O IDEE DE EMISIUNE RADIO

0
510
Andrei Gheorghe Radio

In recentele dosare apar, cum era si de asteptat, elemente de absurd. De exemplu, faptul ca siveco, malefic, insceneaza o mascarada nationala de promovare a intereselor proprii simulind un concurs interscolar, in care tinerii erau provocati sa imaginezeze solutii pe care tot siveco le vindea inapoi statului mai scump, in baza unui contract. Avem deja un scenariu de hbo. Serial, prime time. Cu kevin spacey in rolul lui ghise.

Apoi, poate mai pe o linie mercantila mai apare si problema banilor. Adica a volumului acestora pentru ca berbecii au transportat in mare parte, se pare, sumele in cash. Imaginati dimensiunea tuturor operatiuni. Microsoft, EADS, Bechtel, etc, putem sa vorbim de un miliard, cash , spaga? Putem. Si atunci va provoc la urmatorul radio-film.

Dimineata, pe intuneric, inainte sa vin eu, niste barbati mascati (mori badea, eu am mascati) urca niste cufere in radio. Tadam, lumina, hollywood si dezgolim un miliard de euro cash (insist) ca sa vada tot romanul. Sa vada cu ochii sai si ai mintii sale citamai molozu de malai. Dupa care iesim pe terasa si aruncam miliardul la bucuresteni. Politie, girofar, caterinca. Un show obisnuit.

Dar va dati seama cit ar costa aceasta distractie? Sa tiparesti un miliard de euro fake e prea mult pentru bugetul unui radio sau pentru orisicine la foamea din oras. De retinut e observatia unui prieten: bai astia au furat mai mult decit putem noi sa tiparim.