DRAGĂ BĂSE,

0
1093

Uau! Mă trec fiorii când mă adresez ție, așa la per-tu, voiam să vă scriu de când eram la grădiniță, de atunci vă iub, mult mult. Aveați o șuviță și bătea Vântu și șuvița făcea fâl fâl…. doar de două ori, că se tăia imaginea, eu eram fericită orișicum, că mă gâdila… Dar nu despre asta vream să vorbesc, acu’ sunt mare și ne vorbim la per-tu, ca doi adulți.

Păi te iubesc, că ești așa bărbat, și când apari la televizor se rupe reitingul în două, e unu Obaie care zice mereu cine se uita la cine – e ca la Vocea României și Xfactor la un loc. Se învolubrează populația (care rimează cu copulația – mă scuzați dar am o fixație la rima asta, apare tot timpul când zic populație) așa și … ziceam că se înfierbântă tot poporul și ziarele onlain și se produce un țunami… wow, d-aia te iubesc, faci valuri iar mie îmi plac valurile… că mă gâdilă.

Oricum am o contradicție care mă macină și-mi perturbă senzațiile. De ce nu înțeleg și ei ? Adică, eu pricep ce zici când zici să-i descoperim pe cei acoperiți, dar ei nimic.

Păi acoperit nu se vede nimic, că-i beznă, descoperit e cu totul altceva. Se vede totul și dacă mijești puțin ochii e așa… cum să zic, ca să nu se supere domnu’ Gheorghe? E așa gâdilicios… Vezi și nu vezi, parcă înțelegi și parcă ești în ceață… e loc de poezie…

Mă rog, tu ai tras plapuma și i-ai dezgolit și ăia? În loc să se bucure fiecare cum poate, au început cârcoteala… Că nu-i bine, că nu-i frumos, că n-ai zis mai devreme, că de ce zici acum? Of! Moartea pasiunii…

Mă rog, (înc-o dată, că-s aspirațional pioasă) gurile rele zic că o faci pentru blonda aia nițel pârâtă (mă scuzați domnu’ Gheorghe da’ e greu să găsești sinonime chiar și pe google) dar eu nu cred, că știu că în fundul sufletului pe mine mă aștepți, pe mine mă vrei… ca în cântecul ăla… ntz ntz… nu e „Trandafir de la Moldova” e… (aici zâmbesc misterios) … e de legendă… e unu Ion Legendă – că așa zice gugle, pardon, google, All of me – jur că am copiat exact cum srie la You Tube.

Te iub Băse, esti cel mai tare!
Cu respect și eros maniac a dvs,
Grațiela Fi-Bună

P.S. Domnu’ Gheorghe, iertare pentru ortografie, mă jur că azi am stat patru ore pe gugle și dexonlain ca să mă asigur că nu vă fac de râs cu scrieri anagramate, am făcut duș vreo două ore ca să scriu mai curat, sper ca să mă înțelegeți și să mă lăsați în continuare pe zidul dvs. Vă pup și pe dvs dar nu-mi permit la per-tu că aveți mulți copii și o figură publică mai înspăimântătoare, ca să zic așa.