IAURTUL PE CARE-L AȘTEPTAU BĂRBAȚII

0
174

Nu pot să nu mă gândesc la untul pe care-l aștepta Brando. Pentru hipsteri e de bine. Artă, Bertolucci, Maria Schel și Paris. Pentru maneliști e de bine iarăși. Că-i cu sex anal, prin urmare gândesc, gândesc tot timpul și tot ce văd în jurul meu îmi sare-n ochi sau mi se înfige în ureche.

Nu pot să nu mă gândesc. Felicită premierul pe prozator cu ocazia recentelor sale șanse la Nobel. Același prozator pe care acuma ceva vreme îl făcea fașâst. Nu pot să înțeleg, nu pot să nu mă gândesc. Băi, ești tâmpit? Și te pui în situația ca ăla, prozatorul, tristul ăla, papițoiul ăla cu păr lung să te sleiască pe FB, în văzul lumii? Cu „mi-e silă”? Coae, da ești fraer prost!

Sau, să-i zici, bravo! Bine-ai venit acasă, lui ăla de s-a întors și ăla să-ți dea daună totală cu „eu din țara asta, dacă Ponta câștigă, plec!” Mă rog, oi fi tu șmecher, că d-aia tu ești acolo și eu sunt aici, dar crede-mă, ești varză și-o arzi nasol.

Nu pot să nu mă gândesc la madam Firea, mă scuzați, la Doamna Pandele și nu pot să nu observ cum într-o conversație pe FB, fiul ei, Răzvan Firea, rezistând cu onoare unor atacuri îndoielnice, se delimita instinctiv de mama sa, numind-o „Doamna Pandele.”

Nu pot să nu observ, nu pot să nu văd, nu pot să nu gândesc, cum domnii ca micuțul Fuehrer Șova, care în continuu îmi ridică întrebarea „pe ce pastile-i omul ăsta? Să știu să nu iau niciodată, că-s dătătoare de bad trip, de pusee de nebunie șovinistă, că-s furii de mic legionar rătăcit în pădure cu islamiști, și-n pielea goală.

Și pentru că nu pot să nu observ mă mănâncă-n cur să vă spun și vouă, înțelegeți? Ăștia vorbesc de iaurt dar ne pregătesc untul.


mm
Prezentator și realizator de emisiuni radio și TV din România. Personalitate media.