În căutarea celor mai bune citate Joel Osteen
Ați ajuns la locul potrivit.
Am întocmit o listă cu cele mai bune 110 citate despre viață, fericire, gândire pozitivă, a fi puternic și multe altele.
Citiți mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Steven Furtick.

Cele mai bune citate inspirate de Joel Osteen

1. „Dumnezeu te-a făcut o capodopera – fii binecuvântat, în siguranță, disciplinat și echipat.”
2. „Nu-ți face griji pentru viitorul tău sau pentru cum vei îndeplini un vis. Dumnezeu a aliniat deja ceea ce ai nevoie.”
3. „Când vin gândurile negative – și vor veni; ele vin la noi toți – nu este suficient să nu ne oprim asupra ei… Trebuie să-l înlocuiți cu un gând pozitiv.”
4. „Toți putem privi înapoi și putem vedea lucruri care ar fi trebuit să ne învingă. Încă ești în picioare. Aceasta este bunătatea lui Dumnezeu.”
5. „Ești puternic, binecuvântat, sănătos, răscumpărat. Ești capodopera lui Dumnezeu.”
6. „Ai fost înarmat cu putere pentru fiecare bătălie. Forțele care sunt pentru tine sunt mai mari decât forțele împotriva ta.”
7. „Prea des suntem frustrați de dificultăți. Dar trebuie să realizezi că nu poți avea o recoltă fără câteva buruieni.”
8. „Nimeni nu te poate jigni fără permisiunea ta. Ei pot spune orice vor, dar tu ai dreptul să-l ignori.”
9. „Dumnezeu vrea să te binecuvânteze în așa fel încât oamenii să observe. El vrea să se manifeste în viața ta.”
10. „Nu poți avea o zi binecuvântată gândindu-te la cine te-a jignit și ce nu a ieșit. Gândește-te la lucrurile pozitive.”
11. „În locurile întunecate, îi dovedim lui Dumnezeu din ce suntem făcuți cu adevărat. Trebuie să fii credincios atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei.”
12. „Este nevoie de hotărâre pentru a vedea un vis împlinit. Întrebarea nu este dacă vei începe, ci vei termina.”
13. „Dumnezeu este mai interesat să ne schimbe decât să ne schimbe circumstanțele. El te iubește prea mult ca să te lase să stai acolo unde ești.”
14. „Timpul petrecut îngrijorându-ți îți consumă energia – te face mai slab. Ai fost creat pentru a trăi o viață plină de pace.”
15. „Când crezi cu adevărat, când ești în pace, îi arăți lui Dumnezeu prin acțiunile tale că ai încredere în El.”
16. „Visul tău poate părea imposibil, dar Dumnezeu a spus că binecuvântările te vor alunga. Întrebați mare. Luați limitele lui Dumnezeu.”
17. „Dumnezeu este numit autorul și desăvârșitorul credinței noastre. El nu ți-a dat doar harul de a începe, ci ți-a dat harul de a termina.”
18. „Nu te supăra când există un ocol în drumul către destinul tău. Păstrați o atitudine bună și totul va funcționa.”
19. „Oamenii de succes nu își pierd timpul uitându-se la ceea ce fac alții, sunt prea ocupați să se concentreze asupra propriilor obiective.”
20. „Este posibil ca acest eșec să fi fost menit să te oprească, dar dacă vei rămâne în credință, Dumnezeu o va folosi pentru a te crește.”
21. „Dumnezeu nu ne cere să fim perfecți. Tot ceea ce El ne cere este să continuăm să încercăm și să luăm pași pentru a îmbunătăți.”
22. „Uneori așteptăm ca alți oameni să se schimbe, dar Dumnezeu așteaptă ca noi să ne schimbăm.”
23. „Dumnezeu nu este atât de preocupat de confortul nostru pe cât este scopul nostru. Uneori, El zguduie lucrurile pentru a ne duce la destinul nostru.”
24. „Timpul este mai valoros decât banii. Putem face mai mulți bani, dar nu putem face mai mult timp. Folosește-ți timpul cu înțelepciune.”
25. „Ține minte că vei avea adevărata fericire, adevărata împlinire, nu vei trăi pentru a primi, ci vei trăi pentru a oferi.”
26. „Dificultățile sunt o pregătire pentru ca Dumnezeu să facă ceva mai mare. Eșecurile sunt o pregătire pentru ca Dumnezeu să te mute către destinul tău.”
27. „Treci testul de a fi recunoscător pentru lucrurile mici și lucrurile mari vor fi eliberate în viața ta.”
28. „În timp ce aștepți ca lucrurile să se schimbe, nu fi nemulțumit de locul în care te afli. Învață să te bucuri de sezonul în care te afli.”
29. „Vezi fiecare adversitate, fiecare dezamăgire într-o lumină nouă: nu este acolo pentru a te învinge; este acolo pentru a te face mai bun.”
30. „Este ușor să treci prin viață jignit și purtând bagajele. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să-l renunți. Lăsați-l să plece.”
31. „Nimănui dintre noi nu-i plac dificultățile. Dacă am avea de ales, nu am trece prin ele, dar provocările te pregătesc pentru viitorul tău.”
32. „Indiferent cine te greșește, nu trebuie să rămâi învins. Dezamăgirile sunt inevitabile, dar mizeria este opțională.”
33. „Nu trebuie să-ți faci griji sau să fii stresat. Stai in pace. Dumnezeu vă îndrumă pașii. El controlează universul.”
34. „Nu ești definit de trecutul tău; esti pregatit de ea. Ești mai puternic, mai experimentat și ai mai multă încredere.”
35. „Cu cât mai mulți oameni încearcă să te împingă în jos, cu atât te va duce Dumnezeu mai sus. Așa este Dumnezeu.”
36. „Dacă trăiești în trecut, vei rămâne blocat acolo unde ești. Ceea ce este în trecutul tău nu este nici pe departe la fel de important ca ceea ce este în viitor.”

Citate inspiratoare pentru Joel Osteen despre viață, fericire, gândire pozitivă

37. „Cred că felul în care începi ziua de multe ori determină ce fel de zi vei avea.”
38. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât înțeleg mai bine că fiecare zi este un dar.”
39. „Dă drumul la ofensă. Lasă frica. Lasă răzbunarea. Nu trăi supărat, lasă-te acum!”
40. „Poți fi fericit acolo unde ești.”
41. „Atât de mulți oameni se uită la ceea ce este în neregulă și încerc să-i încurajez să se uite la ceea ce este bine în viața lor. Mulți oameni o au mult mai rău decât tine.”
42. „Dacă un vis moare, visează un alt vis. Dacă ești doborât, ridică-te și pleacă din nou.”
43. „Un lucru bun de reținut este că cineva se simte mult mai rău decât noi.”
44. „Viața este o luptă. Este o luptă bună a credinței.”
45. „Oamenii din vremuri grele – nu înseamnă că nu au o atitudine grozavă.”
46. ​​„Îți poți trăi viața supărat, amar, supărat pe cineva sau chiar vinovat, fără a renunța la propriile greșeli, dar nu vei primi lucrurile bune pe care Dumnezeu le-a rezervat.”
47. „În vremuri dificile, nu trebuie să renunțăm să credem; nu ar trebui să renunțăm la creștere.”
48. „În vremurile dificile creștem și nu poți doar să mustri totul greu. Trebuie să înduram asta și să luptăm în lupta bună a credinței și să trecem testul.”
49. „De ce nu începi să crezi că indiferent de ceea ce ai făcut sau nu ai făcut, că zilele tale cele mai bune sunt încă în fața ta.”
50. „Nu contează cine te place sau nu te place, tot ce contează este că Dumnezeu te place. El te acceptă, te aprobă.”
51. „Dă drumul zilei de ieri. Lasă ca ziua de azi să fie un nou început și să fii tot ce poți, și vei ajunge acolo unde vrea Dumnezeu să fii.”
52. „În fiecare zi avem o mulțime de oportunități să ne enervăm, să ne stresăm sau să ne jignim. Dar ceea ce faci atunci când răsfățați aceste emoții negative este să dai ceva din afara ta putere asupra fericirii tale. Poți alege să nu lași lucruri mărunte să te supere.”
53. „Când te concentrezi pe a fi o binecuvântare, Dumnezeu se asigură că ești mereu binecuvântat din belșug.”
54. „Dumnezeu vrea ca noi să prosperăm financiar, să avem o mulțime de bani, să îndeplinim destinul pe care El ni l-a propus.”
55. „Am fost păcătoși vechi – dar când am venit la Hristos nu mai suntem păcătoși.”
56. „Cred că dacă îți păstrezi credința, îți păstrezi încrederea, îți păstrezi atitudinea corectă, dacă ești recunoscător, îl vei vedea pe Dumnezeu deschizând noi uși.”
57. „Alegând să fii pozitiv și să ai o atitudine recunoscătoare va determina cum îți vei trăi viața.”
58. „Vei trece prin momente grele – asta e viața. Dar eu spun: „Nimic nu ți se întâmplă, ți se întâmplă”. Vedeți pozitivul în evenimentele negative.”
59. „Principala regulă pentru mine este să-L onorezi pe Dumnezeu cu viața ta. Pentru a trăi o viață de integritate. Nu fi egoist. Știi, ajută-i pe alții. Dar aceasta este cu adevărat esența credinței creștine.”
60. „Dumnezeu vrea să ne binecuvânteze acolo unde suntem.”
61. „Sunt multe despre Dumnezeu pe care nu le înțeleg și nu le pot explica. Dar revin la credința mea fundamentală că Dumnezeu este bun, că El este pentru noi.”
62. „Cred că uneori criticii vor să bat oamenii, iar asta nu este în mine. Vreau să ridic oamenii.”
63. „Nu ți s-a întâmplat nimic în viață. Ți s-a întâmplat. Fiecare dezamăgire. Fiecare greșit. Chiar și fiecare ușă închisă te-a ajutat să devii ceea ce ești.”
64. „Vreau să te provoc astăzi să ieși din zona ta de confort. Ai atât de mult potențial incredibil în interior. Dumnezeu a pus în tine daruri și talente despre care probabil nu știi nimic.”
65. „Dacă doriți să culegeți binecuvântări financiare, trebuie să semănați financiar.”
66. „Nu mă concentrez pe critici. Toți cei care fac vreo diferență în orice domeniu au critici. Atâta timp cât simt că fac ceea ce ar trebui să fac, atunci nu îmi fac griji pentru asta.”
67. „Dacă nu dai tonul zilei, diavolul ți-l va da.”
68. „Nu vorbesc intenționat despre bani, pentru că oamenii sunt deja sceptici în privința predicatorilor TV. Dar eu spun că vreau să fii binecuvântat. Pentru mine, prosperitatea înseamnă a avea sănătate, a avea copii grozavi, a avea pace, a avea relații bune. Nu e vorba de bani.”
69. „Întotdeauna vreau să ascult oamenii și să primesc critici bune, dar pur și simplu nu trebuie să le răspund; Trebuie să răspund lui Dumnezeu.”
70. „Orice dintre noi poate fi fericit și poate avea o atitudine bună atunci când totul merge după cum trebuie. Dar cred că este adevăratul test al caracterului tău și al credinței tale să spui: „Lucrurile nu merg așa, dar eu sunt încă bun cu oamenii; Încă merg la biserică; Încă am o atitudine bună.”
71. „Sunteți învingători, nu victime!”
72. „Păstrează o atitudine bună și fă ceea ce trebuie chiar și atunci când este greu. Când faci asta, treci testul. Și Dumnezeu îți promite că momentele tale marcate sunt pe drum.”
73. „Nu te vei ridica niciodată mai sus decât felul în care te vezi.”
74. „Am crezut cu adevărat că frica este contagioasă.”
75. „Fiecare eșec înseamnă că ești cu un pas mai aproape de a vedea visul împlinindu-se.”
76. „Cea mai mare dificultate vine întotdeauna chiar înainte de nașterea unui vis.”
77. „Dorința lui Dumnezeu este să excelăm.”
78. „Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu. Nu există nicio garanție pentru ziua de mâine, așa că asta îmi spune să văd ce este bine în această zi pentru a profita la maximum de ea.”
79. „Dacă dai, vei fi binecuvântat.”
80. „Fă tot ce poți ca visele tale să devină realitate.”
81. „Trebuie, știi, să restaurăm oamenii. Trebuie să arătăm milă. Adică, pentru că oricât de multă milă le arăți oamenilor, aceasta este mila pe care o vei primi.”
82. „Poți să faci unele greșeli – dar asta nu te face un păcătos. Ai însăși natura lui Dumnezeu în interiorul tău.”
83. „Ai destui oameni împotriva ta… fii pentru tine.”
84. „Încerc să privesc toate lucrurile mărețe pe care le-a făcut Dumnezeu și să nu mă concentrez pe cele negative. Este o perspectivă.”
85. „Dumnezeu vrea să fii un câștigător, nu un plângător.”
86. „Doar pentru că ceva nu a funcționat în felul tău sau pentru că cineva te-a dezamăgit, asta nu schimbă cine ești.”
87. „Este un lucru greu să renunți la greșelile pe care le-am făcut și la păcatele. Dumnezeu vrea ca noi să facem asta pentru că El cunoaște vinovăția și condamnarea ne va împiedica să devenim cine ne-a creat să fim.”
88. „Uneori ai nevoie de credință și de biruință rostite asupra vieții tale. Cuvintele au creat putere. Când le primești în spiritul tău, ele pot aprinde semințe de creștere în interior.”
89. „Toată lumea va avea criticile lor. Este ușor să te descurajezi în viață.”
90. „Dacă vrei succes, dacă vrei înțelepciune, dacă vrei să fii prosper și sănătos, va trebui să faci mai mult decât să meditezi și să crezi; trebuie să declari cu îndrăzneală cuvinte de credință și de biruință asupra ta și asupra familiei tale.”
91. „Nu-mi place să bat oamenii. Trebuie să fie ridicate.”
92. „Viața este prea scurtă pentru a o petrece încercând să-i facă pe ceilalți fericiți. Nu poți mulțumi pe toată lumea. Pentru a-ți îndeplini destinul, fii fidel inimii tale.”
93. „Nu am toate răspunsurile.”
94. „Dumnezeu vrea mereu să creștem.”
95. „Nu ai fost creat doar pentru a te descurca cu o viață medie, nerecompensă sau neîmplinită. Dumnezeu te-a creat pentru a-ți lăsa amprenta asupra acestei generații.”
96. „Cred că visul lui Dumnezeu este să avem succes în cariera noastră și să ne putem trimite copiii la facultate. Nu vreau să spun că toată lumea va fi bogată și predic mult despre înflorirea acolo unde ești plantat. Dar nu am mentalitatea că banii sunt un lucru rău.”
97. „Nu vă obișnuiți să trăiți cu mai puțin, să faceți mai puțin și să fiți mai puțin până la punctul în care, în cele din urmă, vă așezați pe loc și acceptați.”
98. „Adevărul este că cineva vorbește mereu despre tine, așa că trebuie să renunți… dacă nu face parte din destinul tău dat de Dumnezeu.”
99. „Nu intra în noul an ținând o ranchiună față de anul trecut. Lasă rănile și dezamăgirile în urmă.”
100. „Trebuie să vii la ușile închise înainte de a ajunge la ușile deschise… Și dacă ai ști că trebuie să treci prin 32 de uși închise înainte de a ajunge la ușa deschisă
Ei bine, atunci ai ajunge la ușa închisă numărul opt și te-ai gândi: „Foarte, am luat încă unul din drum”. Continuă să mergi înainte.”
101. „Cu cât vorbești mai mult despre lucruri negative din viața ta, cu atât le chemi mai mult. Vorbește victorie, nu înfrângere.”
102. „Există în tine un câștigător. Ai fost creat pentru a avea succes, pentru a-ți îndeplini obiectivele, pentru a-ți lăsa amprenta asupra acestei generații. Ai măreție în tine. Cheia este să-l scoți afară.”
103. „Nu poți sta cu oameni negativi și să te aștepți să trăiești o viață pozitivă.”
104. „Nu trăi îngrijorat, frustrat sau supărat din cauza a ceea ce a făcut cineva sau a ceea ce nu a ieșit. Întoarce-te într-un loc de pace. Nu va funcționa împotriva ta; va funcționa pentru tine.”
105. „Când treci prin destule locuri întunecate, nu te plângi de lucruri mărunte. Nu îți pierzi bucuria pentru că ai rămas blocat în trafic; nu te jignești pentru că un coleg a fost nepoliticos cu tine. Ai trecut prin prea multe pentru a lăsa asta să te acru.”
106. „Indiferent ce se întâmplă, alege să fii fericit. Nu vă concentrați asupra a ceea ce este în neregulă. Găsește ceva pozitiv în viața ta. Mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrurile mărunte.”
107. „Este ușor să devii negativ pentru că ești bătut. Treci prin câteva dezamăgiri și este ușor să rămâi în acel cadru negativ de spirit. A alege să fii pozitiv și să ai o atitudine recunoscătoare este un întreg clișeu, dar atitudinea ta va determina cum îți vei trăi viața.”
108. „Rețineți că rănirea oamenilor îi rănește adesea pe alții ca urmare a propriei dureri. Dacă cineva este nepoliticos și neconsiderat, poți fi aproape sigur că are unele probleme nerezolvate în interior. Au unele probleme majore, furie, resentimente sau dureri de inimă cărora încearcă să le facă față sau să le depășească. Ultimul lucru de care au nevoie este ca tu să înrăutățiți lucrurile, răspunzând cu furie.”