Am adunat aceste citate de Tom Petty pentru a te face să crezi că ai capacitatea de a-ți construi propriul drum și de a-ți realiza visele.
Tom Petty a fost un muzician cunoscut ca fiind rebel și îndrăzneț. De-a lungul anilor, Tom și trupa lui și-au făcut un loc în istoria rockului.
Cu toate acestea, oricât de celebru era, era încă nesigur în preajma fetelor.
Dorind să fie remarcat, și-a pus sentimentele în muzica sa într-un stil rock ‘n roll.
Aflați mai multe despre viața, dragostea și cariera lui citind întreaga colecție.
Începe aici.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Stevie Nicks și citate Stevie Wonder.

Cele mai bune citate ale lui Tom Petty

1. „Tu aparții printre florile sălbatice. Ești locul într-o barcă pe mare. Îți aparține cu dragostea pe braț. Îți aparține unui loc în care te simți liber.”
2. „Îmi place să fiu optimist, dar și eu îmi place să fiu realist.”
3. „Fă ceva care îți place cu adevărat și sper să plătească chiria. În ceea ce mă privește, acesta este succes.”
4. „Voi împiedica lumea asta să mă tragă în jos. O să mă susțin și nu mă voi da înapoi.”
5. „Am învățat un lucru și acela este să renunț la îngrijorarea lucrurilor stupide.”
6. „Ia ce poți, tot ce poți duce. Ia ce poți și lasă trecutul în urmă.”
7. „Muzica este probabil singura magie adevărată pe care am întâlnit-o în viața mea. Nu există vreun truc implicat. Este pur și este real. Se mișcă, vindecă, comunică și face toate aceste lucruri incredibile.”
8. „Așteptarea este cea mai grea parte, în fiecare zi mai ai o curte. O iei pe credință, o iei la inimă, așteptarea este partea cea mai grea.”
9. „Unii spun că viața te va doborî. Frânge-ți inima, fură-ți coroana. Așa că am început pentru Dumnezeu știe unde, cred că voi ști când voi ajunge acolo.”
10. „Crezi ceea ce vrei să crezi.”
11. „Ce am învățat despre căsătorie — trebuie să vă sprijiniți unul pe celălalt. Trebuie să fii un fel de echipă care trece prin viață.”
12. „Ea nu s-a putut abține să se gândească că mai era puțin în viață în altă parte. La urma urmei, a fost o lume mare mare, cu o mulțime de locuri în care să alergi.”
13. „Majoritatea lucrurilor pentru care îmi fac griji oricum nu se întâmplă niciodată.”
14. „Dacă nu îmbătrânești, ești mort.”

Citate celebre despre Tom Petty
15. „Nu sunt tocmai un tip care își face noi prieteni ușor.”
16. „Ceea ce este înainte, nu am de unde să știu decât sub picioarele mele. Iubito, iarba crește. E timpul să mergem mai departe. Este timpul să pornim.”
17. „Lucrez la un mister. Merg oriunde duce. A alerga într-un vis.”
18. „Scuzați-mă dacă am un loc în minte unde merg din când în când.”
19. „Tu și cu mine ne vom întâlni din nou când ne așteptăm mai puțin. Undeva într-un loc îndepărtat. Îți voi recunoaște fața. Nu-mi voi lua rămas bun de la prietenul meu. Pentru că tu și cu mine ne vom întâlni din nou.”
20. „Fugi, lasă-ți inima să-ți fie ghid.”
21. „Dacă ești fals, ei o vor simți în cel mai îndepărtat rând al arenei. Trebuie să-ți pese cu adevărat. Și trebuie să te faci să-ți pese din nou și din nou.”
22. „Ei bine, nu mă voi da înapoi. Nu, nu mă voi da înapoi. Mă poți ridica la porțile iadului, dar nu mă voi da înapoi.”
23. „Vreau să am succes. Nu doar bani. Doar realizarea unui record de succes și a unui spectacol de succes. M-aș putea simți de succes fără să vând un milion de discuri.”
24. „Îmi pare rău pentru copii în aceste zile. Au atât de multe teme. Adu-ți aminte de zilele în care puneam o curea în jurul celor două cărți și le duceam acasă
. Acum, ei trag o valiză. Au școală toată ziua, apoi teme de la 6 la 11. Nu mai este timp să fii creativi.”
25. „Da și s-a terminat înainte să-ți dai seama. Totul trece atât de repede. Da, nopțile rele durează o veșnicie, iar nopțile bune nu par să dureze niciodată.”
26. „Muzica trebuie să fie accesibilă. Omul obișnuit este cel care continuă să meargă și, dacă îl prețuiești din tărâmul lui, devine un lucru al elitei.”
27. „Stai afară până târziu. Ieșiți într-o marți cu prietenii dvs. când aveți o ziare până miercuri. Cheltuiește bani pe care nu îi ai. Bea până la răsăritul soarelui. Munca nu se termină niciodată, dar facultatea se termină.”
28. „Oamenii vin, oamenii pleacă. Unii devin tineri, alții se răcesc. M-am trezit între o amintire și un vis.”
29. „Unele zile sunt diamante, unele zile sunt pietre.”

Citate inspiraționale pentru Tom Petty

30. „Du-te după ceea ce îți place cu adevărat și găsește o modalitate de a face ca asta să funcționeze pentru tine și atunci vei fi o persoană fericită.”
31. „Pe măsură ce trece timpul, se pare că elimini lucrurile care îți îngreunau viața.”
32. „Așa merge treaba, totul va funcționa.”
33. „Nu știu, dar mi s-a spus: „Nu încetini niciodată, nu îmbătrânești niciodată.”
34. „Învăț să zbor, dar nu am aripi. Să cobori este cel mai greu lucru.”
35. „Am dezvoltat o problemă cu autoritatea. De fiecare dată când acea autoritate era ceea ce am interpretat ca fiind nedreaptă, am înfruntat-o ​​și asta a devenit personalitatea mea.”
36. „Toată lumea are pe cineva pe care să se sprijine. Pune-ți corpul lângă al meu și visează mai departe.”
37. „Învăț să zbor în jurul norilor, dar ceea ce urcă trebuie să coboare.”
38. „Dacă nu poți accepta atitudinea că până și învinșii sunt norocoși, nu văd cum poți înfrunta viața.”
39. „Și dacă îți urmezi sentimentele și îți urmezi visele, s-ar putea să găsești pădurea acolo, în copaci.”
40. „Uneori ești fericit. Uneori plangi. Jumătate din mine este ocean. Jumătate din mine este cerul.”
41. „Dacă petreci mult timp gândindu-te la cariera ta, nu ai una.”
42. „Ai nevoie de aripi de vultur pentru a trece peste lucruri care nu au sens pe lumea asta.”
43. „Nu cred că am plecat gândindu-mă vreodată: „Ah, e perfect”. Fac tot ce pot. Asta mă face să mă întorc.”
44. „Este ceva bun care așteaptă pe acest drum. Iau orice este al meu.”

Citate Tom Petty despre muzica și cariera lui

45. „Cumpără-mi o băutură, cântă-mi o melodie — ia-mă cum vin, pentru că nu pot sta mult.”
46. ​​„O melodie bună ar trebui să îți ofere o mulțime de imagini – ar trebui să poți să faci propriul tău film mic în capul tău pentru o melodie bună.”
47. „A trebuit să învăț un nou mod de a juca. A trebuit să exersez mult și să găsesc doar modalități de a evita limitările. Așa că a fost o idee proastă să-mi rup mâna.”
48. „Nu mi-am făcut griji cu privire la sfârșitul carierei mele, dar au fost zile în care m-am simțit destul de bătut de toate acestea și doar destul de obosit, pentru că nu mi-au făcut lucrurile ușor.”
49. „Întotdeauna a fost grozav să fii pe scenă. E chiar fără efort acolo sus. Nu e multă muncă.”
50. „Știi, muzica nu ar trebui să fie perfectă. Totul este despre oamenii să se relaționeze unii cu alții și să facă ceva care vine cu adevărat din suflet.”
51. „Nu mi-aș pune niciodată melodiile într-o reclamă.”
52. „Sunt mai interesat de ceea ce voi lăsa în urmă decât de a face un album de succes.”
53. „Dacă știu un lucru despre teoria muzicii, este că, dacă nu-l crezi pe cântăreț, nu vei crede cântecul.”
54. „Când casa mea de discuri a respins „Full Moon Fever”, am fost rănit atât de rău. Eram destul de departe în cariera mea în acel moment. Nu mi s-a respins nimic niciodată. Nici măcar nu am avut niciodată un comentariu. Așa că, când s-a întâmplat asta, a fost într-adevăr doar o placă pe frunte. Dar apoi, în cele din urmă, m-am ridicat.”
55. „Este amuzant cum industria muzicală este înfuriată de internet și de felul în care lucrurile sunt copiate fără a fi plătite. Dar știi de ce oamenii fură muzica
pentru că nu își permit muzica.”
56. „Nu sunt mai fericit nicăieri decât atunci când sunt în studio. Sunt plictisitor de asta. Mă menține tânăr, mă face să simt că am un scop.”
57. „Crearea unei înregistrări
Trebuie să ai cântecul, apoi să creezi o înregistrare. Cred că la fel este și cu un spectacol live. Dacă materialul este puternic, ești deja 90% acolo. Întotdeauna le spun tinerilor că totul ține de muzică, de cântece. Lucrați la melodii, lucrați la melodii, lucrați la melodii.”
58. „Oricât ai cânta la chitară, întotdeauna ai altceva de învățat.”
59. „Aș putea veni acasă și mi-aș petrece restul nopții întinsă pe podea sau pe canapea, ascultând albume. A fost ca un film pentru mine. Încă o fac, într-adevăr, și fac emisiunea de radio asigură că voi sta acolo ascult.”

Citate Tom Petty care vă vor da speranță
60. „Nu a fost de lucru pentru mine, pentru că aș fi făcut-o oricum. Pur și simplu aveam o dragoste încorporată pentru ceea ce făceam. Mi-am creat propria viziune asupra a ceea ce vreau să fac. Eram într-o misiune.”
61. „Cred că dacă aș renunța cu ani în urmă, nu aș fi știut niciodată ce sunt capabil să fac.”
62. „Am refuzat o grămadă de bani pentru lucruri care m-ar fi făcut să mă simt zguduit.”
63. „Este o prostie. Nu mă puteai plăti să plec. Nu o simplific prea mult. Asta se întâmplă. Nu cred că ar fi deloc distractiv fără droguri. Este o petrecere de droguri.”
64. „Singurul lucru bun despre îmbătrânirea este că devii suficient de inteligent pentru a evita problemele inutile. Știi pe ce merită să petreci timp și ce nu.”
65. „Trebuie să ne unim cu toții dacă vrem ca lucrurile să fie mai bune.”
66. „Este un fel de muncă singuratică, pentru că trebuie doar să-ți ții stâlpul în apă. Întotdeauna am avut o mică rutină de a merge în orice cameră pe care o foloseam la momentul respectiv pentru a scrie și de a rămâne acolo până am simțit că am o mușcătură.”
67. „Nu cred că este o atitudine bună în viața ta să simți că trebuie să fii bogat pentru a avea stima de sine.”
68. „Și zilele au trecut ca hârtia în vânt. Totul s-a schimbat, apoi s-a schimbat din nou. E greu să-ți găsești un prieten. Este greu să-ți găsești un prieten.”
69. „Când merg să văd oameni, sper mereu că vor cânta niște cântece pe care le cunosc. Deci trebuie să-ți cunoști publicul. Este un fel de ceva care, într-un fel, este o binecuvântare și un blestem.”
70. „Intri acolo, faci treaba și scapi naibii.”
71. „Uneori, renunțarea la intimitatea ta este un pic ca a merge la dentist și l-am lăsat să aibă acces pe care nimeni nu l-a avut vreodată.”
72. „Tu ai fost cel care a făcut lucrurile diferite, tu ai fost cel care m-a primit. Tu ai fost singurul lucru pe care mă puteam baza, mai presus de toate, ai fost prietenul meu.”
73. „Nu tratez trupa ca și cum aș fi mai presus de ei sau că sunt angajati pentru mine. Nu am lucrat niciodată așa. Deci sunt un jucător de echipă. Mi-ar fi foarte inconfortabil să fac asta singur.”
74. „Sunt destul de mare încât să fi trăit într-o țară în care, dacă ai fi dispus să muncești din greu, ai putea avea o viață destul de frumoasă. Ați putea să vă întrețineți familia și chiar să încercați să vă dețineți propria casă. Dar nu te-ai gândit niciodată că vei primi o piscină. Acum cultura i-a hipnotizat pe oameni să creadă că nu sunt cu adevărat nimic dacă nu sunt bogați și Kardashian.”

Tom Petty Citate pentru a medita la

75. „Televiziunii nu îi pasă de tine sau de ceea ce ți se întâmplă. Este de-a dreptul rău pentru sănătatea ta acum și acesta nu este un concept îndepărtat. Cred că să te uiți la știri de la televizor este rău pentru tine. Este rău pentru sănătatea ta fizică și pentru sănătatea ta mentală.”
76. „Ce zici de o urale pentru toate acele fete rele
și toți băieții aceia care cântă rock and roll
Ei îl iubesc așa cum îl iubești tu pe Isus, face același lucru cu sufletele lor.”
77. „Sunt abia prolific și incredibil de leneș.”
78. „Pe măsură ce sărbătorim mediocritatea, toți băieții de la etaj vor să vadă. Cât vei plăti pentru ceea ce primeai gratuit.”
79. „Cred că dacă oamenii realizează asta cu un mp3, primești doar cinci la sută din sunetul care este acolo. Dar când auzi totul, cred că ar salva afacerea muzicală. Este o schimbare atât de drastică.”
80. „Rock-ul nu mai este o muzică tânără. Nu cred că este neapărat o muzică orientată spre tineret.”
81. „Am tendința să scriu la chitară acustică sau la pian. Am un fel de regulă – dacă nu pot să mă așez și să cânt asta și să termin melodia, nu o duc trupei, pentru că în orice melodie bună, te poți așeza și o vei oferi cu un pian sau o chitara.”
82. „Nu există nimic ca acel sentiment de a fi scris o melodie despre care știi că este „melodia” și știi că este cu adevărat grozav și abia așteptați să o împărtășiți oamenilor – abia așteptați să o înregistrați .”
83. „Nu știu, muzica mea a venit întotdeauna de unde m-a suflat vântul. Ca unde mă aflu într-un anumit moment în timp.”
84. „Când m-am hotărât să fiu muzician, am socotit că aceasta va fi calea pentru mai puțin profit, mai puțini bani. Am renunțat la ideea de a câștiga mulți bani. Era ceea ce îmi plăcea să fac. Aș fi făcut-o oricum. Dacă aș fi fost nevoită să lucrez la Taco Bell, aș fi fost totuși afară noaptea încercând să cânt muzică.”
85. „Odinioară exista acest sentiment real de integritate a comunității în rock. S-a erodat cu adevărat. Toată lumea pare să fie pe cont propriu acum.”
86. „Rock n’ roll a fost un lucru, apoi au tăiat „rola” și au numit-o „rock”, care a devenit un fel de termen umbrelă pentru orice cu o chitară în el. Ca benzile de păr. Cum am putea crede că
a devenit de-a dreptul prostesc, până la punctul în care acum a devenit un fel de luptă profesională.”
87. „Nu vi se va spune niciodată când urmează următorul fragment de educație sau de unde vine sau cine va fi profesorul. Aceste informații se vor dezvălui numai după fapte. Tot ceea ce poți face este să lași puțin loc acolo pentru următoarea lecție. Cineva o va duce. Doar lăsați ușa deschisă o crăpătură.”
88. „Radioul are atât de multe reguli, iar cântecele nu. Nu scrii neapărat într-o carte de reguli decât dacă faci asta profesional, ceea ce nu a fost niciodată treaba mea.”
89. „Afacerea cu muzică arată ca, știi, școlari inocenți în comparație cu afacerea TV. Nu le pasă decât de profit.”

Citate Tom Petty despre viața sa de muzician
90. „Când l-am cunoscut pe Elvis, nu prea am avut o conversație. Am fost prezentat de unchiul meu, iar el mi-a cam mormăit. Ceea ce rămâne cu mine este întreaga scenă. Nu mai văzusem niciodată o scenă de mafie adevărată. Eram cu adevărat tânăr și impresionabil. Elvis arăta într-adevăr – părea într-un fel nu real, de parcă ar fi strălucit.
91. „Nu am avut niciodată idee că ceea ce îmi place va rezona cu publicul și sunt plăcut surprins când o face.”
92. „Este foarte ușor să fii cinic cu privire la Hall of Fame. Dar, pe de altă parte, este cu adevărat un lucru frumos pentru cineva ca mine. Mi-am dedicat toată viața acestei muzici.”
93. „Dar mănânc destul de înțelept și, înainte de un turneu, de obicei mă voi antrena mult. Voi lua un antrenor sau am un tip pe care îl cunosc de mult timp.”
94. „Energia mulțimii este nebună. Douăzeci de mii de oameni. Este cel mai mare zgomot de adrenalină. Este foarte greu de explicat. Știi vechea poveste despre femeia care ridică mașina de pe copilul ei
. Este în acel tărâm. Te poți răni chiar și să nu știi.”
95. „Ești obligat să joci unele dintre acele lucruri pe care oamenii le știu, dar nu cred că asta este tot ce trebuie să faci.”
96. „Un spectacol mediu este de două ore. Și asta de obicei se întinde până la orele de oprire sau la ora triplă a sindicatului. Întotdeauna am impresia că aș fi putut juca puțin mai mult sau ceva de genul ăsta, dar îmi este greu să fiu atent la ceva mai mult de atât.”
97. „Am fost din ce în ce mai mult în producție în ultima vreme și îmi place foarte mult asta. Îmi place să înregistrez.”
98. „’Free Fallin” este o melodie foarte bună. Poate că ar fi unul dintre preferatele mele dacă nu ar fi devenit acest imn imens. Dar sunt recunoscător că oamenilor le place.”
99. „Nu facem cu adevărat înregistrări proaste, deși unora le-ar putea plăcea unele mai mult decât altora. Și nu am făcut niciodată un spectacol rău. Așa că, într-un fel, cred că poate am fost luați de la sine înțeles.”

Mai multe citate de Tom Petty care te vor ajuta să-l înțelegi mai bine

100. „Prima oară când am încercat să scriu a fost când aveam 14 ani, după ce mi-am luat o chitară electrică. Am pus un cântec împreună și nu a fost chiar așa de rău! Scrisul mi-a venit firesc.”
101. „Când aveam 15 sau 16 ani cântând în grupuri, obișnuiam să stăm în mașină și să încercăm să scriem versurile în timp ce cânta o melodie și atribuim fiecărei persoane un vers, știi, „Sunt urmeaza sa o fac pe prima. Te duci pentru al doilea. Și apoi uneori așteptai o oră să se aprindă din nou, ca să-l poți termina.”
102. „Nu credeam că poți deveni doar un cântăreț rock and roll.”
103. „Ajungi la sfârșitul anilor 50, oamenii încep să cadă ca muștele în jurul tău. Nu mai iau viața de bună. Sunt foarte bucuros să fiu aici.”
104. „Mi-e greu, dacă nu am un proiect în derulare. Nu simt că sunt conectat la nimic. Nici măcar nu cred că este atât de sănătos pentru mine. Îmi place să mă dau jos din pat și să am un scop.”
105. „M-am născut rebel, m-am născut rebel.”
106. „Nu prea cred în procese. Cred că există suficiente procese frivole în această țară fără ca oamenii să se bată pentru melodiile pop.”
107. „Lucrul grozav al familiei Wilbury a fost că niciunul dintre noi nu a trebuit să suporte căldura singur. Eram doar un membru al trupei. Nimeni nu a simțit că este mai presus de nimeni. Ne-am distrat atât de bine.”
108. „Îmi place istoria, indiferent de epocă, sunt fascinat.”
109. „Orele mele se cam inversează. De cele mai multe ori, plecăm dintr-un oraș, zburăm, facem spectacol, apoi zburăm înapoi. Și este un ritm pe care nimeni nu l-ar crede, cu adevărat. Dacă nu ai făcut-o, chiar nu poți înțelege ce este. Și dacă nu ești cu adevărat experimentat și știi cum să faci asta, vei cădea.”
110. „Familia mea nu a fost implicată în facultate. Erau mai degrabă genul tău de familie de „gunoaie albă”. Și deci am genul ăsta de trecut, dar mereu am aspirat să fiu altceva și mi-am făcut o mulțime de prieteni diferiți de-a lungul anilor care au trecut.”

Ați învățat ceva din aceste citate de

Tom Petty Tom Petty a fost un compozitor și vocalistul principal al trupei, Tom Petty and the Heartbreakers. În timp ce creștea, personalitatea lui rebelă se manifesta deja.
S-a inspirat dintr-un film cu Elvis Presley și asta l-a determinat să-și urmeze visurile. Când tatăl său i-a cumpărat noua sa chitară, el a cântat zi și noapte.
Tom Petty ne-a învățat că, pentru a avea succes, trebuie să fim consecvenți și să forțăm mai mult. S-ar putea să întâmpinați respingeri și eșecuri, dar ai încredere în calea în care te afli. Indiferent de ceea ce s-ar întâmpla, dacă crezi în tine, vei vedea întotdeauna lumina la capătul tunelului.
Ce ai învățat din colecția de astăzi
Ai ascultat muzica lui Tom Petty și a trupei sale înainte
. Împărtășește-ți gândurile mai jos.