CATRE INALT-PREASFINTIA-SA, PREAFERICITUL GOOGLE

0
286
Andrei Gheorghe Google

De la Robul sau, laudat fie numele lui Sergey Brin si a fondatorilor in general. Am zis de Brin asa ca sa ma dau nitel cu Putin, acuma. Ma pun si eu cu cine-i mai tare azi. Adica, pana la urma, tot noi rusii am inventat internetul, pe care, adevarat, acuma vrem sa-l cenzuram, sa-l inchidem, ca prea a ajuns un pericol public, diseminator de fascisme, anti-crestin, pedofil, pidarasi imputiti in general, tu-le-muma-n-cur de perversionisti, totusi, aportul nostru la aceasta importanta ramura a stiintei si civilizatiei, trebuie recunoscuta si nu in ultimul rand Crimeea e a nostra si punct.

Vezi draga Sergei, si Ellison si care o-ti mai fi, ascultati ce zic: Vin din vremea neoliticului, am prins primul internet in 94’, la Constanta, noaptea, ascuns cu un prieten la calculatoarele unei institutii de stat. Am vorbit excitati despre posibilitatiile pe care ni le ofera. Am prins trecerea de la 2 MgRam la 4 MgRam, revolutia de la 4 la 8, netscape-ul, AOL-ul, Yahoo, am facut cursuri de Word, mi-am vandut si up-gradat la nesfarsit calculatoarele, am cumparat placi video de la prieteni, am jucat jocuri in retea, si am ajuns aici, in acest viitor minunat de care ne bucuram.

Lumea libera a inceput sa se imparta in doua. Intre cei care au acces la un internet salbatic, liber, needulcorat si a celor care din spatele unei cortine decid ce realitate trebuie sa vada concetatenii lor. De partea lor, a celorlalti, sunt multi, organizati si pe zi ce trece tot mai puternici. Internetul intai a fost liber, pe urma a fost pe bani iar acuma e pe politica. Politica puterii. Puterea care-ti da dreptul sa interzici. D-aia ma rog la voi, dragii mei prieteni, si ma gandesc ca se apropie iarna. Winter is comming and this time it’s for real. Si apara-ne Doamne de cel rau!