DRAGA INALT-PREA-SFINTIA-DUMITALE DANIELE

0
237

Daniel, frumos nume, in minte-mi rezoneaza leonin, cu gratie ma adresez in cele ce urmeaza, intr-o incercare de a impartasi mistica viziune a delirului meu nocturn.

Prim urmare, visat`am ca se facu poporul romanesc gras, barbatii avea buci si tate ca femeile iar femeile, mai ceva ca Leviatanul, erau inconjurate de pruncii lui Gargantua.

Acu stihia venea de la americani, homosexuali si evrei. Noi stim asta dar nu putem s-o zicem. Prin urmare, vazu Prea-Blandul ca poporul de Ignat incepe sa junghie parte omeneasca, se auzi din cer o voce.

OMG: Ba Andrei, tu nu vezi ba ca astia-s grasi ca porcii si-au picat in lacomie? Ba chiar in glutonie, as zice da’ nu zic ca nu ma inteleg mirenii… Pune pana fa ceva! Ce dreaq!

Eu: OMG

OMG: Ce ma esti dragu? Pune mana c-arunc cu broaste-n tine! Fa o minune! Hai ce mai stai!

Si brusc imi incoltii in mintea imaginatiei urmatoarea viziune frumoasa. Astia oricum o ard cu genoflexiunea, acu’ inteleg mesajul ascuns, next level Daniele! Pune-i sa faca flotari, tumbe, sarit lada, urcat in sus pe altar si in general sa nu te recunoasca nimeni de crestin ortodox daca nu faci crucea la inele. Si astfel poporul slabeste, face si disciplina, da-i dracu’ ca toata ziua sunt pe da’ si mie, e si fizic mai frumos si ne pregatim si noi mai bine pentru Euro, ca in curand vin straini la noi in tara si de ce sa nu-i intampinam cu 300.000 de bucuresteni facand cumpana?

P.S. Auzi? Da matanii de 60 de chile nu faci? Sa faca popii brandu mare, sa fie exemplu pentru enoriasi si la catedrala sa-l chemi pe Jean Michele Jarre.