Aventuri cu taxiurile de sărbători

0
1297
Taxi mall

Văzută pe 30 decembrie 2016, la mall Băneasa – doua doamne cu sacose se duc la un taxi. Taximetristul le da cu ironii groase. Ride si se strâmba ca nu are timp, ca nu merge el încolo, ca nu 20 ci poate 50, elegant, frumos, creștin.

In mașina e cald, afara e frig si nu poate ca’l doare spatele. Femeile se duc la A doua mașina. Aceeași piesa de teatru, însoțită de data asta de o flegma pe carosabil. Apare o mașina de poliție, femeile o opresc, polițiștii constata si’i pleznesc pe cei doi tigri cu cite 500 amenda de căciula.

Later edit:

Am relatat o poveste cu taximetriști. Ușor, de sărbători. După care am găsit multă carne in frigider. Asa, de sărbători. Am prăjit niște…cirnati si iată, in spiritul acestor zile minunate doresc sa deschid un thread cu cazuri, doar cazuri personale care s’au petrecut in acest blestemat 2016: adolescent, 16 ani, sechestrat in mașina si deposedat de bani, adolescenta, 17, nenumărate apropouri sexuale variind intre inocenta si tentativa de viol.

Toate colțurile intersecțiilor ocupate de taxiuri, semnalizare, nema, schimbare direcție de mers, scuipat, înjurat, urlat, împuțit, homofob isteric, obscurantist, murdar, nepoliticos, șantajist, extensie a lumii interlope, peste, maieu, șlapi, unghii, manele, par, semințe, cur, cuvintele se aglomerează intr’un personaj asemanator soțului din capodopera lui greenaway  the cook, the thief, His wife and her lover. O bruta. La mulți ani si taximetrie frumoasa.

Frumos, elegant, sărbători fericite. Like. La mulți ani!