Aceste 100 de citate Derek Jeter te vor ajuta să-ți intensifici jocul și te vor ajuta să te concentrezi asupra obiectivelor tale în viață.
Derek Jeter este o legendă a Yankeesului, un cunoscut jucător de baseball profesionist și membru în Hall of Fame în 2020. El este cunoscut pentru că este un opritor scurt competitiv și muncitor. Are o listă lungă de realizări ca rezultat al talentului și eticii sale de muncă.
Derek a investit mult timp și efort în practică și și-a pus întotdeauna treaba pe primul loc. În timpul petrecut cu Yankees, s-a concentrat constant pe câștigarea și să-i ajute să rămână în fruntea jocului.
Aflați mai multe despre ce este nevoie pentru a fi un campion din lista de mai jos.
Și nu uitați să verificați aceste citate Tommy Lasorda și citate Hank Aaron.

Cele mai bune citate Derek Jeter
1. „Întotdeauna am încercat să tratez oamenii cu respect, așa cum vreau să fiu tratat.”
2. „Îmi place când oamenii se îndoiesc de mine. Mă face să muncesc mai mult pentru a le dovedi că se înșală.”
3. „Poate exista oameni care au mai mult talent decât tine, dar nu există nicio scuză pentru ca cineva să muncească mai mult decât tine – și eu cred asta.”
4. „Dacă ai de gând să joci deloc, ești gata să câștigi. Baseball, jocuri de societate, joc Jeopardy, urăsc să pierd.”
5. „Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să termini jocul sau să faci orice și să-ți dorești să fi muncit mai mult.”
6. „Când eram mai tânăr, am fost întotdeauna învățat să nu fac scuze.”
7. „Înconjoară-te de oameni buni. Oameni care vor fi sinceri cu tine și vor avea grijă de interesele tale.”
8. „Nu este nevoie de niciun talent pentru a juca greu.”
9. „Imaginea ta nu este caracterul tău. Caracterul este ceea ce ești ca persoană.”
10. „Evident că ești cunoscut pentru ceea ce faci. Dar tot vrei să fii cunoscut ca o persoană bună. Ești o persoană mult mai mult înainte și după ce ești un atlet profesionist.”
11. „Uneori, oamenii complică lucrurile gândindu-se prea mult la ceea ce cineva ar putea crede despre ceea ce a spus sau făcut.”
12. „Nu sunt perfect; nimeni nu este perfect. Toata lumea face greseli. Cred că încerci să înveți din aceste greșeli.”
13. „Dacă ai de gând să câștigi jocuri, va trebui să vii cu hituri mari. Aceasta este concluzia.”
14. „Nu m-aș numi grozav. Lucrul cu care m-am mândri în cariera mea a fost consecvența.”
15. „Când depuneți multă muncă grea într-un singur obiectiv și îl atingeți, este un sentiment foarte bun.”
Citește și: Citate de baseball Citate

celebre Derek Jeter

16. „De aceea joci — pentru a avea ocazia să joci în playoff.”
17. „Eroii mei, visele și viitorul meu stau pe Yankee Stadium. Și nu pot lua asta de la mine.”
18. „Doamne, sper să port acest tricou pentru totdeauna.”
19. „Trebuie să te distrezi. Indiferent de cum privești, jucăm un joc. Este o afacere, este treaba noastră, dar nu cred că poți face bine decât dacă te distrezi.”
20. „Întotdeauna am fost foarte precaut cu ceea ce fac. Știi, asta a început de la o vârstă fragedă. Întotdeauna am avut abordarea sau mentalitatea că nu am vrut niciodată să-mi fac de rușine părinții.”
21. „Știi ce vreau să fac
Trezește-te într-un weekend și nu trebuie să merg nicăieri și să nu fac nimic.”
22. „Cred că uneori oamenii trebuie să se obișnuiască cu o idee.”
23. „Mi se pun destule întrebări, încerc să nu pun prea multe întrebări.”
24. „Nu poți cuantifica tot ce face un jucător pentru a câștiga jocuri.”
25. „Nu apari accidental doar în World Series.”
26. „Dacă nu crezi în tine, de ce ar trebui să creadă altcineva în tine
. Putem fi cei mai buni prieteni ai noștri sau cei mai mari dușmani ai noștri. Mi-am jurat întotdeauna să fiu cel mai bun prieten al meu, arătând o atitudine pozitivă.”
27. „Așa câștigi – lansare și apărare.”
28. „Nu poți fi sensibil, pentru că vei fi criticat. Nu-mi pasă cine ești, vei fi criticat.”
29. „Mi-aș dori să am mai multă încredere în oameni. Dar când întâlnesc pe cineva, primul lucru este: „Ce vrea această persoană
” Și am pus un mecanism de apărare. Dar eu am fost mereu așa.”
30. „Trebuie să presupui că tot ceea ce faci este de cunoștință publică. Tot. Pentru că acum toată lumea este reporter. Toată lumea este fotograf.”

Citate motivaționale Derek Jeter pentru a-ți îmbunătăți jocul

31. „Liderarea înseamnă mai mult ceea ce faci, nu ceea ce spui.”
32. „Nu s-a terminat niciodată. Nu vrei să fii în poziția de a pierde patru runde în a noua repriză, dar nu se termină până la ultimul out.”
33. „Jucați un joc, fie că este vorba despre Liga Micilor sau Meciul 7 din Seria Mondială. Este imposibil să faci bine decât dacă te distrezi bine. Oamenii vorbesc despre presiune. Da, există presiune. Dar îl privesc doar ca distractiv.”
34. „Visele mele nu se termină cu a juca Major League Baseball.”
35. „Întotdeauna iau critica ca pe o provocare. Este felul în care am privit-o mereu.”
36. „De-a lungul timpului înveți din experiențele tale. Cred că am învățat să mă descurc puțin mai bine cu oamenii de-a lungul timpului. Asta, în special, s-a dezvoltat puțin.”
37. „Cu cât aștepți mai mult să te decizi ce vrei să faci, cu atât pierzi mai mult timp. Depinde de tine să-ți dorești ceva atât de puternic, încât pasiunea ta să se manifeste prin acțiunile tale. Acțiunile tale, nu cuvintele tale, vor face strigătele pentru tine.”
38. „Pentru a conduce oamenii, trebuie să-i cunoști.”
39. „Comportă-te ca un profesionist pe teren și ai un singur obiectiv – și acesta este să câștigi.”

Citate Derek Jeter despre competiția

40. „Sunt nervos când mă uit la colegii de echipă. Devin nervos pentru ei. La sfârșitul jocului, situații de presiune, sunt nervos pentru ele.”
41. „Uiți de asta dacă a fost 15-2 sau 3-2. Este încă o pierdere. Nu contează care a fost scorul dacă vom câștiga mâine.”
42. „Cred că e ceva în neregulă cu mine – îmi place să câștig în tot ceea ce fac, indiferent de ce este.”
43. „Cred că de multe ori oamenii se pot mulțumi cu un singur campionat sau cu puțin succes, dar nu reflectăm cu adevărat la ceea ce am făcut în trecut. Ne concentrăm pe prezent.”
44. „Spune-mi că vrei să alergi pe stradă, o să încerc să te bat. Bunica îmi roagă să alerg pe stradă, o să încerc să o bat. Și probabil că o să mă bucur. Competitiv până la o vină, uneori.”

Citate Derek Jeter despre sport și cariera lui

45. „Am cea mai bună slujbă din lume. O singură persoană o poate avea. Ai pauze scurte la alte echipe — eu nu bat alte echipe — dar există doar o pauză scurtă la Yankees.”
46. ​​„Îmi atribui o mare parte din succesul meu la New York abilității mele de a înțelege și de a evita distragerile inutile.”
47. „Îmi amintesc că am trecut de la minge începător la A, la dublu-A, apoi la triplu-A. La fiecare nivel, părea că jocul era mai rapid. Cu cât situația este mai mare, cu atât jocul se accelerează mai mult. Asta e totul mental. Încurcă oamenii.”
48. „Reprezentarea este o prostie, așa că am fost foarte norocos să fiu recrutat de Yankees și că mi-am petrecut toată cariera aici.”
49. „Orice jucător care spune că nu vrea să meargă la un All-Star Game te minte. Este ceva la care toată lumea vrea să facă parte.”
50. „Prioritatea numărul unu este jocul de baseball. Sunt atât de mulți oameni în New York care încearcă să te determine să faci asta și să faci asta, ceea ce este în regulă, dar trebuie să ai grijă de tine.”
51. „Sunt newyorkez acum și crede-mă, nu există nicio comparație între Marele Măr și Kalamazoo, nicio asemănare. Orașul New York este agitat, mereu în avans rapid, iar Kalamazoo este mai relaxat, mai mic, mai lent.”
52. „Întotdeauna i-am apreciat pe foștii jucători. Fiind yanke, ești răsfățat. Ziua Vechilor, toți acești tipi se întorc, antrenamente de primăvară, fiind în preajma lor, ai șansa să-i cunoști. Așa că întotdeauna cred că înveți multe ascultând.”
53. „Nu am fost niciodată actor pe Broadway, dar parcă ai fi pe o scenă când joci pe Yankee Stadium. Și acesta este sentimentul pe care l-am avut întotdeauna.”
54. „Nu se simte altfel să fii aici. Simt că sunt într-o echipă All-Star în fiecare zi.”
55. „I-au luat 75 de pași pentru a ajunge de la al treilea până acasă. Am crezut că va trebui să mergem acolo și să-l ajutăm. Mulți jucători încep să se gândească la dublu, apoi poate ajunge la un triplu, deoarece jucătorul alunecă.”
56. „Tipul e ridicol. Nimeni nu lovește home run-uri așa. Îți spun, omule, că e ridicol.”
57. „Niciun fost jucător nu a deținut o echipă de baseball.”
58. „Atletismoul ne menține sănătoși, ne pune în picioare. De asemenea, îți oferă oportunitatea de a întâlni o mulțime de oameni diferiți, ceea ce este foarte important.”

Citate Derek Jeter care vă vor spune mai multe despre personalitatea lui

59. „Cred că atunci când lucrurile persistă, atunci devin o distragere a atenției. Nu vreau distragere a atenției.”
60. „Încerc să rămân cât mai privat posibil; Știu că este dificil, mai ales să joc aici, la New York, dar voi face o încercare.”
61. „Încerc să semnez pentru cât mai mulți copii. Copiii sunt pe primul loc, iar eu voi semna întotdeauna pentru un copil înaintea unui adult. Este amuzant pentru că nu am fost niciodată mare în autografe când eram copil. Singurul jucător de la care mi-am dorit vreodată un autograf a fost Dave Winfield.”
62. „Întotdeauna am avut un interes pentru afaceri, iar interesul meu pentru afaceri s-a extins cu adevărat de-a lungul anilor.”
63. „Există sentimente acolo, dar cred că am fost destul de bun în încercarea de a-mi ascunde emoțiile de-a lungul anilor. Încerc să am același comportament în fiecare zi.”
64. „Pentru mine, când eram copil, voluntariatul era ultimul lucru la care mă gândeam. Când văd copii făcând asta acum, mă uimește. Este foarte impresionant, le oferă ceva productiv de făcut, spre deosebire de a avea probleme. Pentru ei să-și ia timp liber la o vârstă atât de fragedă este remarcabil. Cred că toți copiii ar trebui să-și ia puțin timp pentru a se oferi voluntari.”
65. „Întotdeauna am fost foarte conștient de ceea ce spun, dar sunt și conștient de ceea ce spui. Vreau întotdeauna să mă asigur că punctul meu este clar.”
66. „Nu mă înțelege greșit; nu e ca și cum n-aș fi ieșit și m-am distrat. Dar au fost mulți jucători care vin la New York și sunt prinși în stilul de viață și, înainte de a-ți da seama, sunt trimiși la o altă echipă pentru că le afectează performanța.”
67. „Dacă îmi pun numele pe ceva, o să mă implic. Nu o să-mi pun doar numele pe el și să nu-i dau atenție.”
68. „Cred că, de multe ori, jucătorii au probleme atunci când li se pun întrebări și cred că trebuie să găsească o modalitate de a răspunde. Dacă îmi pui o întrebare și-ți spun „Nu știu”, chiar nu există nicio urmărire.”
69. „Nu prea văd că am un cont de Twitter. Nimic împotrivă. Înțeleg. Îl primesc în special pentru afaceri.”
70. „Yankee Stadium este stadionul meu preferat; Nu am de gând să te mint. Există un anumit sentiment pe care îl ai pe Yankee Stadium.”
71. „Îmi place să dansez și să cânt când nu e nimeni în preajmă, dar, dacă sunt afară, sunt foarte timid în privința asta. Așa că este nevoie de mult pentru a-mi da drumul, dar îmi place să fiu în preajma muzicii.”
72. „Întotdeauna m-am simțit inconfortabil, ca să zic așa, când accentul este pus pe mine.”

Derek Jeter Citate pentru a oferi o perspectivă asupra vieții sale de familie

73. „Tatăl meu fusese un popas când era la facultate și știi, când ești copil, vrei să fii la fel ca tatăl tău.”
74. „Am admirat părinții mei pentru că au avut mare succes în ceea ce și-au dorit să facă. Am fost norocos; Nu a trebuit să caut departe modele.”
75. „Ce fel de influență au avut părinții mei asupra vieții mele
Ei bine, ei au avut cea mai mare influență. Aceștia sunt cei mai apropiați de mine. Părinții mei sunt oameni foarte pozitivi. Au fost de susținere. Ei sunt mereu acolo.”

Citate Derek Jeter despre hobby-urile și interesele sale
76. „Îmi place să merg dimineața devreme la sala de sport. Mă simt mai bine pe tot parcursul zilei când fac un antrenament dimineața.”
77. „Atât de mulți oameni sunt nebun de ocupați în zilele noastre și este ușor să spui: „Ah, mă voi antrena mâine”. Dar trebuie să-ți aloci timp și să te ții de acel program.”
78. „Cea mai bună vacanță a mea este unde m-aș putea ascunde, undeva cald și nu mulți oameni în jur.”
79. „Mercându-mă uneori, mi-ar plăcea să pot doar să privesc oamenii, să văd cum se comportă. Uneori mi-ar plăcea să fiu invizibil.”
80. „Nu sunt pustnic, dar cu siguranță stau mult mai mult decât înainte. Există mai multă atenție acum decât a fost vreodată. Mergi pe stradă cu cineva și e o poveste. Devine o știre națională, știi ce vreau să spun
Deci, încă fac lucruri, dar stau mult mai mult acasă.”
81. „Urăsc banda de alergare. Nu-mi place. Chiar nu trebuie să stai pe ea atât de mult, ceva de genul 20 sau 30 de minute. Totul este să-ți crești pulsul.”
82. „Auzi despre femei care cumpără pantofi
. Eu cumpăr DVD-uri. Cu siguranță am o problemă.”
83. „Ma pot distra oriunde, atâta timp cât sunt cu oameni buni. Dar în extrasezon, îmi place să merg într-un loc cald, un loc frumos în Caraibe.”
84. „În extrasezon, merg aproape în fiecare zi la film.”
85. „Văd cum oamenii se antrenează pentru a se simți mai bine.”

Scurte, dar profunde Citate Derek Jeter

86. „Copiii sunt viitorul nostru.”
87. „Toată lumea se teme de respingere.”
88. „Nu toată lumea este fan de baseball.”
89. „Nu ascult opiniile.”
90. „Vreau să am o familie.”
91. „Am sentimente. Nu sunt pipernicit din punct de vedere emoțional.”

Citate Derek Jeter despre obiectivele sale

92. „Ceea ce înseamnă cel mai mult pentru mine este să fiu amintit ca yankee, pentru că asta mi-am dorit întotdeauna să fiu, a fost să fiu yankee.”
93. „Vreau să dețin o echipă într-o zi. Știi, acesta este următorul meu obiectiv.”
94. „Aș dori să obțin o diplomă. Ați văzut vreodată filmul „Înapoi la școală
”, mă voi întoarce cu copiii mei.”

Citate amuzante Derek Jeter pentru a te face să râzi

95. „Primul lucru pe care trebuie să-l știi despre jocul de baseball în Michigan este că Michigan este foarte frig.”
96. „Cred că toată lumea este gâdilată. Trebuie doar să găsești locurile potrivite.”
97. „Am fost la școală în Ziua Seniorului Skip.”
98. „Când a venit timpul pentru conferințele părinți-profesori, îmi amintesc că mereu eram jenat de ceea ce părinții mei ar auzi despre mine!”
99. „Yankeii au reguli stricte. Poți avea o mustață, dar nici un alt păr pe față.”
100. „Joc baseball de când aveam cinci sau șase ani. Am un program, destul de mult, de când eram în clasa a opta, a noua. Aștept cu nerăbdare să nu fac asta.”

Care dintre calitățile lui Derek Jeter te-a inspirat cel mai mult

Derek Jeter a fost New York Yankee favorit al Americii la sfârșitul anilor ’90. Mulți oameni l-au admirat pentru dăruirea și pasiunea pentru joc.
S-a născut într-o familie iubitoare care i-a insuflat un puternic sentiment de valoare de sine. Familia lui îl inspiră să aibă o mentalitate competitivă puternică, ceea ce îl ajută să rămână în vârful jocului său. Ca urmare a muncii sale grele și a practicii intense, a reușit să obțină numeroase realizări.
Determinarea și munca grea a lui Derek ne-au învățat să punem cel mai bun picior înainte. El continuă să ne motiveze să ne stabilim obiective și să nu fim distrași de alte lucruri. Sperăm că aceste citate te-au inspirat să muncești din greu și să excelezi în tot ceea ce faci.
Care citat este preferatul dvs.
Vă rugăm să lăsați feedback în zona de mai jos.