăm mereu și ni se spune că un tip de frumusețe este cel mai bun tip de frumusețe.”
99. „Internetul i-a făcut pe toată lumea să-și cunoască opinia. Câți oameni sunt în lume, atâtea opinii sunt. Dacă lași atât de multe opinii să-ți afecteze propria opinie și propriul tău mod de a privi lucrurile, vei fi atât de confuz.”
100. „Nu am fost niciodată în acea poziție în viața mea în care urăsc atât de mult o celebritate încât să vreau să-i spun nume.”
101. „Uneori, merg și mă uit la comentariile oamenilor și apoi răspunsurile, copertele , coregrafie și videoclipuri ale fanilor și, după câteva ore, este ca și cum, uhhh, este un pic ca—eu sunt ca, nu vă răsfățați acum.”
102. „Nu am simțit niciodată că am plecat. Cred că înainte de orice, sunt scriitor și asta e ceva pe care îl fac aproape în fiecare zi. Așa că nu a fost, cred, public, dar tot aș publica lucruri precum MySpace sau știți orice rețele sociale apar în acel moment.”

Jhene Aiko Citate pe Money

103. „Cred că asta este foarte, foarte important. , nu poți intra în industrie, pentru că vrei să faci bani pentru că numărul unu, nu cred că banii ar trebui să fie motivație pentru nimic pentru că nu cred că au vreo valoare.”
104. „Bineînțeles că trăim într-o lume în care trebuie să facem bani pentru a mânca, așa că este întotdeauna plăcut să poți cânta și să câștigi bani, dar să fac ceva ce îmi place și să pot mânca din — este grozav.”
105. „Nu scriu această muzică dintr-un loc în care vreau să fiu celebru sau popular sau să fac bani – asta simt. Există un scop mai înalt.”

Citate Jhene Aiko pentru a reflecta la

106. „Cred că turneul este una dintre cele mai amuzante părți ale cântărețului sau divertismentului sau orice altceva.”
107. „Dacă privești în sus pe cerul nopții și vezi această lumină care strălucește culori, acesta este Sirius. Este un sistem stelar și se pare că are loc o petrecere. Ceea ce îmi place să cred în visele și imaginația mea este că există unii dintre noi pe Pământ care vin de acolo, indigo și semințe de stele, care sunt hipersensibili la sentimente și anotimpuri.”
108. „Nu a venit cu adevărat nimic, totul a fost ca, inspirat de ceva.”
109. „Da, vreau să spun, sunt un semn de apă. Sunt Pești.”
110. „Am terminat școala pentru că am început când aveam 13 ani, așa că practic pe la 16 sau 17 ani, m-am concentrat doar să termin liceul.”
111. „Nu am văzut niciodată o distincție între un bărbat și o femeie. Bunicii mei și mama mea au fost exemple grozave de bărbați și femei și m-au învățat egalitatea. Așa că m-aș lupta cu băieții și aș purta hainele vărului meu. Aș face tot ce mi-aș dori, și acolo mă aflu și astăzi.”
112. „Vreau să mergi mai bine pentru tine, ce este mai bun pentru tine decât mine

113. „Mi-am făcut timp să-mi las telefonul jos și concentrează-te pe locul în care sunt și cu cine sunt în acest moment. Este la fel de simplu ca să alocați o anumită perioadă de timp departe de telefon. Ca, timp de o oră pe zi, o să-mi las telefonul în altă cameră și o să-i dau o pauză.”
114. „Am boluri de cristal făcute din pietre prețioase și îmi construiesc colecția. Studioul meu intern este acum plin cu toate aceste boluri. Toate lucrează cu sistemul tău de chakre, care se vindecă la nivel celular. Dacă mă doare capul, voi merge în studioul meu și voi cânta castronul într-o anumită cheie, care reprezintă „chakra coroană”, și va începe să rezoneze în capul meu și, de fapt, va ajuta durerile de cap să dispară.”
115. „Fără un loc pe care să-l numesc acasă, m-am obișnuit atât de mult cu schimbările.”
116. „Cred că, ca persoană, am o grămadă de laturi diferite pentru mine.”
117. „Cu cariera mea, tot ceea ce fac sunt eu. Nu există nimeni care să-mi spună despre ce ar trebui să fiu sau cum ar trebui să mă îmbrac sau altceva. Sunt practic cu absolut totul. Când scriu o melodie, mă gândesc deja la aspectul vizual al melodiei și deja mă gândesc la ce voi purta în acea viziune și la ce voi purta când voi cânta. Totul merge mână în mână. Tot ceea ce fac este doar ca exprim diferite laturi ale mele.”

Interesante Jhene Aiko Citate din cântecele ei

118. „Da, mă auzi. Totuși, nu mă simți.”
119. „Dacă aceasta nu a fost dragoste, atunci te rog să-mi spui ce a fost.”
120. „Te rog să nu mă înnebunești.”
121. „Așa că mergi în jur frângând inimi doar pentru a vedea ce este înăuntru.”
122. „Am început ca un cântec de dragoste.”
123. „Mi-ai văzut dracurile să dau

124. „Vreau doar să-ți liniștesc mintea și să te fac să te simți bine.”
125. „Dacă tipul tău se apropie de mine, va vrea să plece într-o fantomă cu mine.”
126. „Și da, este evident că mama acum probabil că nu mă poate suporta.”
127. „Și cu cât văd mai mult, cu atât știu mai mult.”
128. „Fiecare weekend s-a transformat în fiecare seară.”
129. „Până la răsăritul soarelui, nu există compromisuri.”
130. „Da, știi despre ce vorbesc, pentru că mă înțelegi.”
131. „Nu devine mai bine, nu poți face mai bine.”
132. „Celele astea nu au sentimente.”

Scurte, dar semnificative Citate Jhene Aiko

133. „Ai sperat că nu voi merge.”
134. „Mutarea de la străin la cel mai ciudat”.
135. „La naiba, iubito, mi-a zbuciumat mintea.”
136. „Am ales fericirea peste tot.”
137. „Imagine-mă rostogolindu-mă.”
138. „Trebuie să salvez lumea.”
139. „Ar fi bine să te comporți ca și cum știi.”
140. „Trebuie să-mi fac părul, trebuie să mă machiez.”

Care sunt melodiile tale preferate Jhene Aiko

Este dificil să ajungi în mainstream. Pentru a reuși, trebuie să fii atât creativ, cât și talentat. Deoarece concurența este mare, trebuie să ai un arsenal suficient de arme pentru a supraviețui.
Jhene Aiko și-a dovedit valoarea ca artistă prin creativitatea și talentul ei muzical. Este o mare muziciană și compozitoare. Ea nu creează doar versuri; ea îi leagă și de ascultătorii ei.
Aceste citate te vor încuraja să fii pasionat de ceea ce faci și să rămâi fidel cu tine însuți. Iubește-te pe tine și păstrează-ți creativitatea vie. Nu permiteți niciodată altora să vă slăbească valoarea.
Ce citate de Jhene Aiko v-au inspirat să fiți mai creativi
Vă rugăm să le adăugați la secțiunea de comentarii de mai jos.