AUZI DOAMNĂ, VINO-ȚI ÎN FIRE!

0
1398

Și io vin dintr-o familie simplistă, ca și tine, da’ măcar nu mă dau în stambă-n public, da? Adică noi mai știm ce-ți poate pielea, da tu te auzi ce spui? Și io am amețit-o în relații cu băeți de tot felu, soți personali sau ai altcuiva, colegi, prietenii prietenelor, etc. Da’ nu despre mine vreau să vorbesc, decat despre tine, nah! Să-ți iasă pe nas aerele alea de doamnă de Voluntari. Auzi, câti voluntari îl ajută pe Pandele să te mulțumească? Ha?

Mă rog, mă scoți din minți, cum stai tu așa ca o capră sâsâită și arunci în populație cu păreri despre cât de de rahat sunt ăștia care n-are – sau n-au? – mă rog, fără copii.

Uite nah că nici io n-am, crezi că-s mai proastă ca tine? Că io nu pot să port cuvintele la oricare golan din ăștia care se dau băeți buni și salvatori de populație… Populație rimează cu copulație – da’ nush ce înseamnă.

Io n-am copiii că mi-a zis mama că-s piază rea, că de mică… nu vreau să vorbesc despre asta… așa și oricum mi-am pus silicoane – ca și tine, da io măcar zic – și nush cum poți să mai alăptezi dacă stă chestia aia așa între sânu’ tău și copilaș și dacă intră laptele în punga de silicon, ce se întâmplă? O să-l întreb pe domnu’ ăla care a pus la tot Bucureștiul.

Mă rog, trebe să fug la manipedi că am programare dar ai grijă ce faci că-s cu ochii pe tine și dacă te mai prind că te dai în stambă te ciufulesc mai abitir decât Bănică pe ultima…

M-a lăsat domnu ăsta să scriu la el pe blog tot ce văd și nu-mi face plăcere, s-a bucurat mult mămica când i-am zis că să mai fac și eu ceva cu mâinile, dar nu prea înțelegea ce-i ăla blog zicea că poate-s blugi cu doar un crac? A scuipat în sân și și-a făcut cruce, mă rog io chiar trebui să plec…

P.S. Nici Isus n-a avut copii! Da’ era mai drăgu ca Klaus…