Consultați aceste top 110 citate Ray Lewis care vă vor inspira să măcinați, să munciți din greu și să faceți întotdeauna mai mult!
Cele mai bune citate ale lui sunt aici pentru a vă aminti să nu renunțați niciodată și să vă țineți de cei dragi pentru putere.
Așadar, dacă aveți nevoie de acel impuls pentru a vă încuraja și a vă menține voința puternică, atunci aceste citate sunt cele perfecte pentru dvs.
Ray Anthony Lewis este un linebacker profesionist de fotbal de la Baltimore Ravens. A început fotbalul la colegiu de la Universitatea din Miami, viteza și intensitatea sa crescândă l-au adus unul dintre cei mai mari jucători defensivi.
Atitudinea sa l-a făcut rapid un lider al echipei sale și a creat o moștenire ca cel mai dominant jucător din Liga Națională de Fotbal.
Citiți colecția completă de mai jos pentru a afla mai multe.
Să începem.
Și nu uitați să consultați aceste citate Vince Lombardi și Bill Belichick.

Cele mai bune citate Ray Lewis

1. „Trebuie să fii dispus să mergi într-o furtună. Asta le spun oamenilor tot timpul.”
2. „Mi-am dat seama de ceva. Și nu este un secret ce mi-am dat seama. Indiferent ce făceau majoritatea oamenilor, m-am trezit făcând invers. Am vrut să urmăresc ceva grozav.”
3. „Unii oameni iau anumite lucruri și încearcă să uite cum a simțit durerea. eu nu. Aceeași durere o simt și o urmăresc de fiecare dată când merg într-o sală de greutăți.”
4. „Cel mai greu lucru de făcut este să muncești din greu când nimeni nu se uită.”
5. „În fond, corpul tău este un templu și trebuie să-l tratezi așa. Așa a conceput-o Dumnezeu.”
6. „Care este diferența dintre tine și bărbatul care stă lângă tine
Este 1%. În afacerea mea, doar 1% reușește. Dacă toată lumea ar avea același vis, doar unul va reuși din această mulțime. Cine va fi acela

7. „Nu vă simțiți niciodată confortabil cu suficient de bun.”
8. „Trebuie să-ți fie foame. Trebuie să pui tot ce ai pe el. Tot! Fiecare secunda. Trebuie să fii primul la rând. Așa se nasc liderii.”
9. „Câștigurile și înfrângerile vin de un ban pe duzină. Dar efortul
Nimeni nu poate judeca asta.”
10. „În ziua în care crezi că poți să mă învingi, arată-mi. Apoi treceți la următoarea provocare.”
11. „Orice vrei să faci, fă-o.”
12. „Singurul lucru care m-a putut îndepărta a fost munca grea.”
13. „Acum îmi petrec cea mai mare parte a timpului urmărind înțelepciunea, urmărind înțelegerea.”
14. „Tot ce știu este măcinat.”
15. „Nu poți să faci pauze.”
Înrudit: Citate Lou Holtz Citate

Ray Lewis despre măreție

16. „Trebuie să reveniți la copii. Nu poți să obosești niciodată. Am ceva care arde în mine. Sunt din nou un copil.”
17. „Măreția înseamnă o mulțime de lucruri mici făcute bine, stivuite unele peste altele.”
18. „Nu irosi talentul. Indiferent ce faci, nu irosi talentul.”
19. „Cu mentalitatea că dau tot ce am pentru bărbatul care este lângă mine – nu pentru mine – pentru că știu ce am primit când sunt singur, dar când pășesc pe teren când calc pe teren. gazon, ce sunt dispus să sacrific

20. „Să vin în tabără și să-mi spună coordonatorului meu defensiv că nu vei fi atins, mă simt din nou ca un copil.”
21. „Există un spirit care mă prinde și este în fiecare dintre voi, dar întrebarea este, cât timp pierdem

22. „Deci, dacă dau vreun credit, în afară de a-i acorda tot creditul lui Dumnezeu, pt. fiind complet sănătos, este doar antrenamentul meu și câte torturi îmi supun corpul în extrasezon.”
23. „Nu cunosc un om pe acest Pământ care să mă depășească.”
24. „Există un secret pentru a lovi puternic și este să-ți dedici complet corpul. Aceasta este diferența dintre un om care merge înainte și un om care merge înapoi, indiferent cât de mare ar fi.”
25. „Succesul este una, impactul este alta.”
26. „Trebuie să fii atent la oamenii cărora le place să vorbească un joc mare, dar nu pot să-l susțină.”
27. „Vei fi amintit, cum ai fi amintit, de ce nu ai lupta pentru cea mai mare realizare vreodată

28. „Avem o oportunitate în viață, o șansă în viață de a face orice vei face, și pune-ți temelia și pune orice semn pe care o vei pune. Oricare ar fi moștenirea pe care o veți lăsa, lăsați-vă moștenirea!”
29. „Nu mă interesează unde mergem; Voi purta un costum toată ziua, în fiecare zi.”
30. „Când încerci să ajuți oamenii să devină o persoană mai bună, va trebui să afli ce se întâmplă cu adevărat în lumea lor.”
Înrudit: Tom Brady Citate Citate

Ray Lewis despre victorii și înfrângeri
31. „Există o singură modalitate de a câștiga, o singură modalitate de a juca. Tot afară, tot timpul.”
32. „Cu tot ce am trecut, cu roller coaster-ul în sus și în jos tot anul, cu rănile și lucrurile prin care am trecut. Am avut de-a face cu atât de multe tot anul.”
33. „Îmi place să privesc Serengeti, felul în care trăiesc leii. Singurul mod în care regele leu își pierde coroana este dacă cineva îl învinge fizic.”
34. „Orice joc pe care călci, poți fi învins.”
35. „Modul reflectorizant de viață, a tot ceea ce am trecut vreodată – totul – avea sens.”

Citate Ray Lewis despre durere

36. „Durerea mea este insigna mea de onoare.”
37. „Înainte de a conduce orice alt bărbat în ceva, sunt dispus să suport eu însumi căderile grele, dar și să mă întorc și să împărtășesc durerile care au venit din acestea.”
38. „Singura modalitate de a învinge durerea este să recunoști că durerea există.”
39. „Pentru a fi cel mai bun și a rămâne acolo, este necesară transpirația.”
40. „Și asta este onoarea mea – acesta este scopul meu – să păstrez mereu numele mamei să sune pentru că știu prin ce sacrificii a suferit pentru mine.”

Citate Ray Lewis despre succes

41. „Dragostea care este acolo pe acel stadion și dragostea pe care acest oraș o are pentru mine și respectul pe care acești jucători îl au pentru mine — este copleșitor.”
42. „Dacă îți cureți corpul astfel încât să nu lupte împotriva ta, te odihnești mai bine, gândești mai bine și ești mereu ușor în picioare.”
43. „Nu am încetat să iubesc jocul din prima zi. Dacă ar fi o treabă pentru mine, mi-ar fi foarte greu să mă trezesc dimineața. Și de ce să lași ceva la care nu te poți întoarce niciodată
Realistic, indiferent dacă îl accepți sau nu, primești doar un val în această călătorie. Alergă la asta cât poți de tare.”
44. „Nu vreau să fiu plăcut. Vreau să fiu respectat. Pentru că dacă mă placi, poți să mă arunci prea repede. Dacă mă respecți, s-ar putea să nu-ți placă nici măcar ceea ce purtam, dar vei spune, respect asta.”
45. „Aș prefera să vorbesc despre ceea ce gândesc, nu despre ceea ce am simțit.”
46. ​​„Experiența mea îmi spune că peste 50% – mult peste – dintre oamenii care se oferă voluntari pentru orice, rata de uzură este atât de mare.”
47. „Jocul meu sunt eu. Nu am încercat să-mi modelez jocul după nimeni.”
48. „Nici o armă făcută împotriva mea nu va prospera”.
49. „Sunt din nou aceiași oameni care mi-au spus că sunt prea mic, aceiași oameni care au spus că nu pot câștiga un Super Bowl cu ofensiva noastră, aceiași oameni care au spus că nu pot juca într-un 3-4. Sunt cu mine când mă trezesc în fiecare dimineață la 6:30 am să merg la serviciu
Ziua în care pierd un pas este ziua în care pierd dragostea pentru joc.”
50. „Obiectivele mele erau clare. Acțiunile mele au fost în concordanță cu acest obiectiv.”

Citate Ray Lewis despre fotbal

51. „În momentul în care am primit jacheta, viața s-a stabilit.”
52. „Sportul a fost o cale de ieșire. M-a învățat disciplină completă. M-a învățat cum să apelez.”
53. „Sugerez că toate lucrurile pot fi completate și completate. Consider că contribuția mea este cuprinsă atât în ​​manualul UEL, pe care, de fapt, am fost parțial responsabil pentru construcție.”
54. „Îmi place sportul. Iubesc toate sporturile. Dar acesta nu este volei. De exemplu, poți atinge pe cineva în acest sport.”
55. „Veți ști că mentoratul ia naștere dintr-o anumită teorie a dezvoltării umane, dar nu a fost niciodată articulat în așa fel încât să existe calificări recunoscute.”
56. „Pentru că un meci de fotbal durează doar șaizeci de minute, dar mă antrenez șase, șapte ore în fiecare zi. Deci, a merge timp de șaizeci de minute devine ușor. Mai important, cred că mușchii tăi se maturizează și se pot mișca în toate direcțiile diferite.”
57. „Dacă mă întrebi despre calificările mele, ceea ce ți-aș spune este că sunt calificat în virtutea experienței.”
58. „Oamenii pe care i-am întâlnit sunt dispuși să se sacrifice pentru tine. Nu vei găsi mulți oameni pe lumea asta care să facă asta.”
59. „Nu am văzut, deloc. După cum am spus, dacă ai de gând să joci un meci de fotbal, nu fi laș și așteaptă până când faci unul să joace și faci ceva. Doar juca fotbal. Sărbătoarea lui nu înseamnă nimic.”
60. „Permiteți-mi să-mi explic treaba foarte simplu: treaba mea este să mă aliniez la cinci, șapte, 10 metri în fața unui bărbat și să dau peste el cu viteză maximă.”
61. „Când pășesc pe teren, este pornit. Știu că este timpul să merg la muncă.”
62. „Acel ultim joc acasă, omule. A fost ceva.”
63. „Poți vorbi despre ceea ce vezi din exterior; este greu să-mi spui cine sunt când te uiți la mine cu o uniformă de fotbal. Este o persoană total diferită. Asta e treaba mea, asta e.”
64. „Sunt o persoană mândră când vine vorba de competiție.”
65. „Nu trece prin viață doar jucând fotbal. Nu trece prin viață doar fiind un atlet. Atletismul se va estompa. Caracterul și integritatea și impactul asupra vieții cuiva este viziunea supremă; acesta este scopul final, concluzia.”

Citate Ray Lewis despre efort

66. „În orice război, cine-și scoate generalul pe
nimeni.”
67. „Tata nu a fost acolo pentru mine, așa că a trebuit să mă descurc în fiecare zi.”
68. „Ceea ce te face să mănânci
Trebuie să urmărești mereu ceva.”
69. „Lucrul meu despre tabără este să intru și să fiu cine sunt, care este cel mai dominant jucător din joc. Pentru asta sunt eu și pentru asta sunt aici.”
70. „Efortul este între tine și tine și nimeni altcineva. Deci, acea echipă care crede că este gata să te vadă, se gândește la ceea ce a văzut pe film, nu a văzut ce arată filmul pentru că fiecare zi este o nouă zi. Fiecare moment este un moment nou. Așa că acum trebuie să ieși și să le arăți că acum sunt o altă creatură decât acum cinci minute, pentru că sunt supărat pentru măreție. Pentru că dacă nu ești supărat pentru măreție, asta înseamnă doar că ești de acord să fii mediocru și că nu e niciun om aici în regulă doar cu elementul elementar.”
71. „Nu-i fac nimic corpului meu pe care o persoană obișnuită să nu-i facă al lor, în afară de a întâlni pe cineva cu viteză maximă.”
72. „Eu merg cu bicicleta tot timpul. Există un lucru cu bicicleta mea. călăresc. călăresc. călăresc. Și oricât de obosit încep să devin, nu este vorba niciodată de pedala asta pe care o pedalez, ci de următoarea pedală și, dacă poți ajunge la următoarea, bicicleta ta va continua să se miște.”
73. „În fiecare zi, trebuie să facem ceva fizic. Este minte, trup și spirit.”
74. „Lăsați-i să vadă ceva ce nu au mai văzut până acum, iar când ceva nu merge bine, zâmbește, pentru că întotdeauna există o piesă următoare.”
75. „Îmi place pasiunea. Îmi place ca un antrenor să fie pasionat.”
76. „Șlefuirea este odihna mea”.
77. „Nu lăsa ceasul cu alarmă să fie singurul motiv pentru care te trezești.”
78. „Tocmai am ieșit din sală de trei ore în această dimineață. Am dormit cinci ore. Asta e. În fiecare zi a vieții mele, încerc să găsesc o modalitate diferită de a deveni mai bine.”
79. „Indiferent de circumstanțele prin care ați putea trece, treceți prin ea.”
80. „Nu mă antrenez pentru fotbal; Mă antrenez mai mult pentru un stil de viață.”

Citate Ray Lewis despre viață

81. „Ia cinci degete. Individual, pot fixa pe oricare dintre ele, dar dacă le pun împreună, este aproape imposibil să schimb asta.”
82. „Mă pregătesc ca nimeni să nu poată lua ceea ce este al meu, nimeni să nu-mi înlocuiască mintea, inima mea.”
83. „Sunt mai în vârstă. Desigur, sunt mai în vârstă; asta-i frumusetea. Șaisprezece ani în plus. Nivel diferit de înțelepciune, nivel diferit de înțelegere, nivel diferit de pedeapsă. Vreau să trăiesc mult după ce recordurile mi-au căzut, mult după ce mi-au pătat inelele.”
84. „Cu toate lucrurile prin care am trecut, primul lucru pe care l-am învățat este că ar trebui să ajutăm oamenii prin această lume.”
85. „În afara acestor uși, este lumea reală. Cineva încearcă să te determine să faci ceva greșit, fugi.”
86. „Dacă mâine nu s-ar fi promis, ce ai oferi pentru azi

87. „Nimeni nu este mai serios în privința sănătății și a fitness-ului decât mine, iar să rămân în formă este prioritatea mea principală. De aceea, am făcut echipă cu Medifast pentru a aduce fanilor mei o linie de produse care sunt pline cu tot ce are nevoie organismul pentru a ajunge în formă mai bună și pentru a le îmbunătăți sănătatea. Folosesc produsele în fiecare zi ca parte a antrenamentului meu.”
88. „Întotdeauna am avut o problemă cu lucrurile pe care oamenii le-ar spune din gură altor oameni. Întotdeauna am avut o problemă cu asta pentru că mulți oameni nu au suficiente informații pentru a vorbi cu oamenii într-un anumit fel sau pentru a vorbi despre oameni într-un anumit fel.”
89. „Niciun antrenor care antrenează copii nu ar trebui să blesteme vreodată un copil.”
90. „Deci, așa cum ne simțim, cineva se va simți așa mâine și cineva se va simți așa într-o săptămână. Acesta este un fapt.”
91. „Uită orice altceva. Uită că a mai rămas lumina soarelui. La ce te-ai petrece azi gândindu-te.”
92. „Orice este calea ta, aceasta este calea ta.”
93. „Nimic nu mă surprinde, Jennette, așa că ne putem renunța la asta.”
94. „Am Pacman, Galaga, Galaxian, Daytona 500. Acestea sunt jocurile cu care am crescut jucând.”
95. „Viața înseamnă să fii un atlet versatil și să te antrenezi în toate tărâmurile vieții.”
96. „Fără rugăciune în fiecare zi, nu există călătorie; nu exista destinatie. Este doar o modalitate de a trece la nivelul următor. Trebuie să puneți totul laolaltă.”
97. „Trebuie să fii sincer despre cine ești.”
98. „Cea mai mare oportunitate din lume se găsește astăzi aici. Știm deja ce ne-a adus ziua de ieri. A dispărut deja. Mâine, prea departe. Dar acum!”
99. „Până și Rod Woodson vă va spune cel mai bun an pe care l-a avut ca profesionist a fost când avea 36 de ani. Dacă te gândești de ce, ești mult mai înțelept.”
100. „Nu mi-a plăcut unde am fost cândva, așa că mi-am promis că nu mă voi întoarce acolo.”

Citate Ray Lewis despre Dumnezeu

101. „Omul nu dictează ce faci sau cum o faci. Dacă crezi în Dumnezeu, crede în Dumnezeu; ai încredere în el. Acolo stă credința mea.”
102. „Îmi place să văd onestitatea oamenilor. Oameni care sunt de încredere. Îmi place să văd oameni care sunt implicați cu Domnul.”
103. „Dacă există ceva în viața ta despre care știi că trebuie schimbat, asigură-te că îl schimbi înainte ca Dumnezeu să-l schimbe. Pentru că dacă Dumnezeu trebuie să-l schimbe, nu o să-ți placă.”
104. „Dumnezeu nu a greșit niciodată. Vreodată.”
105. „Nu cred nimic despre un blestem. Nu înțeleg cum putem vorbi despre un blestem. Trebuie să-ți amintești, Dumnezeu este binecuvântat și omul nu poate blestema, indiferent cât de mult s-ar strădui.”
106. „Un lucru despre voia lui Dumnezeu, nu poți vedea niciodată voia lui Dumnezeu înainte să se întâmple. Poți vedea doar la sfârșitul ei.”
107. „Trebuie să găsești acel loc care este foarte liniștit în capul tău și oricând îl citesc, oricând dau peste el, Biblia mea, primul verset din acolo este Psalmul 91.”
108. „Îl onorez pe Dumnezeu atât de mult în felul în care joc. De aceea nu cred niciodată să obosesc. Nici măcar nu știu ce înseamnă acest cuvânt.”
109. „Omul crede în posibil. Dumnezeu crede în imposibil.”
110. „Dacă ai ști, dacă ai ști cu adevărat modul în care lucrează Dumnezeu, el nu folosește oameni care săvârșesc așa ceva pentru slava lui. În nici un caz. Este total opusul.”

Te-au motivat aceste citate să mergi mai departe

Ray Lewis ne învață că pasiunea și munca grea nu sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru a fi cel mai bun în mod constant. Este esențial să te orientezi fără oprire către obiectivele tale în viață și să fii dornic de succes.
Impactul pe care l-a avut asupra fanilor săi a rezultat din decenii de durere, creștere și maturitate. Angajamentul său față de munca sa și caracterul său deschis l-au făcut să-și lase moștenirile în urmă. Forța lui de neoprit ne amintește să ne împingem la limită.
Și dacă vreodată ai chef să renunți, amintește-ți că pierderea este necesară pentru a câștiga. Lasă-te să înveți și să te ridici mai puternic ca niciodată.
Ai fost un fan al lui Ray Lewis
Care dintre aceste citate te-a ajutat în momentele cele mai dificile
Ne-ar plăcea să auzim despre ele, așa că asigură-te că comentați mai jos.