DESPRE DE CE CINE N-ARE COPII TREBUIE SĂ MOARĂ

0
331

Pentru că sunt anticreștini și nu se înmulțesc și nu respectă astfel porunca Domnului. Nu-mi spune că ești bolnnav, că dacă ești bolnav tot Domnul te-a pedepsit, să nu te mai înmulțești.

Și ăsta ar fi gând suficent pentru tine să mori. Să mori acum, să mori pe loc, pentru că ești neplăcut privirii mele. N-ai nici un rost pe pământul ăsta, ești un vreasc, nu nimic, un nimeni care ai făcut umbră pământului degeaba. O să secătură, carevasăzică.

Care este rostul nostru pe lumea asta? De ce trăim? De ce existăm? Nu ca să naștem? Ne e ăsta semnul firii noastre? Ce-i copacul fără plod, care-i folosul lui? Cărui scop servește? E lemn, doar lemn. Trebuie tăiat și aruncat în foc, să facă și el ceva în viața lui și nu să facă umbră pământului degeaba!

Și stirpe să n-ai și numele să-ți moară și nimeni de tine să nu-și mai amintească, căci de-adevăratelea pe tine Dumnezeu te-a zămislit degeaba. Ceea ce mă enervează. Dumnezeu zămislește neghiobi, inutilități, nevolnici, șchiopi, știrbi, buboși, scrofuloși. De ce oare insistă atât de mult Dumnezeu în greșeală, în prostie? De ce dă drumul pe pământ unor asemenea monștrii, cu gonadele înfundate?

Sunt aberații ale cuvântului, sunt întuneric al gândirii. Propun în Constituție să garantăm dreptul la sinucidere tuturor șchiopilor, ciungilor, blonzilor și cârnilor din România. Așa să mă ajute Dumnezeu și Doamna Pandele.

foto: Alex Galmeanu