DESPRE CE-I ADEVARAT CAND CITESTI MINCIUNI

0
512

Totul.
De exemplu, femeia cu trei sani. Normal ca-i adevarat, am citit pe internet, am vazut cu ochii mei si al treilea san. Si asta-i nimica, dar adevarul este ca Dacii au inventat tot. Si ce n-au inventat e de cacat si arata ca un bulgar.

Dacii au inventat limba romana, de exemplu. Nu stiati. Ei bine, chiar unu’ care a fost secretarul Papii (nu e vorba de mancare) a zis asta. Eu am citit si cred.

Adevaru’ ca daca stai si te gandesti… Romana… Română… se scrie aproape la fel, ma mir ca nu s-au prins pana acuma. Da’ si asta stiu de ce. Pentru ca masonii au ascuns semnul cu triunghiul fix intre sprancenele lu’ Rihana care e Iluminatti care-s tot romani. Lumina… Luminatti … V-ati prins?

Si mai e si Arsenie Boca care stie tot despre toate bolile si daca te freci cu mir facut de Arsenie Boca pe tample si buric o sa ai sapte baieti frumosi si zdraveni, fara stricaciune la nastere.

Cerul e facut de romani. Pana n-au fost romanii cerul nu era, era bezna, p-orma a venit romanii si au zis: ` Ma duc sa cer un pahar cu ulei!` si asa s-a facut cerul, v-ati prins?

Tot romanii au inventat si yoga, cica India-i plina de 80 de milioane de romani care vorbesc in romana si voteaza cu Dragnea. Uite, Shiva. Asta-i zeu la ei, romanii din India l-au scornit, shi-va-sa-zica ne distram si noi? Te-ai prins? Hai Romania!

Avem cei mai frumosi matematicieni, toti olimpicii la toate limbile straine, fizica, chimie sau adulter sunt Romanii, pai ce? Nu un roman a inventat adulterul? Adult, adulter.. ca sa nu se futa copiii, e pentru adulti, v-ati prins?

In jurul Romaniei se invarte cerul, pamantul, soarele si toata bauxita din lume. Jderi n-au fost, pana n-au venit romanii. Fratii jderi, v-ati prins? Sadoveanu.
Limba rusa tot de romani e inventata. Sadoveanu, in rusa sad inseamna curte, deci? V-ati prins, nu?

Contele de Sade, roman din Capalna. Ii placea sa sada. Mall-urile? Un roman din Iasi, Malldova, e magazin in Chisinau, v-ati prins? Moarte homosexualilor, sus patria, jos mafia, hai va pup!