Această colecție de citate supreme de Gordon Ramsay ne va oferi mâncare bună și sfaturi bune pentru a ne ajuta să ne găsim pasiunile în viață.
Gordon Ramsay este renumit pentru blasfemia și temperamentul său înflăcărat pe care le arată liber în programele sale de televiziune precum Hell’s Kitchen și Master Chef.
Cu toate acestea, dincolo de toate acestea, el este un bucătar de mare succes și un om de afaceri care deține peste treizeci de restaurante apreciate de critici din întreaga lume.
Fiind unul dintre cei mai de succes bucătari din lume astăzi, am adunat cele mai bune 110 citate ale sale din care puteți alege cu siguranță câteva lecții de viață care să vă ajute să navigați prin viață și mâncare.
Verifică-le mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate despre mâncare și citate Guy Fieri.

Cele mai bune citate Gordon Ramsay
1. „Lasă capul în jos și muncește din greu.”
2. „În momentul în care începi să faci compromisuri de dragul de a masa ego-ul cuiva, asta e, jocul s-a terminat.”
3. „A fi bucătar nu pare niciodată o slujbă, devine o adevărată pasiune.”
4. „Nu există nicio durere mai mare nicăieri în lume decât un vegetarian.”
5. „Cel mai bine începeți de jos și urcați treptat în sus. De asemenea, este mult mai distractiv.”
6. „Presiunea este sănătoasă. Devine stresant când nu te descurci cu asta. Adică, dacă nu vrei să fii presat în acest mediu, atunci nu fi bucătar.”
7. „Impinge-ți limita până la extrema absolută.”
8. „Nu așteptați niciodată ca lucrurile să se întâmple, fă-le să se întâmple pentru tine prin grefă dură și fără a renunța.”
9. „Chefii sunt nebuni. Toți sunt obsedați de sine, delicati, delicati, nesiguri și psihopati absoluti. Fiecare ultim dintre ei.”
10. „Înjurăturile sunt un limbaj al industriei. Cât timp suntem în viață, nu se va schimba. Trebuie să fii agitat pentru a obține rezultate.”
11. „Două ingrediente cheie în orice bucătar de succes – un învățător rapid și cineva cu un creier ascuțit.”

Notă: Consultați aceste citate Guy Fieri despre gătit și mâncare.
12. „Lasă-ți inițial mâncarea să vorbească. Vei fi surprins cât de departe mergi într-o perioadă scurtă de timp.”
13. „A opri mâncarea nedorită și a mânca bine înseamnă parțial să gătești bine și să ai abilitățile necesare pentru a face asta.”
14. „Am avut mult succes; Am avut eșecuri, așa că învăț din eșec.”
15. „Nu-mi place să privesc înapoi. Aștept mereu cu nerăbdare. Nu sunt cel care să stea și să plângă pentru laptele vărsat. Sunt prea ocupat să caut următoarea vacă.”
16. „Oricât de uimitor arată un fel de mâncare, este întotdeauna gustul care rămâne în memorie. Familia și prietenii vor aprecia o masă cu un gust superb, chiar dacă ați adus tigaia la masă.”
17. „Bucătăriile sunt medii dure și formează personaje incredibil de puternice.”
18. „Gătitul este despre pasiune, așa că poate părea ușor temperamental într-un mod care este prea asertiv cu ochiul liber.”
19. „Totul trebuie făcut cu un motiv și totul trebuie făcut pentru a avea sens în ceea ce privește gestionarea unei afaceri corecte astăzi, și nu este vorba doar despre mâncare.”

Citate Gordon Ramsay despre succes și încredere
20. „Nivelul de gelozie și insecuritate în această industrie este mult mai mare decât oricând.”
21. „Când gătești sub presiune, schimbi perfecțiunea.”
22. „Acționez din impuls și merg cu instinctele mele.”
23. „În orice situație, locația este crucială.”
24. „A găti un fel de mâncare este bine; a găti sub presiune este un joc complet diferit.”
25. „Presiunea asupra tinerilor bucătari astăzi este mult mai mare decât oricând înainte în ceea ce privește abilitățile sociale, abilitățile de marketing, abilitățile de gătit, personalitatea și, mai important, livrarea în farfurie.”
26. „Trebuie să fii puternic. Apt fizic. Așa că bucătarii mei sunt cântăriți de fiecare dată când intră în bucătărie.”
27. „Sunt Gordon Ramsay, pentru numele Domnului – oamenii știu că sunt volatil.”
28. „Presupun că siguranța ta este succesul tău și cheia succesului este palatul tău fin.”
29. „Știi, conducerea unui restaurant este ceva la care trebuie să lucrezi în fiecare zi; nu este o concluzie dinainte că ești un succes.”
30. „Pentru a crea un pic de încredere, începeți să gătiți cu paste.”
31. „M-am ascuns în mâncare”.
32. „Cred că presiunea este sănătoasă și foarte puțini o pot face față.”
33. „A găti astăzi este un joc de tânăr, nu-mi pasă ce spune cineva.”
34. „Suntem suflete fragile, fragmentate, foarte sensibile la critici.”
35. „Îmi place destul de mult acel pericol, acele șanse împotriva peretelui. Nu-mi place când e prea confortabil, prea ușor, ceva ce se poate face în două-trei săptămâni. Îmi place o provocare.”
36. „Nu te poți baza pe expunerea unui ecran de televizor pentru a-ți ține picioarele pe pământ și mâncarea ta are un gust delicios. Trebuie să te împingi.”
37. „Sunt cel mai altruist bucătar din Marea Britanie astăzi.”
38. „Există un nivel de snobism și volubil în LA”
39. „Câte restaurante știm în lume pe care clienții le vizitează o dată și o singură dată

40. „Înot ca un pește și am o lovitură uimitoare.”
41. „L-am lansat în filiala din Londra — cârnați fenomenali, ouă incredibile, fasole de casă, budincă neagră — și este ceva ce am vrut să aduc în Dubai.”
42. „Secretul este să mă asigur că afacerea merge la perfecțiune, cu sau fără mine.”
43. „Găsiți ceea ce este tare, găsiți ceea ce tocmai s-a deschis și apoi căutați cea mai proastă recenzie a săptămânii. Sunt atât de multe de învățat din vizionarea unui restaurant care este absolut blocat și având o experiență proastă. Du-te și vezi singur.”
44. „Se întoarce la primele zile în bucătărie, unde ai degusta feluri de mâncare toată noaptea, așa că ultimul lucru pe care vreau să-l fac dimineața este să mănânc. În general, bucătarii tind să fie păstori.”
45. „Urăsc când oamenii pur și simplu copiază. Nu-mi place.”
46. ​​„Acea primă abordare cu ochiul liber este crucială, așa că atunci când vezi imagini care apar pe rețelele tale de socializare, te împinge să fii puțin mai creativ și să ridici ștacheta puțin mai sus.”
47. „Un lucru de care nu-mi permit să fiu absorbit este tendința restaurantelor de aici. Am investit enorm. Avem un contract de închiriere pe zece ani. Mai important, stilul, senzația și decorul sălii de mese sunt vibrante.”
48. „Ne-am depășit pe noi înșine și am ridicat ștacheta și mai sus, cred.”
49. „Aici, în LA, crede-mă, vor fi artificii de la tartine până la deserturi.”

Citate Gordon Ramsay despre gătit și pasiune
50. „În primul rând, pentru mine, secretul constă în ingrediente. Nu trebuie să începi să cheltuiești averi pe alimente organice și să începi să depășești cu mult bugetul.”
51. „Cu cât este mai bun ingredientul, cu atât mai puțin trebuie să-l faci.”
52. „Cred că fiecare bucătar, nu doar în America, ci din întreaga lume, are o sabie cu două tăișuri – două jachete: una condusă, un perfecționist care se mărturisește, un pursânge, urăște incompetența și stinge aragazul, ia scoate jacheta și devine bărbat de familie.”
53. „Concentrează-te pe clienții tăi și fă acel restaurant sinonim cu locul în care te afli în ceea ce privește suprafața.”
54. „Eu gătesc pentru existență; Nu sunt un planificator.”
55. „A fi bucătar este cea mai bună slujbă din lume.”
56. „Sunt foarte conștient că un bucătar este la fel de bun ca ultima sa masă.”
57. „Mâncatul în oraș nu trebuie să fie o formulă. Să mănânci în oraș înseamnă să te distrezi. Sunt foarte frustrat când este prost făcut.”
58. „Gătesc, creez, sunt incredibil de entuziasmat de ceea ce fac, mai am multe de realizat.”
59. „Pastele sunt fenomenale. Odată ce ați gătit pastele corect pentru prima dată, acestea devin a doua natură.”
60. „Nu intri în gătit pentru a te îmbogăți.”
61. „Vreau ca copiii mei să mă vadă ca tată, pentru numele lui Dumnezeu, nu o personalitate de televiziune.”
62. „Când găsești un tip care este puternic, o figură paternă mare, te agăți de el imediat.”
63. „Nu am fost niciodată un tată practic. Nu mi-e rușine să recunosc, dar nu poți să conduci un restaurant și să fii acasă la ceai la 4:30, să faci baie și să schimbi scutecele.”
64. „Sunt un mare iubitor de pește. Gătitul peștelui este mult mai dificil decât gătitul cărnii proteice, deoarece nu există temperaturi medii rare, bine făcute gătirea unui biban de mare uimitor sau a unei scoici.”
65. „Gătitul astăzi este mult mai mare decât a fost vreodată și, mai important, rolul bucătarului de astăzi s-a schimbat dramatic în ultimul deceniu.”
66. „Încă îmi place fotbalul, totuși și cred că gătitul este ca fotbalul. Nu este o meserie, este o pasiune. Când devii bun la asta, este un job de vis și din punct de vedere financiar nu trebuie să-ți faci griji niciodată. Vreodată.”
67. „Pentru a avea 95% din ingredientele provenite – mâncare și vin – pe o rază de 100 de mile, acesta este un vis devenit realitate pentru orice bucătar.”
68. „Mic dejun englezesc complet – cu asta am crescut! Este singurul mare răsfăț pe care copiii îl primesc în weekend. Este un timp bun în familie.”
69. „Câți bucătari știm care preferă să gătească pentru bucătari decât pentru clienți, totuși clienții se întorc în mod repetat și nivelul de sprijin este cel care determină nivelul de succes pe care îl va avea acel restaurant.”
70. „Când ești bucătar, pasc. Nu ai niciodată ocazia să te așezi și să mănânci.”
71. „Dacă devii bucătar pentru că ești obsedat să devii o celebritate, să-mi dai cu piciorul *ss-ul și să-mi dau din minune așa cum făceam în Franța și să fiu împins prin acele bucătării nu înseamnă să devii celebru.”
72. „Pregătirea pastelor, gătitul pastelor și coacerea pâinii sunt două idei esențiale pentru a crea un pic de entuziasm, iar tu înveți elementele de bază și apoi le evoluezi. Aromăți pâinea, aromați pastele, mergeți la un pește, mergeți la un sos de carne și duceți-l la alt nivel.”
73. „Sunt un bucătar care se întâmplă să apară la televiziune, asta este.”
74. „De fapt, nu sunt o persoană cu micul dejun.”
75. „Soția mea, profesoară, este foarte disciplinată. Dacă crezi că sunt dur, ai încredere în mine și așteaptă până vezi când copiii sunt pe treapta obraznică. Este hilar. Așa că am decis că voi lucra ca un măgar și voi oferi un sprijin uimitor familiei.”
76. „Copiii mei nu au nevoie să gătească pentru a mă face fericit. Este treaba mea ca tată să creez oportunități pentru ca ei să-și găsească pasiunea. Uită de bani, găsește ce vrei cu adevărat să faci cu viața ta.”
77. „Numărul de clienți care fac fotografii înainte de a mânca este o nebunie.”
78. „De ce nu poate fi un curriculum
De ce nu poate fi o abilitate de viață că ei învață doar să aibă grijă de ei înșiși în ceea ce privește un mod sănătos de a mânca
. Cred că trebuie să schimbăm întregul curriculum și să le oferim un un pic mai mult de un stil de viață devreme, înainte de a părăsi școala la 18 ani.”
79. „De la 16 la 26 de ani, nimeni nu știe cu adevărat ce vrea să facă pentru tot restul vieții la acea vârstă. Latinul nu este al naibii de unul dintre ei.”

Citate Gordon Ramsay despre a fi în bucătărie, munca în echipă și leadership
80. „Cred că există o legătură între personalul din bucătărie. Petreci mai mult timp cu bucătarul tău în bucătărie decât cu familia ta.”
81. „A fi asertiv și oarecum ferm ferm trebuie să fie susținut de a fi corect.”
82. „Întotdeauna am spus că cred că femeile sunt cei mai buni bucătari de oriunde în lume.”
83. „Sunt ceea ce sunt – un luptător”.
84. „Ceea ce este frustrant mai mult decât orice este atunci când bucătarii încep să taie colțuri și cred că sunt incognito în felul în care trimit aperitive, antreuri și știu că nu este 100%, dar cred că clienții nu pot observa. ”
85. „Îmi antrenez bucătarii cu legarea la ochi. Îmi voi pune sub bucătarul meu și pe mine să gătim un fel de mâncare. Tânărul bucătar ar trebui să se așeze și să-l mănânce cu legarea la ochi. Dacă nu pot identifica aroma, nu ar trebui să gătească felul de mâncare.”
86. „Nu mai lua lucrurile personal. De-a lungul timpului cu „Kitchen Nightmares” și „Hotel Hell”, când funcționează, nu primești nicio laudă. Când eșuează, ești blamat. Ești dracu în orice caz, dar nu mă împiedică să le fac, cred.”
87. „Mamei mele nu-i face plăcere să mă asculte uneori spunând personalului, iar mamei îi spun: „Este o bucătărie, nu un salon de coafură.”
88. „Long Island, pentru mine, este producătoare. mai mulți bucătari care ies de acolo decât Paris.”
89. „Nu sunt rezistent la critici și încă o iau personal, dar acum o iau mai puțin personal.”
90. „Personalul nepoliticos, iluminatul prost și băile murdare sunt toate semnele unui restaurant prost și un motiv bun pentru a părăsi un restaurant!”
91. „Sunt o persoană destul de șovină.”
92. „Având în vedere acest nivel de responsabilitate cu bucătarul tău de 25 de ani sau 35 de ani, este destul de plăcut să vezi cum au gestionat acea expunere. Nu fiecare bucătar se ocupă de asta în mod corespunzător; devin ușor entuziasmați, puțin prea încrezători și apoi ratează partea cea mai importantă.”
93. „Cu siguranță, în termeni de afaceri, având în vedere cât de înfloritoare este piața. Înțelegerea a ceea ce își doresc oamenii este esențială. Avem o echipă pe teren a cărei sarcină este să urmărească ceea ce este bun, fie că este un bar tapas din Barcelona sau un magazin de fish and chips uimitor din Yorkshire.”
94. „Cred că televiziunea reality are acum nevoie de o mare creștere a *ss pentru a deveni creativ și a fi semnificativ, cred. Altfel, oamenii devin faimoși pentru că nu au talent, bazat pe expunere pură. Asta e partea de grătar.”
95. „Long Island este plină de viață. Este la periferia Manhattanului, așa că au acces la restaurante fenomenale.”
96. „Bread Street Kitchen este o operațiune mare, o fiară unică și are nevoie de așternut.”
97. „Știi cât de aroganți sunt francezii — extraordinari.”
98. „Este destul de ciudat să le dai peste cap și să le spui să uite de gătit pentru bucătari; uita ce spun bucatarii despre mancarea ta.”
99. „Ceva ce trebuie să faci de trei ori pe zi, șapte zile pe săptămână și ceva pentru care trebuie să nu-ți mai faci griji. Dacă copiii nu știu să gătească, se duc la gunoi, iar apoi gunoiul devine dependență și, dintr-o dată, nu au de ales.”
100. „Este foarte greu când mănânci în oraș în fiecare zi pentru a-ți câștiga existența și apare un nou restaurant și nu ai aceeași vigoare pe care o aveai acum 10 ani.”
101. „Dacă toată lumea ar putea găti corect, nu aș avea nicio problemă.”
102. „Dacă m-aș relaxa, dacă aș lua piciorul de pe gaz, probabil aș muri.”
103. „Nu am făcut niciodată nimic într-un mod cinic, fals.”
104. „Nu conduc restaurante care sunt scăpate de sub control. Suntem despre stabilirea unor puncte de sprijin fenomenale cu talent.”
105. „Chestia este că pot preda. Pot preda al naibii de bine. Atât de puțini bucătari au acest nivel de generozitate. Cer multe, dar eu dau multe înapoi.”
106. „Este uimitor. Long Island, nu știu cu adevărat. Este o zonă destul de fascinantă.”
107. „Bucatarii nu fac coada de cal si nu ar trebui sa le facem pentru ca va garantez ca ori de cate ori apare o descoperire de par in mancare, este garantat ca este din coada bucatarului.”
108. „Dacă crezi că clienții sunt nerăbdători în New York, așteaptă până când vezi cât de nerăbdători sunt aici, în LA”
109. „Rămâneți cu ceea ce se întâmplă la nivel local. Este cu adevărat important.”
110. „Când ai aroganța – încrederea – și nu poți găti, atunci vei arăta doar prost.”

Te-au ajutat aceste citate Gordon Ramsay să găsești ingredientele cheie pentru fericirea supremă a vieții tale
Gordon Ramsay este primul bucătar scoțian care a primit trei stele Michelin – în prezent are un total de 7 stele! Dar succesul său de mai multe milioane de dolari și faima de televiziune nu au venit imediat. Când a început, a făcut tot ce a putut pentru a provoca și a-și crea oportunități. A fost brutal de sincer față de gătitul și talentele sale, pentru a-și îmbunătăți constant abilitățile. La rândul său, acum că are succes, el își provoacă în mod constant echipa și alți oameni care aspiră să devină bucătari de succes să aibă o perspectivă proaspătă și să se străduiască în mod constant să fie mai buni și să fie în fruntea industriei. El încurajează oamenii să-și găsească pasiunea, pentru că nu ai cum să muncești din greu și să perseverezi dacă nu iubești ceea ce faci.
V-au inspirat aceste citate să vă găsiți pasiunile în viață
Mâncarea bună și gătitul te fac fericit
. Este și Gordon Ramsay unul dintre idolii
tăi. Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.