Dacă sunteți un fan al lui Rocky Balboa și Rambo, atunci aceste citate Sylvester Stallone vă vor oferi cu siguranță o lovitură în direcția corectă!
Dar chiar dacă nu ești, acest actor iconic are încă multe de spus despre viață, grija și pasiune pe care cu siguranță vei dori să le auzi.
Sylvester Stallone este un actor, scenarist și producător american.
Cu toate acestea, înainte de a deveni marea vedetă care este astăzi, a trebuit să experimenteze o mulțime de provocări pentru a-și construi caracterul și puterea personală.
Aflați mai multe despre călătoria sa prin citatele de mai jos. Bucurați-vă.
Și nu uitați să verificați aceste citate Rambo și citate Rocky Balboa.

Cele mai bune citate Sylvester Stallone
1. „Nimeni nu te va lovi mai tare decât viața însăși. Nu contează cât de tare ai dat înapoi. Este vorba despre cât de mult poți lua, și să continui să lupți, cât de mult poți suferi și să continui să mergi înainte. Așa câștigi.”
2. „Luați în considerare sursa. Nu fi prost ascultând un prost.”
3. „Acesta este cel mai greu lucru în a face continuare – ai pierdut elementul surpriză.”
4. „Cred că vine un moment când îți dai seama că ai nevoie de Dumnezeu în viața ta — Cuvântul lui Dumnezeu și îndrumarea spirituală pe care numai El o poate oferi.”
5. „Nu discuta despre visele tale. Urmărește-i!”
6. „Nimic nu este real dacă nu crezi în cine ești!”
7. „Pentru fiecare tip, există o oportunitate de a fi mult mai bun decât credea că ar putea fi. Nu putem fi cu toții vedeta echipei, dar putem fi o vedetă în viața noastră. Acolo îți stabilești obiectivul.”
8. „Să-ți spun ceva ce știi deja. Lumea nu este numai soare și curcubeu. Este un loc foarte răutăcios și urât și nu-mi pasă cât de dur ești. Te va bate până la genunchi și te va ține acolo permanent dacă o lași.”
9. „Nu sunt cea mai bogată, cea mai inteligentă sau cea mai talentată persoană din lume, dar reușesc pentru că continui să merg și să merg și să merg.”

Citate profunde și inspiraționale Sylvester Stallone

10. „Încă o rundă când crezi că nu poți – asta face diferența în viața ta.”
11. „Fiecare campion a fost odată un concurent care a refuzat să renunțe.”
12. „Ești ceea ce lași în urmă.”
13. „Există o lege naturală a karmei potrivit căreia oamenii răzbunători, care fac tot posibilul să-i rănească pe alții, vor ajunge să fie rupti și singuri.”
14. „Poți depinde atât de mult de anumiți oameni, încât îți poți seta ceasul după ei. Și asta e dragoste, chiar dacă nu pare foarte interesantă.”
15. „Când ești speriat, când te agăți, când viața te rănește, atunci vei vedea din ce ești făcut cu adevărat.”
16. „Nu pictez doar de dragul picturii. Vreau să fiu sinceră.”
17. „Visele nu costă nimic. Sunt gratuite. Partea grea este să-i menținem în continuare.”
18. „Dacă te exprimi prea mult, ești considerat slab.”
19. „Când găsești componentele potrivite în viața ta, oamenii potriviți care se împletesc cu tine, atunci simți că ești invincibil. Poate fi o greșeală, dar măcar simți că poți lua tot ce are viața de făcut.”

Citate Sylvester Stallone despre pasiuni

20. „Problema este că ego-ul tău îți spune uneori că poți face multe lucruri. Dar uneori, cel mai bine este să rămâi concentrat și să fii sincer cu tine însuți.”
21. „Sunt într-adevăr o manifestare a propriei mele fantezii.”
22. „Trebuie să-ți arăți sufletul. Altfel, ești doar un echipament.”
23. „Fără dragoste, loialitate, dorințe, pasiune, curaj, demnități, credință, credințe și toate celelalte ingrediente care fac din sufletul uman ceva atât de înalt încât numai Dumnezeu îi cunoaște limitele, suntem doar scoici care se clătesc fără țintă într-un calm. mare de mediocritate. Și dacă poți să-ți dai seama, te rog scrie și explică-mi pentru că ești un om mai bun decât mine.”
24. „Sunt Hiroshima iubirii.”
25. „Vârsta este o stare de spirit veche. Se ajunge într-un punct în care, dacă îmbătrânești suficient, uiți câți ani ai, iar acesta este cel mai bun lucru. Și apoi te plimbi ca într-o ceață.”
26. „Tu ești o boală, iar eu sunt leacul.”
27. „Am tendința de a considera filmele de acțiune ca pe niște piese de moralitate exuberante în care binele triumfă asupra răului.”
28. „Gangsterul este cel mai adevărat prieten pe care îl pot cere vreodată.”
29. „Îmbrăcămintea este primul pas către construirea unui personaj.”

Citate Sylvester Stallone despre Doing What You Love

30. „Prefer să fac ceva ce îmi place rău decât să mă simt rău că nu fac ceva ce îmi place.”
31. „Cursele seamănă foarte mult cu lumea actoriei. Aveți principalii voștri și aveți băieți care sunt acolo pentru cursa lungă și aveți alți tipi care blochează pentru alți oameni, care se numesc actori secundari și personaje. Totul este același tip de situație.”
32. „Artiștii mor de două ori. Mai întâi creativ, apoi fizic. Al doilea este cel mai simplu.”
33. „Deodată, am o dorință copleșitoare de a mă înconjura de aura artei clasice și romantice.”
34. „Nimic nu este mai greu decât a scrie. Nu există comparație. Cu regie, poți să răspunzi o mulțime de idei. Există un suport extraordinar – aveți editori și mixere de sunet. În ceea ce privește scrisul, ești tot tu și e doar paralizant când oamenii îți sfâșie paginile.”
35. „Am un respect extraordinar pentru luptători și le spun mereu oamenilor că boxul în filme este un lucru, dar când intri pe ring cu adevărat, chiar și cea mai proastă greutate grea din lume te va ucide. Trebuie doar să apreciezi durerea și suferința și gloria și îndemânarea care sunt implicate în ceea ce fac. De aceea iubesc atât de mult sportul.”
36. „Am tone de regrete, dar cred că acesta este unul dintre motivele care îi împing pe oameni să creeze lucruri. Din neliniștea, regretul lor, vine tot ce e mai bun de la artiști, pictori și scriitori.”
37. „Singurul artist fericit este un artist mort, pentru că numai atunci nu te poți schimba. După ce voi muri, probabil că voi reveni ca o pensulă.”
38. „Dacă vei fi un eșec, măcar fii unul la ceva ce îți place.”
39. „Trebuie să faci ceea ce trebuie să faci.”

Citate Sylvester Stallone despre a fi actor și filme

40. „Când ești actor, ești sclavul viziunilor altora.”
41. „Încerc să elimin cât mai multe dialoguri posibil și cred că Rambo este cel mai bun experiment al meu despre cum să elimin dialogul.”
42. „Toți actorii buni sunt imprevizibili și puțin nebuni în sensul bun, pentru că se simt mai în siguranță jucând alți oameni decât ei înșiși.”
43. „„Rocky” reprezintă partea optimistă a vieții, iar „Rambo” reprezintă purgatoriul.”
44. „La final, singura persoană pe care Rambo ar trebui să o omoare, el nu o ucide. Îl lasă să trăiască. Pentru că nu poți ucide genul ăsta de birocrație ipocrită. Continuă pentru totdeauna.”
45. „Filmele sunt opera unei conștiințe colective. Este nevoie de 500-800 de oameni într-un film pentru a finaliza o viziune.”
46. ​​„Teatrul este ca boxul – să ai publicul lângă ring. Este o mulțumire instantanee sau o oroare.”
47. „A face un film este același lucru cu o orchestră; se mișcă toate instrumentele diferite și sunetele, cineticele și auditivele și vizualele toate împreună. Probabil că sunt trombonul.”
48. „Nu cad în manifestarea fizică a unui om de litere. Așa că bănuiesc că oamenii presupun că scenariile îmi sunt livrate sub ușă.”
49. „Am făcut niște filme cu adevărat îngrozitoare. ‘Stop! Or My Mom Will Shoot’ a fost cel mai rău. Dacă vrei vreodată ca cineva să mărturisească crima, doar pune-l să treacă prin acel film. Vor mărturisi orice după 15 minute.”

Citate Sylvester Stallone despre Moving Forward

50. „Întrepesc respingerea ca pe cineva care îmi sufla un clară în ureche pentru a mă trezi și a pleca, mai degrabă decât a se retrage.”
51. „Am așteptări mari pentru viitor, pentru că trecutul a fost foarte supraevaluat.”
52. „De fiecare dată când am eșuat, oamenii m-au scos pentru numărare, dar mereu revin.”
53. „Planul B. Întotdeauna trebuie să ai un plan B.”
54. „Cred că copiii care cresc, dacă ar fi acceptați și se simt inferiori la 12 ani, se vor simți așa la 72. Pur și simplu te descurci mai bine. Sunt serios.”
55. „Cu cât merg mai mult la biserică și cu atât mă predau mai mult procesului de a crede în Isus și de a asculta Cuvântul Său și de a-L lăsa să-mi ghideze mâna, simt ca și cum presiunea scapă de mine acum.”
56. „Cred că gravitația se instalează în orice, inclusiv în cariere, dar pendulele se balansează, iar munții devin văi după un timp dacă continui să mergi.”
57. „Dacă te uiți înapoi la viață, pun pariu că vei regreta aproximativ 80% din acțiunile tale. Dar viața constă din toate greșelile.”
58. „Am o frică de înălțimi care se limitează la manie.”
59. „Majoritatea acțiunii se bazează pe răscumpărare și răzbunare, iar aceasta este o formulă. Moby Dick era o formulă. Este modul în care ajungi la concluzie care îl face interesant.”

Citate Sylvester Stallone despre importanța de sine și valoarea de sine
60. „Acum, dacă știi ce valorizi, atunci ieși și obține ceea ce valorizi.”
61. „Mi-am dat seama, cu cât îmbătrânesc, cu atât viața devine mai dificilă. Nu e mai ușor, e mai dificil.”
62. „Eram un copil nesigur. Odată ce am văzut „Hercules” cu Steve Reeves, mi-a schimbat complet viața. Dacă nu aș fi fost niciodată la acel film, nu aș fi fost aici astăzi.”
63. „Trebuie să fii dispus să primești loviturile și să nu arăți cu degetul spunând că nu ești acolo unde vrei să fii din cauza lui, a ei sau a oricui! Lașii fac asta și nu ești tu! Ești mai bun decât atât!”
64. „După cum am spus, am prea mult respect pentru femei pentru a se căsători cu ele, dar asta nu înseamnă că nu le poți susține emoțional și financiar.”
65. „Nu sunt o persoană superioară genetic. Mi-am construit corpul.”
66. „Să știi că șansele sunt atât de mari încât doar prin pieirea vieții tale slujitorii vor supraviețui, asta e dragoste. Acesta este eroism.”
67. „Nu sunt arătos în sensul clasic. Ochii se lasă, gura este strâmbă, dinții nu sunt drepți, vocea sună ca un purtător mafiot, dar cumva totul funcționează.”
68. „Dragostea este loialitate absolută. Oamenii se estompează, aspectul se estompează, dar loialitatea nu se estompează niciodată.”
69. „Cred că fiecare are un anumit tip de formulă în viața lui. Când devii de la această formulă, vei eșua mare sau vei câștiga mare.”

Citate Sylvester Stallone despre succes

70. „Ține minte, mintea este cel mai bun mușchi al tău. Brațele mari pot mișca pietre, dar cuvintele mari pot muta munții. Urmează trenul creierului pentru succes.”
71. „Simțul tău spiritual te va face fie un câștigător, fie un învins.”
72. „Succesul este de obicei punctul culminant al controlului eșecului.”
73 „Încerc să le spun oamenilor. Am spus, la 40, 45 de ani, ești la acea răscruce. Chiar ești acolo. Și nu este ca și cum poți avea câștig fără durere, dar asta este.”
74. „Ar fi grozav să poți transmite cuiva toate succesele, eșecurile și cunoștințele pe care le-a avut.”
75. „Cea de a avea succes la Hollywood este să fii la fel de detestabil ca următorul tip.”
76. „Dacă ești dispus să suporti umilința de a-ți pune capul deasupra mulțimii, poate că, știi, plăcerea va merita durerea.”
77. „Dacă nu este rupt, sparge-l. Așa se fac noi descoperiri. De aceea, tot ceea ce schimbă viața se numește o descoperire.”
78. „Toți tinerii vor să se dovedească.”
79. „Trebuie să apuci viața de gât și să o strângi înainte să te apuce de gât și să o rupă. Deține-ți destinul.”

Citate Sylvester Stallone despre viață

80. „Nu fi credul, folosește viața înainte ca ea să te folosească. Înțelegeți că nu există prânzuri gratuite și pentru fiecare acțiune pe care o faceți, există o reacție.”
81. „Dragostea adevărată este atunci când devii altruist și ești mai preocupat de ego-ul partenerului sau al copiilor decât de al tău. Acum ești un dăruitor în loc de un primitor.”
82. „Sunt un mare credincios că, în viață, nu putem reuși în toate. De cele mai multe ori, pierdem.”
83. „Când viața te lovește destul de tare, poți intra într-un colț întunecat.”
84. „Dacă nu ai un munte, construiește unul și apoi urcă-l. Și după ce-l urcați, construiți altul; altfel începi să fii plat în viața ta.”
85. „Dacă decorarea proastă ar fi o ofensă de spânzurare, ar exista cadavre atârnând de fiecare copac!”
86. „Când ești împins, uciderea este la fel de ușor ca respirația.”
87. „Am crezut că am ajuns într-un punct în viață în care totul va fi lin. Dar nu este. Pur și simplu devine mai zimțat și plin de sâmburi și plin de întorsături care te duc în adâncurile întunecate ale minții tale. Nu pare să fie niciodată ușor.”
88. „Facem două lucruri în viață — să ne luptăm cu ceasul și totul este o luptă. Într-un fel sau nu, este o bătălie metaforică tot timpul.”
89. „Îmi plac poveștile despre răscumpărare – despre obținerea unei a doua șanse la viață. Cred că toată lumea din lume are câteva greșeli majore pe care le-au făcut în viața lor și dacă ar putea să se întoarcă și să le corecteze. Dar, din păcate, nu au nicio șansă. De obicei, este aproape imposibil.”

Citate perspicace Sylvester Stallone

90. „Mulți băieți nu vor să recunoască că au o tendință spre generozitate și violență.”
91. „Sunt mai concentrat și am un sentiment mai mare al provocării, pentru că simt în mod constant greutatea timpului.”
92. „Am fost implicat în ceva haotic și nebunesc. Tot ce pot spune acum este că sunt și intenționez să rămân un bărbat singur.”
93. „Studiați din greu poveștile de succes ale oamenilor. Studiază-le eșecurile și mai mult.”
94. „Vocile sunt ca amprentele digitale, de la Cagney la Bogart. Nu l-au pierdut niciodată. Vocea mea este esențială în clasificarea mea.”
95. „Testosteronul, pentru mine, este atât de important pentru un sentiment de bunăstare când îmbătrânești.”
96. „Filmele sunt un cu totul alt joc de minge, acum. Este mult mai mult o afacere – foarte științifică.”
97. „Unii actori sunt oameni geniali. Se scufundă.”
98, „O dată în viață, pentru un moment muritor, trebuie să se apuce de nemurire; dacă nu, cineva nu a trăit.”
99. „Am vrut să arăt că am avut mingi la 60 de ani. Doar pentru că societatea spune că sunt bătrân, nu înseamnă că sunt. Urmăresc fericirea, chiar dacă aceasta îi face pe cei din jurul meu nefericiți.”

Citate umoristice Sylvester Stallone
100. „Cu o mulțime de comedianți, unul dintre atributele lor majore este că arată comic, cu o anumită expresie de câine spânzurat sau maniacal. Arăt ca bătăuşul din cartier. Asta nu stârnește râsul.”
101. „În filme, omor tipi cu un topor. În viața reală, nu pot controla o fetiță de nouă ani.”
102. „Sunt un patriot al inimii”.
103. „Știu că sunt incredibil de imprevizibil și de asta sunt singurul lucru de care sunt sigur.”
104. „Eram un copil ambițios și aveam tendința de a fi împrăștiat. Dacă eram la școală și vedeam o pasăre în afara ferestrei, voiam să o urmăresc. Am fost aventuros.”
105. „La sfârșitul zilei, „Rocky” este o poveste de dragoste și nu ar fi putut ajunge niciodată la clopoțelul final fără Adrian.”
106. „Sunt un scriitor, actor și regizor sensibil. Mă dezgustă să vorbesc despre afaceri. Dacă vrei să vorbim despre afaceri, sună-l pe managerul meu personal dezgustător.”
107. „Oamenii cred că retragerea este distractivă. Ei bine, poate, dar dacă ai un anumit fel de foc înăuntru, nu se vede un sfârșit.”
108. „Filmele sunt o artă colectivă. Artă prin procură.”
109. „Singurul lucru pe care nu l-am făcut este să mă operez pe creier. Am fost foarte, foarte norocos. L-am scutit pe Shakespeare de stresul nejustificat, nefăcând asta.”

Înțeleptul Sylvester Stallone Citate

110. „Timpul este cu adevărat marele dușman. Nu este marele vindecător, este marele hoț.”
111. „Există un proverb vechi care este adevărat în fiecare domeniu al vieții, în relațiile dintre națiuni și până la cele mai subtile și sofisticate sau trebuie să fie instabile și nesofisticate relații între îndrăgostiți, și aceasta este: ei au luat bunătate pentru slăbiciune.”
112. „Le spun oamenilor că dietele nu funcționează. Și nu-mi pasă ce spun ei. Le-am încercat pe toate.”
113. „Acțiunea este întotdeauna văzută ca treapta de jos a eforturilor spaniole, așa este.”
114. „Sunt perceput a fi acest personaj solitar, dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr.”
115. „Biserica este sala de sport a sufletului”.
116. „Cred că există o putere interioară care face învingători sau învinși, iar câștigătorii sunt cei care ascultă cu adevărat adevărul inimii lor.”
117. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât trebuie să las mai multe lucruri în urmă.”
118. „Toată lumea are furie sau regret într-un fel sau altul. Toți încearcă lucruri diferite pentru a o scoate. Unii merg la psihiatri. Câteva tablouri cu pictură. Unii oameni vorbesc despre asta.”
119. „A ajuta pe cineva să evite tot focul, durerea și anxietatea ar fi minunat.”
120. „Fiecare generație trebuie să-și găsească propriii eroi.”

Sunteți gata să vă luptați prin viață cu seriozitate și determinare
Sylvester Stallone poate părea că este foarte sus în ceea ce privește realizările și faima. Totuși, la fel ca majoritatea dintre noi, a început de jos și s-a construit. Atât de mulți dintre noi ne aflăm în situații dificile, de mai multe ori în viața noastră, dar, la fel ca Stallone, uneori tot ce avem nevoie este o mică pauză – acea lumină de la capătul unui drum întunecat care ne va oferi șansa de a reuși și de a ne atinge visele. .
Ceea ce învățăm de la Sylvester Stallone este că nu ar trebui să continuăm să așteptăm cu liniște. Ar trebui să lucrăm pe noi înșine, să ne construim personajele și să începem să ne creăm oportunități pentru noi înșine. Dacă ne depunem de lucru – dacă perseverăm și avem grija să o facem – atunci vom putea găsi și crea acea lumină la capătul tunelului pe care îl căutăm cu toții.
Care dintre filmele lui este preferatul tău
Ai găsit un citat care are cu adevărat un impact asupra ta din această colecție
. Dacă da, ne-am dori să auzim părerile tale, așa că te rugăm să le comentați mai jos!