AUTODENUNȚ AUTOBIOGRAFIC

0
1546

M-a somat domnu Gheorghe să mă prezint publicului, că nu se face să apărem așa omonimi pe zidul dânsului, că nu suntem în locuri din alea unde fetele se cheamă Mimi, Flory sau când ai nevoie de ele.

Așadar, eu sunt surora geamănă a Gabrielei dar am fost despărțite la naștere, eu aveam 100 g mai puțin și ai mei – sau mai bine zis ai ei – au hotărât să mă respingă și să nu mă adopte.

Eu am crescut cu o mamă vitregă dar și ea a refuzat să mă adopte că zicea că nu e nevoie, că pot să spăl pe jos și fără să mă cheme la fel ca pe ea. Ce să-i faci, suflet de mamă adoptivă. Pe de altă parte a fost mai bine că vedeți pe ea a chemat-o unu să se mărite și i-a dat numele acesta: Fi-Rea, adică să fie rea, io m-am botezat singură și mă cheamă cine mă cunoaște dar eu mă autointitulez Grațiela Fi-Bună, și să știți că sunt, acum fără să mă laud, dacă v-aș da o listă cu toți care a zis…

Mă rog, nu trebuie să intru în detalii foarte personale că poate nu vă interesează, dar aș vrea să-i dau celeilalte jumătăți – că așa sunt gemenii, nu ca zodie, ca ființe – un sfat că văd că i-au sărit ăștia în cap cu discriminarea.

Păi surora mea trebe să zici așa la CNCD:

Noi, adică eu – că tu trebuie să spui – sunt ambivalentă (omg ce cuvânt drăgu!) și când spun ce spun despre familii și copi (aici nu știu dacă scriu cu doi de i sau cu un i- știți noi am fost despărțite, mă rog) eu deși dau într-însul (Klausi adică) nu chiar vreau să dau deși ar trebui că doar e oponent politic, nu? Adică vă dați seama cât de greu îmi este mie să mă lupt cu ambivalențele? Și la o adică eu nu sunt discriminată dacă mă judecați cu partea care vrea să dea și nu cu partea care decât vrea să vorbească în general despre oameni normali? Că ăia anormali n-ar trebui să candideze, nu? Păi nu trebuie să fie egalitate și fraternitate – asta nu poți să zici că te acuză că te-ai dezis de mine – lasă doar cu egalitate, adică el că-i bărbat și nu poate ca să aibă e victimă și eu care pot și dau la toate lumea sunt discriminantă? Vedeți d-aia trebe PSD-ul să învingă, să nu mai fie lumea discriminată pe ambivalență, că doar n-am furat-o, am moștenit-o de la o mătușă și nu pot să scap de ea. Eu onorată instanță publică muncesc de mică la toți oamenii mari, i-am prețuit muuult, dar muuult de tot și mereu m-am sacrificat în toate felurile posibile. Acu chiar așa, unde am ajuns? Adică eu muncesc zi și noapte, noapte și zi, pentru un partid al săracilor oameni și ce primesc în schimb. Atac la ambivalență? Scoatere din context?

Ei și apoi te oprești, dragă suroră, că peste trei zile nu-și mai aduce aminte nici dracu de chestia asta, intervine șef-tu și face în loc de copy paste un big delete și tu ești ca nouă, ca după duș, aproape virginală.

Hai te pup că plec la sală.

P.S. Mulțumesc domnu Gheorghe că-mi dați voe să-i dau acest mesaj aici, pe zidul dumneavoastră, că la telefon n-o sun că-i nesi și nu răspunde.