DRAGA TANARA CANTAREATA SAU CANTARET

0
2183
Cantareti cantarete

Acuma bussinesul asta de care te-ai apucat e foarte misto. E misto sa canti, e misto sa faci ce-ti place in fata tuturor si aia sa te aplaude, sa te iubeasca si sa te si plateasca pentru asta. Cunosti oameni interesanti, mergi in locuri interesante, calatoresti, inveti, te dezvolti, e non-stop, e fara oprire. Lucrurile se intampla in continuu si in general duci o existenta la care inainte doar visai. Pana cand totul se termina si cei 6-7 sau 3 ani de succes dispar. Hituri nu mai ai, invitatii nu mai primesti, lumea nu te mai difuzeaza si dispari.

Daca succesul ti-l atribui tie, infrangerea vei invata sa o atribui celorlalti. Ai avut succes c-ai fost bun iar acum nu mai merge ca nu te promoveaza nimeni. Ca toti sunt pe pile, pe spaga si in general oamenii sunt tot mai de cacat.

Intreaba-te cum ai ajuns aici? Si da-ti seama ca daca vrei sa fii cantaret trebuie sa te pregatesti, in primul rand, pentru ratare, mai abitir decat pentru succes. In felul in care negociezi ratarea e diferenta dintre tine si pustiul ala cu doua hituri, care esti tot tu, dar mai demult, cand stiai mai putin. La un moment dat, crede-ma, lumea se satura de tine, vremurile se schimba si devii anacronic.

La unii, neatenti, asta se poate intampla intr-o vara, la altii in 10 ani, dar intotdeauna, la toti, se intampla. Nimeni nu domneste etern in cetatea muzicii, in afara mortilor si a lui Freddie, dar din cate am azuit nici Freddie nu se simte bine si vorba lui Johnny Cash `God’s gonna cut you down`.