Am adunat aceste citate de Johnny Cash pentru a vă arăta cum atinge viețile sale prin melodiile sale frumoase.
Johnny a crescut de la începuturi umile pentru a deveni o legendă a muzicii country. Genurile sale muzicale notabile includ rock and roll, rockabilly, blues, folk și gospel.
Muzica este o sursă plăcută de divertisment. Este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente metode de a atinge inima cuiva.
De aceea am adunat aceste citate pentru a vă oferi o privire asupra acestui minunat cântăreț și a înțelepciunii sale.
Să începem aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate John Lennon și citate Stevie Wonder.

Cele mai bune citate Johnny Cash
1. „Te bazezi pe eșec. Îl folosești ca o piatră de temelie. Închideți ușa în trecut. Nu încerci să uiți greșelile, dar nu te ocupi de ele. Nu-i lași să aibă nimic din energia ta, nici din timpul tău, nici din spațiul tău.”
2. „Trebuie să-ți cunoști limitările. Nu știu care sunt limitările tale. Am aflat ce erau ai mei când aveam 12 ani. Am aflat că nu erau prea multe limitări dacă o făceam în felul meu.”
3. „Uneori sunt doi oameni. Johnny este cel drăguț. Numerarul cauzează toate problemele. Ei se lupta.”
4. „Toată viața, te vei confrunta cu o alegere. Poți să alegi iubirea sau ura — eu aleg iubirea.”
5. „M-am îmbrăcat în negru pentru că îmi plăcea. Încă o mai fac și să-l port încă înseamnă ceva pentru mine. Este încă simbolul meu de rebeliune – împotriva unui status quo-ul stagnant, împotriva caselor noastre ipocrite ale lui Dumnezeu, împotriva oamenilor ale căror minți sunt închise la ideile altora.”
6. „Tatăl meu a fost un om al iubirii. El m-a iubit mereu până la moarte. A muncit din greu pe câmp, dar tatăl meu nu m-a lovit niciodată. Nu. Nu-mi amintesc vreodată un cuvânt cu adevărat încrucișat și neplăcut de la tatăl meu.”
7. „Urmează-ți inima. Asta fac. Compasiunea este ceva de care am mult pentru că am trecut prin multe dureri în viața mea. Oricine a suferit multă durere are multă compasiune.”
8. „Lucrurile care au fost întotdeauna importante – să fiu un om bun, să încerc să-mi trăiesc viața așa cum m-ar vrea Dumnezeu, să-I întorc Lui ca voința Lui să fie lucrată în viața mea, să-mi fac lucrarea fără să mă uit înapoi, să-i dau tot ce am și să mă mândresc cu munca mea de interpret onest.”
9. „Oamenii mă numesc sălbatic. Nu chiar, totuși, nu sunt. Bănuiesc că nu am fost niciodată normal, nu ceea ce numești tu stabiliment. Eu sunt tara.”
10. „Nu sunt amar. De ce să fiu amar
, sunt încântat de moarte de viață.”
11. „Succesul înseamnă să vă faceți griji pentru fiecare lucru al naibii din lume, cu excepția banilor.”
12. „Suntem cu toții în asta împreună, dacă suntem deloc în asta.”
13. „Dacă nu vei spune exact cum și ce simți, ai putea la fel de bine să nu spui nimic.”
14. „Trebuie să fii ceea ce ești. Indiferent ce ai fi, trebuie să fii.”
15. „Nu există nicio cale de a ocoli durerea și pierderea — poți evita tot ce îți dorești, dar mai devreme sau mai târziu trebuie doar să mergi în ea, prin ea și, sperăm, să ieși pe partea cealaltă. Lumea pe care o găsiți acolo nu va fi niciodată la fel ca lumea pe care ați părăsit-o.”

Citate celebre Johnny Cash

16. „Oamenii cu mintea apropiată fac parte din ceea ce este în neregulă cu această lume.”
17. „Viața este întrebarea și viața este răspunsul, iar Dumnezeu este motivul și iubirea este calea.”
18. „Viața și dragostea continuă, lasă muzica să cânte.”
19. „Ești atât de ceresc, încât nu ești bun pământesc.”
20. „Sunt puternice, acele cântece. Uneori au fost singura mea cale de întoarcere, singura ușă de ieșire din locurile întunecate și rele pe care câinele negru le numește acasă.”
21. „Azi dimineață, cu ea, la cafea.”
22. „Condamnații sunt cel mai bun public pentru care am jucat vreodată.”
23. „Banii nu vă pot răscumpăra tinerețea când ești bătrân, un prieten când ești singur sau liniște sufletului tău.”
24. „Șase picioare șase, a stat pe pământ. Cântărea 235 de lire sterline. Dar l-am văzut pe acel uriaș de om, dat în genunchi de dragoste.”
25. „Nu există o viață mai simplă cu alegeri simple pentru tineri.”
26. „Nu cred că există oameni pe pământ care, adăpostiți corespunzător, să nu simtă liniștea din interiorul unei ploi de vară și curățirea pe care aceasta o aduce, reînnoirea pământului în urma ei.”
27. „Ce am devenit, cel mai dulce prieten al meu,
Toți cei pe care îi cunosc pleacă, în cele din urmă.”
28. „Pentru tine știu că aș încerca chiar să schimb valul.”
29. „Singuratatea este gol, dar fericirea esti tu.”
30. „Dacă acesta ar fi un film, eu aș fi cel rău.”

Citate motivaționale Johnny Cash pentru a trăi până la

31. „Viața este dură, așa că trebuie să fii dur.”
32. „Poți să întrebi oamenii din jurul meu. nu renunt. Nu renunț — și nu din frustrare și disperare spun că nu renunț. Nu renunț pentru că nu renunț. Eu nu cred în asta.”
33. „Fericirea înseamnă să fii în pace, să fii alături de cei dragi, să fii confortabil – dar, mai ales, înseamnă să ai pe cei dragi.”
34. „Dacă nu ieși afară în fiecare zi, nici măcar pentru un minut, nu ai apreciat ceea ce a făcut Dumnezeu. Te face să fii recunoscător pentru mediul înconjurător și îți începe ziua altfel.”
35. „O persoană știe când i se pare că i se pare bine. Asculta-ți inima.”
36. „Învăț din greșelile mele. Este o modalitate foarte dureroasă de a învăța, dar fără durere, vechea zicală spune că nu există niciun câștig.”
37. „Când Dumnezeu m-a iertat, m-am gândit că ar fi mai bine să o fac și eu.”
38. „Cei pe care îi numiți sălbatici vor fi lideri în scurt timp.”
39. „Un trandafir pare gri la miezul nopții, dar flacăra doar doarme. Și oțelul este puternic pentru că cunoaște ciocanul și căldura albă.”
40. „Ma înnebunește atât de mult încât unii oameni subestimează înțelepciunea și energia tinerilor. Totul pentru că nu arată așa cum cred oamenii în vârstă că ar trebui să arate. Lucrez la o melodie despre asta. Poate că unii dintre acești oameni cu mintea închisă își vor da seama că părul lung și tatuajele nu înseamnă că ar trebui ignorate.”

Citate Johnny Cash despre muzică și artă

41. „Despre emoții, despre dragoste, despre despărțire, despre dragoste și ură, și despre moarte și moarte, mama, plăcinta cu mere și toată treaba. Acoperă o mulțime de teritoriu, muzica country o face.”
42. „Știam că vreau să cânt când eram un băiețel foarte mic. Când aveam probabil patru ani. Mama mea cânta la chitară și eu stăteam cu ea și ea cânta și am învățat să cânt împreună cu ea.”
43. „Când înregistrez melodia altcuiva, trebuie să o fac a mea sau nu mi se pare corect. Îmi voi spune: „Am scris asta și el nu știe!”
44. „Este ca un romancier care scrie lucruri de departe. Dacă are sens și are sens, atunci oamenilor le place să citească asta. Dar dacă este oprit în câmpul stâng și trece peste margine, îl pierzi. La fel și cu talentul muzical, cred.”
45. „Îmi plac cântecele despre cai, căi ferate, pământ, Ziua Judecății, familie, vremuri grele, whisky, curte, căsătorie, adulter, despărțire, crimă, război, închisoare, divagație, condamnare, casă, mântuire, moarte, mândrie, umor , evlavie, răzvrătire, patriotism, furt, hotărâre, tragedie, zgomot, durere de inimă și dragoste. Și mama. Si Dumnezeu.”
46. ​​„Cu toate acestea, nici el, nici nimeni altcineva nu ar fi putut deveni vedeta a fost Elvis. Nimeni nu e ca Elvis. Nu a fost niciodata.”
47. „Asta a fost cel mai mare lucru când am crescut, cântând la radio. Amploarea visului meu a fost să cânt la postul de radio din Memphis. Chiar și când am ieșit din Forțele Aeriene în 1954, m-am întors imediat în Memphis și am început să bat la ușă la postul de radio.”
48. „Ai o melodie pe care o cânți din intestine, vrei ca publicul să o simtă în intestine. Și trebuie să-i faci să creadă că și tu ești unul dintre ei care stau acolo cu ei. Ei trebuie să fie capabili să se raporteze la ceea ce faci.”
49. „Încep mult mai multe melodii decât termin pentru că îmi dau seama când intru în ele, nu sunt bune. Nu le arunc, ci doar le pun deoparte, le depozitez, le scot din vedere.”

Citate puternice despre dragoste Johnny Cash

50. „Sunt petele timpului, sentimentul dispare, ești altcineva. Sunt încă chiar aici.”
51. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru June Carter. O iubesc din toată inima mea.”
52. „Sunt atent la această inimă a mea. Îmi țin ochii larg deschiși tot timpul. Țin capetele afară pentru cravata care se leagă. Pentru că ești al meu, merg pe linie.”
53. „În culise la Grand Ole Opry, m-am pus în genunchi și i-am spus că mă voi căsători cu ea într-o zi. Eram amândoi căsătoriți cu altcineva atunci. „Ring Of Fire” – June și Merle Kilgore au scris acel cântec pentru mine – așa a fost povestea noastră amoroasă. Ne-am îndrăgostit nebunește și am lucrat împreună tot timpul, am făcut turnee împreună tot timpul, iar când turneul s-a terminat, amândoi a trebuit să mergem acasă la alți oameni. Doare.”
54. „Spiritul lui June Carter mă ​​umbrește în această seară cu dragostea pe care a avut-o pentru mine și dragostea pe care o am pentru ea. Ne conectăm undeva între aici și Rai. Ea a venit pentru o scurtă vizită, cred, din Rai să mă viziteze în seara asta pentru a-mi da curaj și inspirație, așa cum a făcut-o întotdeauna. Ea nu a fost niciodată una pentru mine, cu excepția curajului și a inspirației.”
55. „Există iubire necondiționată acolo. Auzi acea frază des, dar este reală cu mine și cu ea. Ea mă iubește în ciuda tuturor, în ciuda mea. Ea mi-a salvat viața de mai multe ori.”
56. „Carne și sânge au nevoie de carne și sânge, iar tu ești cel de care am nevoie.”
57. „Este cea mai grozavă femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Nimeni altcineva, în afară de mama mea, nu se apropie.”
58. „Ea a fost mereu acolo cu dragostea ei și cu siguranță m-a făcut să uit durerea de mult timp, de multe ori. Când se întunecă și toată lumea pleacă acasă și luminile sunt stinse, suntem doar eu și ea.”
59. „Opriți-vă urechile și închideți ochii și încercați să găsiți chipul iubirii.”
60. „S-ar putea ca focul și entuziasmul să dispară acum că nu mai ieșim acolo și nu mai cântăm, dar inelul de foc încă arde în jurul tău și al meu, menținând dragostea noastră mai fierbinte decât un mug de piper.”
61. „Gustul iubirii este dulce când inimile ca ale noastre se întâlnesc.”
62. „Dragostea este un lucru arzător și face un inel de foc.”
63. „Nu sunt cu adevărat preocupat de granițe. Pur și simplu îmi urmăresc conștiința și inima”.
64. „Încă mă fascinezi și mă inspiri. Tu ești obiectul dorinței mele, motivul pământesc numărul unu al existenței mele. Te iubesc foarte mult.”

Citate Johnny Cash despre viața și personalitatea

lui 65. „Sunt o mulțime de lucruri pe care mi le dă vina care nu s-au întâmplat niciodată. Dar apoi, sunt o mulțime de lucruri pe care le-am făcut și la care nu am fost prins niciodată.”
66. „Întotdeauna am explorat diverse domenii ale societății. Și îi iubesc pe tineri. Și am avut o empatie pentru prizonieri și am făcut concerte pentru ei când mă gândeam că va face o diferență – știi
că ei chiar erau acolo pentru a fi reabilitati.”
67. „Fiara din mine este prinsă de gratii fragile și fragile.”
68. „Pierzi multe oportunități făcând greșeli, dar asta face parte din asta – știind că nu ești exclus pentru totdeauna și că există un obiectiv pe care încă îl poți atinge.”
69. „Îmi place vremea. Sunt un cunoscător al vremii. Oriunde mă duc călătoriile mele, primul lucru pe care îl fac este să pornesc canalul meteo și să văd ce se întâmplă, ce urmează.”
70. „Berea și wurst-ul au fost minunate, dar muream să mă întorc în sud, unde traiul era ușor, unde săreau peștii, unde bumbacul creștea sus.”
71. „Sunt foarte timid, într-adevăr. Petrec mult timp în camera mea singur citind sau scriind sau uitându-mă la televizor.”
72. „Îmi place să merg la studio și să stau acolo 10 sau 12 ore pe zi. Imi place. Ce este,
nu știu. Este viață.”
73. „Am lucrat acolo trei săptămâni, m-am săturat, m-am întors acasă și m-am alăturat Forțelor Aeriene.”

Citate Johnny Cash despre purtarea negru

74. „Poartă negru pentru că mă simt confortabil în el. Dar apoi, vara, când este cald, mă simt confortabil în albastru deschis.”
75. „Am purtat haine negre aproape de la început. Mă simt confortabil în negru. Am simțit că negrul arată bine pe scenă, că era atractiv, așa că am început să-l port tot timpul.”
76. „Port negru pentru săraci și bătuți. Trăind în partea fără speranță și înfometată a orașului. Îl port pentru prizonierul care a plătit de mult pentru crima lui, dar este acolo pentru că este o victimă a vremurilor. Port negru pentru cei care nu citesc niciodată.”
77. „Toată lumea purta strasuri, toate acele haine strălucitoare și cizme de cowboy. Am decis să port o cămașă și pantaloni negri și să văd dacă mă descurc. Am făcut-o și am purtat haine negre de atunci.”
78. „Port negru dimineața pentru viețile pe care le-ar putea avea.”
79. „Până când lucrurile vor fi mai strălucitoare, eu sunt bărbatul în negru.”
80. „Ei bine, mi-ar plăcea să port un curcubeu în fiecare zi și să spun lumii că totul este în regulă. Dar voi încerca să iau puțin întuneric pe spate.”

Citate Johnny Cash Despre Dumnezeu și Rai

81. „Am încercat droguri și puțin din orice altceva, și nu există nimic pe lume mai mulțumitor pentru suflet decât să construiești Împărăția lui Dumnezeu în tine și să crească.”
82. „Stăpânul vieții a fost bun cu mine. El mi-a dat putere să înfrunt bolile trecute și victoria în fața înfrângerii. Mi-a dat viață și bucurie acolo unde alții au văzut uitarea. El a dat un nou scop pentru care să trăiești, noi servicii de oferit și vechi răni de vindecat.”
83. „Nu am chemarea lui Pavel — nu sunt acolo, fiind toate lucrurile pentru toți oamenii pentru a le câștiga pentru Hristos — dar uneori pot fi un indicator. Uneori, pot să semăn o sămânță. Iar săpătorii de gropi și semănătorii de semințe sunt foarte importanți în construirea Regatului.”
84. „Vom fi cu toții egali sub iarbă și Dumnezeu are un rai pentru gunoiul de la țară.”
85. „Evanghelia lui Hristos trebuie să fie întotdeauna o ușă deschisă, cu un semn de bun venit pentru toți.”
86. „Isus nu mă va dezamăgi, nu voi fi mișcat”.
87. „Ce bine am învățat că nu există gard pe care să stai între rai și iad. Există o prăpastie adâncă și largă, o prăpastie și în acea prăpastie nu este loc pentru niciun om.”
88. „Dumnezeu ne dă viață și ne ia după cum crede El.”
89. „Există o latură spirituală pentru mine care merge foarte adânc, dar mărturisesc imediat că sunt cel mai mare păcătos dintre toți.”
90. „Citesc romane, dar citesc și Biblia. Și studiază-l, știi
și cu cât învăț mai mult, cu atât sunt mai entuziasmat.”
91. „Ei bine, poți să-ți arunci piatra și să-ți ascunzi mâna. Lucrezi în întuneric împotriva semenului tău. Dar pe cât de sigur a făcut Dumnezeu alb-negru, ceea ce este jos în întuneric va fi adus la lumină.”
92. „Și aș fi mort dacă nu prin harul lui Dumnezeu. Condu mai departe, nu înseamnă nimic. Copiii mei mă iubesc, dar nu înțeleg. Și am o femeie care își cunoaște bărbatul. Conduceți mai departe, nu înseamnă nimic, continuați.
93. „Nu sunt un artist creștin, sunt un artist care este creștin.”
94. „Dumnezeu este judecătorul final și pentru Elvis Presley și Johnny Cash. Asta este numai în mâinile lui Dumnezeu.”
95. „Oricât ai păcătuit, oricât te-ai împiedicat, oricât ai cădea, oricât de departe ai fi ajuns de Dumnezeu, nu te da bătut. Încă poți fi răscumpărat. După cum spune cineva, păstrați credința.”

Citate Johnny Cash legate de muncă

96. „Aceasta afacere în care mă aflu este diferită. Este special. Oamenii din jurul meu se simt ca niște frați și surori. Cu greu ne cunoaștem, dar suntem atât de apropiați; cumva a existat o legătură imediată între total străini. Ne împărtășim triumfurile unul altuia, iar când unul dintre noi este rănit, toți sângerăm – e ciudat, știu, dar este adevărat. Nu am mai experimentat așa ceva până acum. E minunat. Ea crește căldura în viață.”
97. „Când a murit soția mea, m-am rezervat în studio doar pentru a lucra, pentru a mă ocupa.”
98. „Am luat calea ușoară și, într-o anumită măsură, regret asta. Totuși, modul în care am făcut-o a fost sincer. L-am cântat și l-am cântat așa cum am simțit-o și sunt multe de spus despre asta.”
99. „Un stilist de cântece înseamnă, de exemplu, să ia un cântec popular vechi precum „Delia’s Gone” și să-i facă o versiune modernă a unui alb.”
Citate Johnny Cash care vorbește despre ucidere și ură
100. „Îmi plac libertățile pe care le-am avut în această țară, apreciez libertatea ta de a-ți arde steagul dacă vrei, dar apreciez foarte mult dreptul meu de a purta arme ca să te pot împușca dacă încerci să-l arzi pe al meu.”
101. „Brațele mele sunt prea scurte pentru a-l lupta cu Dumnezeu.”
102. „Că s-ar opri în uciderea lui pentru a se ocupa de pregătirea celor vii știind că se va întoarce imediat la afacerea de a ucide

103. „Este bine să știi cine te urăște și este bine să fii urât de către oamenii potriviți.”
104. „Am împușcat un bărbat în Reno doar ca să-l văd murind.”
105. „Cel mai greu lucru pentru mine în Vietnam a fost să nu văd răniții și morții. Mă uitam la avioanele mari de transport venind, aducând o mulțime de băieți noi pentru război.”

Mai multe citate despre Johnny Cash la care veți dori să vă gândiți

106. „Așa că pur și simplu nu accept conceptul de „Generația X” ca fiind „generația pierdută”. Văd prea mulți copii buni acolo, copii care sunt gata și dispuși să facă ceea ce trebuie, așa cum era Jack. Totuși, distragerile lor sunt mai mari.”
107. „„Adevărul”, a spus Stăpânul, „nu poate fi ascuns”, dar El nu a spus să-l plesnești în fața copiilor mei.”
108. „Singurul lucru cu adevărat înfricoșător despre Cinnamon Hill aparține tărâmului celor vii și servește pentru a-mi aminti că unii dintre ei – doar câțiva dintre ei, o mică minoritate – sunt mult mai periculoși decât toți morții la un loc.”
109. „Permiteți-mi să vă spun, domnule profesor, când spuneți că mă veți îndrepta, în 500 de ani de lupte, niciun indian nu a devenit alb.”
110. „Cei care au trăit mai mult decât noi au întotdeauna ceva să ne învețe, pe care să-l luăm cu noi pentru tot restul vieții.”

Ce părere ai despre viziunea asupra lumii și muzica lui Johnny Cash
Johnny Cash a fost un cântăreț, compozitor și actor american talentat. A fost unul dintre cei mai de succes muzicieni, cu peste 90 de milioane de albume vândute în întreaga lume.
Și-a folosit experiențele de viață ca sursă de inspirație pentru a scrie melodii remarcabile. A creat piese despre diferite evenimente și oameni pe care i-a întâlnit de-a lungul vieții. Și datorită lucrării sale grozave, el este prețuit și apreciat până în prezent.
Sperăm că aceste citate Johnny Cash v-au învățat valoarea muzicii și a credinței ca sursă de inspirație. Orice se întâmplă în viața ta, reține că Dumnezeu este de partea ta.
Care dintre aceste citate de Johnny Cash este preferatul tău
. Vă rugăm, împărtășiți-le cu noi în zona de comentarii de mai jos.